banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 17:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 07 Jul 2009, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Napravice dule od njega drugog Pekovica

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 00:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
meni se zgadi igrac ovakvog tipa, kad ima 130 kila i visok preko 210 a ko picketina neka igra! niceg zivotinjskog u njemu nema i bolje da je onda ples upisao!

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 08:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ulrich je napisao:
meni se zgadi igrac ovakvog tipa, kad ima 130 kila i visok preko 210 a ko picketina neka igra! niceg zivotinjskog u njemu nema i bolje da je onda ples upisao!

Јеси ти погледао овај клип, не бих баш рекао да нема ничег "животињског" у њему. Човјек скаче и закуцава ко луд...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 08:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Maj 2008, 07:53
Jel mi to sad na 5-ici imamo Vranesa, Rakocevica i ovog novog? A cetvorka?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 10:58 
Početnik
Početnik

Citiraj:
Grupa ’A’: Regal Barselona, Montepaski Sijena, Cibona Zagreb, Fenerbahče Ulker, Žalgiris Kaunas, Asvel Vilerban
Grupa ’B’: Olimpijakos Pirej, Partizan Beograd, Unikaha Malaga, Efes Pilsen Istanbul, Lijetuvos Ritas, pobednik kvalifikacija
Grupa ’C’: CSKA Moskva, Taukeramika, Makabi Elektra Tel Aviv, Virtus Roma, union Olimpija Ljubljana, pobednik kvalifikacija
Grupa ’D’: Panatinaikos Atina, Real Madrid, Armani Džins Milano, Aseko Prokom, Jimko Moskovska regija, Oldenburg

Mogli smo umjesto Unikahe(Cibona) i Efesa(Prokom) nesto drugo izvuci, ali prolazimo i ovako

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Па добро сад имамо центра (од којег ће Дуле да направи правог играча ако иоле ваља).
Још само да нађемо позиције 1,2,3 и 4 :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 15:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jedna od tezih grupa,ali mislim opet da prolazimo u top 16,najvaznije je kod kuce dobro odigrati

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
8. jul 2009. | Izvor: Beta
Vujošević: "Grupa je ujednačena"
Trener Partizana Duško Vujošević ocenio je da su sve grupe u Evroligi ujednačene i da njegov klub "nije imao ni sreću, ni nesreću" prilikom žreba u Barseloni.

"Grupa je ujednačena, kao i ostale. Niti je bilo sreće, niti nesreće. Istina, Unikaha i Efes Pilsen su bili najjači u svojim 'šeširima', ali to je isto ujednačeno. Svi imaju šansu, pa tako i Partizan", rekao je Vujošević agenciji Beta.

Partizan je osmostruki uzastopni šampion Srbije, poslednje tri sezone prolazio je u Top 16 fazu, a u poslednje dve je dolazio u četvrtfinale.

"Mi imamo imperativ publike i svog rada. Moramo se mobilisati svi, da napravimo dobar tim, koji će moći da sačuva ime i ugled koji smo izborili u Evroligi", rekao je Vujošević.

Partizan će u Grupi B igrati protiv Olimpijakosa, Unikahe, Efes Pilsena, Lijetuvos Ritasa i tima iz kvalifikacija. Za poslednje mesto boriće se Orlean, Šarlroa, Beneton i Ventspils.

"Mislim da će poslednji učesnik grupe biti Beneton", rekao je Vujošević.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2009, 13:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dejan Milojević se vraća u Partizan!

Dejan Milojević vraća se u redove beogradskog Partizana, nakon tri godine igranja u Španiji i Turskoj, prenosi dnevni list Sport! Nekadašnji kapiten crno-belih, u čijem dresu je bio MVP igrač Evrolige i osvajač dve titule u domaćem šampionatu, imao je rok do 20. jula da se izjasni o ponudi Partizana koji nije krio želju da vrati gorostasnog krilnog centra u Humsku i na obostrano zadovoljstvo dogovor je brzo postignut.

Detalji ugovora još uvek nisu precizirani, ali Milojević bi u narednih nekoliko dana trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor sa crno-belima, gde će možda i završiti svoju košarkašku karijeru. Protekle sezone u dresu turskog Galatasaraja u proseku je beležio dabl-dabl učinak od 17.3 poena, uz 11.6 skokova u Evrokupu, dok je u turskom šampionatu imao nešto slabiji učinak od 7.8 poena po susretu, uz 5.8 uhvaćenih lopti.

Partizan je ovog leta ostao bez "TNT" trija (Tepić, Novica Veličković, Tripković), ali su u klub već stigla pojačanja u vidu Aleksandra Mitrovića, Stefana Sinoveca i Aleksandra Marića, a sigurno je da aktuelni šampioni NBL i Super lige neće stati sa dovođenjem još kvalitetnih košarkaša.

Добродошао кући. 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
14. jul 2009. | Izvor: B92
Milojević: "Voleo bih nešto veliko"
Dejan Milojević potpisao je jednogodišnji ugovor sa Partizanom i najavio da će, posle isteka tog ugovora, završiti karijeru.

Milojeivć je na predstavljanju rekao da je želeo da karijeru završi u Partizanu i da je, bez obzira na godine, "spreman da pruži svoj maksimum koji nije mali" u dresu prvaka Srbije, osvajača Kupa i NLB lige. Partizan je, pre Milojevića, angažovao Sinoveca, Mitrovića i Marića, a iz kluba su otišli Tepić, Veličković, Lazme i Vitkovac.

"Vratio sam se u klub u kojem želim da završim karijeru, skoro sigurno posle ove sezone. Razmišljao sam o tome da igram u inostranstvu ali želim da igram ovde. Ne mogu da obećam iste partije kakve sam prikazivao kada sam ranije igrao ovde, sada sam pet godina stariji, ali mogu da obećam da ću dati maksimum koji nije mali," rekao je Milojević na predstavljanju.

"Imao sam dosta pehova i problema sa povredama kada sam otišao iz Partizana ali sam zadovoljan onim što sam uradio za ove tri godine u Pamesi i Galatasaraju. Trenirao sam celo leto i još uvek mogu da pružam partije kakve se u ovom klubu očekuju."

Milojević je dodao i da bi "baš voleo da klub ove sezone uradi nešto veliko, osvoji titulu i napravi uspeh u Evropi."

Dejan Milojević je igrao u crno-belom dresu u sezonama 2004/05 i 2005/06 i kao igrač Partizana osvojio dve titule prvaka države. Prethodne sezone igrao je za turski Galatasaraj.

Karijeru je počeo u Beovuku, dve sezone igrao je za FMP Železnik, posle toga proveo četiri sezone u podgoričkoj Budućnosti, a po odlasku iz Partizana bio je član španske Pamese (2006 - 2008) i Galatasaraja.

Milojević je rođen 15. aprila 1977. godine, visok je 201cm a pored zlatne medalje na EP u Turskoj 2001. godine ima i zlato sa mladom selekcijom.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2009, 14:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Glasajte za Grobare >>> http://euroleaguequiz.euroleague.net/fo ... /home.php# <<<

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2009, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Partizan igra u Čikagu i Detroitu
Slika
Košarkaši Partizana odigraće još dve utakmice tokom svoje NBA turneje u Sjedinjenim Državama.

Crno-beli su na osnovu ranijeg dogovora Evrolige i NBA obezbedili sebi dva izuzetno atraktivna meča protiv Sansa u Finiksu i Nagetsa u Denveru.

Ipak to neće biti jedini dueli koje će Partizan odigrati u Sjedinjenim Državama. Naime, razmišljalo se i o velikoj srpskoj populaciji u Čikagu i Detroitu, pa će crno-beli nastupiti i u ovim gradovima. Meč u Čikagu igraće se 27. septembra, a u Detroitu 30. septembra. Protivnik Partizana biće kombinovani tim sastavljen od koledž i profesionalnih igrača.

Podsećamo da je Partizan još u aprilu prihvatio ponudu Evrolige da u oktobru u okviru evropskog oktobra u NBA odigraju sa Denver Nagetsima i Finiks Sansima.

Akcija "evropskog oktobra u NBA" postoji već nekoliko godina, svoje mečeve "preko bare" igrali su Makabi, CSKA... a prošle sezone zapažen je bio i nastup Lijetuvos Ritasa koji je u meču sa velikim brojem poena izgubio od Golden Stejta u Ouklendu.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2009, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Објашњавамо. :)

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2009, 19:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:

prvoj rundi najboljeg video snimka sa evroligaške utakmice Grobari su pobedili TAU, a u drugoj Olimpiju. U 1/2 finalu koje se sada igra borimo se protiv berlinske Albe i trenutno vodimo sa 52-48%, ali mora to više i bolje. Ajmo Grobari,glasajte!

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2009, 19:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
SIJUKS je napisao:
skypostman je napisao:

prvoj rundi najboljeg video snimka sa evroligaške utakmice Grobari su pobedili TAU, a u drugoj Olimpiju. U 1/2 finalu koje se sada igra borimo se protiv berlinske Albe i trenutno vodimo sa 52-48%, ali mora to više i bolje. Ajmo Grobari,glasajte!

Znaci ostalima zabranjeno glasati :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2009, 18:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Vujošević: Svesno lansirane laži!

Posle informacija koje su se pojavile u medijima o navodnom prelasku Sanija Bećirovića u Košarkaški klub Partizan oglasio se i trofejni stručnjak "crno-belih" Duško Vujošević

- Pojedini listovi već duže vreme, svesno i bez obaveze prema istini, lansiraju seriju senzacionalnih vesti kada je u pitanju Partizan. One kao i sve lažne informacije imaju za cilj da kreiraju nerealna očekivanja javnosti i izazovu destabilizaciju unutar tima i kluba. Želja je da se u javnosti stvori slika da je Partizan koji "dovodi" Dašića, Bećirovića itd, klub koji je veoma stabilan i da treba pomoći one koji nisu u takvoj situaciji.

Trener Partizana ističe da se može napraviti razlika i uvideti cilj plasiranja određenih informacija.

- Senzacionalna vest ponekad ima cilj da se proda tiraž, ali kad je kontinuirano samo Partizan u pitanju, onda to pokazuje da se pojedinci stavljaju u funkciju određenih interesnih grupa. Isti su se već pokazali kampanjom protiv trogodišnjeg evroligaškog ugovora i dilemom ko će biti trener Partizana. Ukoliko se takva tendencija nastavi, otvoreno ću reći njihova imena pristalicama crno-belih, pa onda nek' ih čitaju samo navijači tih drugih klubova, na čiju su se stranu svrstali.

Vujošević se potom osvrnuo i na situaciju u redovima srpskog šampiona.

- I nama je potrebno mnogo, mnogo sredstava. Skoro da ništa nismo od dugovanja rešili, Marfin banka nam i dalje drži račun blokiran. I pored velikog napora rukovodstva, još nismo ni izbliza popunili vrlo skromni budžet i nalazimo se u ni malo zavidnoj situaciji. Partizan nije do kraja selektirao ekipu, ali to radi skladno teškim uslovima u kojima se nalazi. Baš zato smatram da su tendenciozne informacije koje se plasiraju, ispod ljudskog i novinarskog nivoa".

(Zvanični sajt KK Partizan)

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 10:05 
Početnik
Početnik

Citiraj:
Sportski direktor Partizana, Dragan Todorić, otkrio je da taj klub traži još dvojicu igrača za sledeću sezonu, kao i da će mnogi biti iznenađeni kvalitetom nekih pojačanja.

- Tražimo još dvojicu igrača, ali ne mogu da vam kažem kada će se to obaviti. Ja bih najviše voleo da to bude sutra, ali to ne zavisi od mene. Budžet će biti nešto manji nego prošle sezone i ne možemo da dajemo velike sume, ali mnogi će biti iznenađeni odnosom kvaliteta pojačanja i njihove cene.

Osmostruki uzastopni šampion Srbije i dvostruki osvajač triple krune, počeo je danas pripreme za novu sezonu. Crno-bele su do sada pojačali Dejan Milojević, Aleksandar Marić, Stefan Sinovec, Aleksandar Mitrović i Sava Lešić.

- Angažovaćemo još jednog stranca i još jednog igrača.

Todorić je potvrdno odgovorio na pitanja novinara da klub pregovara sa jednim povratnikom, ali ništa više od toga. Nedavno je u košarkaškoj javnosti prostrujala je vest da će crno-bele pojačati reprezentativac Slovenije Sani Bećirović.

- Ma, kakav Bećirović. Ja sam prekjuče došao sa odmora i bio sam zatrpan pozivima. Nemam pojma uopšte odakle je ta priča.

sportal.rs

Ta dva pojacanja su vise nego neophodna... "Vijest" u vezi Berirovica je nazalost totalno nerealna, bazira na onoj njegovoj izjavi poslije zadnje utakmice u pioniru.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 11:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Kajak79 je napisao:
Ne cudi me da ce zavrsiti u Romi.... Ostao im u sjecanju 8) Nakon onog masakriranja sa 5/5 trojki u prvom poluvremenu, ukljucujuci onu u zadnjoj sekundi. Kad se sjetim komentatora... "dajte mu loptu i skonite se u stranu" :lol:

ajooooooooooooj...sjećam se te scene kad je pogodio trojku iz samog ugla sa desne strane...preko dvojice njihovih igrača...mislim da je čak i faul bio ali nema veze...3pko 4ever :)

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kecman potpisao, stiže Palasio?
Sastav Partizana koji će braniti dva domaća trofeja i prstenje namenjeno pobednicima NLB lige skoro da je kompletiran.

Posle četvorice igrača koji su u Humsku stigli tokom leta, Sinoveca, Mitrovića, Marića i Lešića i u utorak su ugovore su Đekić i Kecman a poslednji 'novajlija' mogao bi da bude plejmejker Milt Palasio. Dejan Milojević će zbog hronične povrede kolena završiti karijeru pa će od seniora Duško Vujošević, pored novajlija, imati Rašića, Božića, Aleksića, Miloševića, Veselog, Rakočevića i Vraneša.

Kao što je ranije najavljivano Dušan Kecman se vratio u klub sa kojim je osvojio sedam trofeja i sa Božićem će biti predvodnik mladog tima 'crno-belih'.

Milton Milt Palasio je, posle odlaska iz Partizana 2008. godine, nastupao za Himki iz Moskovske regije, a pre dolaska u Beograd nosio je dresove brojnih NBA timova, Vankuver Grizlisa (1999-2000), Boston Seltiksa (2000-2002), Finiksa Sansa (2002), Klivlend Kavalirsa (2002-2003), Toronto Reptorsa (2003-2005) i Juta Džeza (2005-2006).

Košarkaši Partizana odigrali su u ponedeljak prvu trening utakmicu sa ukrajinskim Himikom a 'crno-beli' pripreme za novu sezonu nastavljaju u Beogradu odakle će putovati na turneju po SAD, gde će odigrati četiri meča.

Trenutno pomoćni trener Vlada Jovanović radi sa većom grupom igrača, na treninzima su Jaramaz, Mitrović, Veseli, Božić, Bešović, Marić, Milošević, Aleksić, Lešić, Balaban, Riznić, Sinovec, Lučić i Rašić, prvi trener Vujošević i dvojica košarkaša Rakočević i Vraneš sa crnogorskom reprezentacijom igraju kvalifikacije za evropsku 'A' diviziju

Znaci opet sve moguce titule u Srbiji,Jadranska liga i ako bog da mljecemo i u Evropi.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 13:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dule Vujosevic zna pravi uzrok smrti Majkla Dzeksona...:)

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]