banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 23:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jul 2009, 19:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Dodik pomaže izgradnju stadiona FK Slavija

Premijer Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u sredu kako će vlada na čijem je on čelu obezbediti pola miliona konvertibilnih maraka za završetak gradnje stadiona Fudbalskog kluba Slavija . Dodik namerava da pomogne klubu iz Lukavice kako bi se stekli uslovi da se utakmice Slavije igraju u Istočnom Sarajevu, saopšteno je iz Ministarstva za sport Republike Srpske.

Premijer RS je u sredu, zajedno sa ministrom za porodicu, omladinu i sport RS Prokom Dragosavljevićem, razgovarao u Banja Luci sa rukovodstvom i igračima Slavije.

Slavija se u kvalifikacijama za Ligu Evrope sastaje 16. jula sa Alborgom.

Апсолутно подржавам. Славија је то заслужила.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hertzog je napisao:
Tako se to radi, pokazali su nadobudnim Englezima kako se igra fudbal. Ne kaze se dzabe: Fudbal je igra u kojoj Nemci na kraju uvek pobede!!! 8) 8) 8)

Slika

Ja nisam skontao da su njemci igrali...turci, juznoamerikanci, crnci i srbi nisu njemci....
Jadna li je njemacka postala:)...mislim da se hitler zbog onog sastava okrece u grobu:)

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 15:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
To sam i ja rekao

p.s. zaboravio si Nemcima voljene Poljake :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 15:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
[quote="skevaJa nisam skontao da su njemci igrali...turci, juznoamerikanci, crnci i srbi nisu njemci....
Jadna li je njemacka postala:)...mislim da se hitler zbog onog sastava okrece u grobu:)[/quote]

To je sad trend u Evropi

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 15:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako za Srbiju igraju i Crnci i Gorci i Bosanci i Hercegovci i svi se lepo razumeju :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 15:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/2 ... gradu.html

kako su fino himnu otpjevali, ovako treba i na fudbalskim utakmicama, a ne onaj ciko sa medvjedjim glasom...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 15:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/295/Univerzijada+2009/71291/Otvorena+letnja+Univerzijada+u+Beogradu.html

kako su fino himnu otpjevali, ovako treba i na fudbalskim utakmicama, a ne onaj ciko sa medvjedjim glasom...

Предивно.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/295/Univerzijada+2009/71291/Otvorena+letnja+Univerzijada+u+Beogradu.html

:lol: :lol: :lol:
Jedna je malo ispadala, ali verovatno zbog treme, a onaj lik na utakmici je jos i dobar kada ga gledas preko TV-a, ali uzivo je jos gori na onom nakaradnom ozvucenju :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2009, 21:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Citiraj:
Ватерполо репрезентација Србије освојила је златну медаљу на Медитеранским играма у Пескари, пошто је у финалном сусрету победила селекцију Шпаније резултатом 9:4 (3:2, 4:1, 0:0, 2:1)

Citiraj:
Рукометна репрезентација Србије освојила је златну медаљу на Медитеранским играма у Пескари, пошто је у финалу победила селекцију Француске резултатом 35:31 (14:14).

cestitke... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2009, 01:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
6. jul 2009. | Izvor: B92, Beta
Fudbaler ubio navijača
Napadač kolumbijskog Junior de Barankilje, Havijer Florez ubio je u nedelju navijača koji mu je zamerio na gubitku titule nacionalnog prvaka.

Florez je optužen da je dva puta pucao u 27-godišnjeg električara iz Barankilje, grada na severu Kolumbije. Fudbaler je nakon ubistva pokušao da pobegne sa mesta zločina, ali ga je policija ubrzo uhapsila.

Junior je izgubio u finalu plej-ofa za titulu šampiona Kolumbije od Onse Kaldasa ukupnim rezultatom 5:2 i nije uspeo da se kvalifikuje za Kopa Lobertadores, latinoameričku ligu nacionalnih šampiona.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 00:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Citiraj:
Затворене Медитеранске игре, Србија освојила 35 медаља
Свечаном церемонијом на стадиону Дел Маре и "журком у белом" на плажи у Пескари су затворене 16. Медитеранске игре, на којима су спортисти из Србије освојили 35 медаља, од којих девет златних. У укупном пласману на основу броја освојених одличја, Србија је заузела осмо место, што је најбољи пласман неке од земаља из бивше Југославије. Поред девет златних медаља, спортисти Србије освојили су по 13 сребрних и бронзаних одличја.

Репрезентације Словеније освојила је девето место са 26 медаља (седам златних), а Хрватској је припало 11. место са 28 медаља (пет златних).

Селекција Црне Горе заузела је 16. место са 16 медаља (две златне), док је Босна и Херцеговина освојила 19. позицију са 14 медаља (без злата).

Најуспешнија репрезентација у Пескари била је Италија са 176 медаља, од којих су 64 биле златне.

Sjajan rezultat :evil3:

Opsirnije na:
http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/1 ... D0%B0.html

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 01:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ronalda dočekalo 80 hiljada ljudi!
6. jul 2009. | Izvor: B92
Ronalda dočekalo 80 hiljada ljudi!
Najskuplji fudbaler na svetu, Kristijano Ronaldo zvanično je predstavljen kao novi igrač Real Madrida pred 80 hiljada navijača na ’Santjago Bernabeu’.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=369852

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 08:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Barsa gradi najveći stadion: Novi "Nou Kamp" biće na moru!

Prema pisanju španskih medija, aktuelni prvak Evrope i osvajač "triple krune" prošle sezone, Barselona će 2011. godine početi izgradnju novog stadiona koji će moći da primi više od 150.000 gledalaca!

Slika

Tako bi čuveni katalonski klub i njegovi navijači dobili najveći i najmoderniji stadion na svetu. Interesanto da bi se novi "Nou Kamp"nalazio na moru a njegova izgradnja bi čelnike Barselone koštala preko 500 miliona evra.

Slika

Projekat novog stadiona delo je poznatog britanskog arhitekte Normana Fostera koji je poznat i po svom velikom udelu u gradnji novog "Vemblija".

Slika

Jedini problem u svemu ovome predstavljaju gradske vlasti prestonice Katalonije koji baš nisu pozitivno reagovali na ovu ideju.

Slika

Баш свемирски изгледа!

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 22:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Video: "Steven Gerrard u noćnom se klubu u tri ujutro mlatio kao da je profesionalni boksač!"

http://www.index.hr/sport/clanak/video- ... 42676.aspx

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2009, 22:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Žigić već blista u Valensiji

Valensija je pobedila Verder rezultatom 4:2, posle boljih izvođenja penala, u prijateljskom meču, koji je poslužio ekipama kao priprema za novu sezonu.

Španskom timu pobedu je osigurao srpski reprezentativac Nikola Žigić, koji je sa dva gola, u 58. i 77. minutu meča, doneo preokret svojoj ekipi u drugom poluvremenu.

Visoki Srbin je ušao u 46. minutu meča i u velikom stilu potvrdio da je povratak u Valensiju očigledno bio pun pogodak. On je nedavno doneo odluku da se vrati na Mestalju posle polusezone u dresu Rasinga iz Santandera.

Golove za Verder postigli su Almeida u 29. minutu i Ozil, dva minuta kasnije iz penala.

Valensija je prethodno u još jednom kontrolnom meču nadigrala Den Hag sa ubedljivih 4:1.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TExfdpjEEzc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2009, 13:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Preminula fudbalska legenda - Bobi Robson

Slika

Legendarni engleski fudbaler i kasnije trener, Bobi Robson, preminuo je u 76.godini života u svom domu u Engleskoj. Robson se dugo borio sa zloćudnim tumorom ali je ta borba stala u petak 31.jula.

Bobi Robson je od britanske kraljice dobio titulu ser-a, ušao je u istoriju engleskog fudbala pošto je "gordi Albion" 1990.godine na Svetskom prvenstvu u Italiji odveo u polufinale.

Engleska na Mondijalu 1990.

Tokom igračke karijere, Robson je igrao u dva navrata za Fulam, Vest Bromič Albion i Vankuver Rojals. Kao trener karijeu je počeo u Fulamu ali je najviše uspeha imao u ekipi Ipsviča u kojoj je postao legenda kluba.

Ipsvič osvajač FA kupa 1978.

Na klupi Ipsviča, Robson je proveo 13 godina a sa tim klubom je osvojio Kup UEFA i FA kup. Robson je trenirao mnoge velike klubove: Barselonu, Porto, PSV Ajnhoven, Sporting iz Lisabona a menadžersku karijeru je završio u Njukaslu.

R.I.P.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2009, 15:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2008, 09:38
Bivši selektor fudbalske reprezentacije Engleske Bobi Robson preminuo je u petak u 77. godini, posle duge i teške bolesti.

U saopštenju porodice navodi se da je Robson "izgubio dugu i hrabru borbu sa rakom pluća. On je umro u svom domu u Duramu, a pored njega bili su supruga i porodica".

Robson je reprezentaciju Engleske predvodio do polufinala Svetskog prvenstva 1990. godine i osvojio je šampionske titule sa holandskim, portugalskim i španskim klubovima.

Robson, koji spada u red najčuvenijih fudbalera sa Ostrva, u dresu engleske reprezentacije odigrao je 20 mečeva i postigao četiri gola.

Skoro dve decenije igrao je za Fulam i Vest Bromvič Albion, a mnogo veće uspehe postigao je kao trener predvodeći Ipsvič, Njukasl, PSV, Porto, Sporting, Benfiku i Barselonu.

Punih osam godina, od 1982. do 1990, bio je selektor državnog tima Engleske, sa kojim je, u poslednjoj godini mandata, stigao do polufinala šampionata sveta u Italiji. Bio je to najveći uspeh engleskog reprezentativnog fudbala nakon osvajanje titule svetskog prvaka 1966. godine.

Od 2006. do 2007. godine radio je kao savetnik u stručnom štabu reprezentacije Irske.

Nek ti je vjecna slava legendo :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 19:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Slika

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/3 ... D0%BE.html

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 22:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovih dana sam se naslusao himne Boze pravde:)

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Svaka čast...trku Nađe Higl sam izvrtio bar 20 puta. Fantastično...da sam ženturača, zaplakao bih.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]