veca_vestica je napisao:
Koliko prasine digoh...strasno! Prvo ne kapiram cemu vredjanje, bila ja debela ili ne...drugo to sto sam rekla odnosilo se na nesto drugo, a to je da ovih dana imam neopisivu zelju samo da nesto jedem, pa to i radim (zenske bi to mogle da shvate, a i nacitani muskarci). Moj visak se sastoji od nekih cca 8kg. Kriticna zona mi je stomak i guza, nedostatak aktivnosti mi je problem jer nazalost non stop sam na stolici...posla bih u neki fitnes ili nesto ali trenutno jos uvijek nemam vremena ( necu da objasnjavam kako i zasto, a ponajmanje onima koji ce da kazu, pa da hoces nasla bi vremena za to), to slobodno vrijeme ocekujem od septembra, zato sam pitala da li ovo moze da da neke ucinke, naravno ne dok sjedim, ali da li moze da da ili je to samo ono, zavaravanje. Ostatak informacija cu da trazim na temama fitnes i teretana!
Izvinjavam se sto napravih dzumbus, i forumasima koji stadose u odbranu okruglih, a decko koji je ispalio paljbu bi se trebao zapitati o svojim stavovima!
uhhhh, samo 8 Kg, ja vec mislio treba bar 30 Kg viska skinuti...
Pa znas kako, to bi se i moglo skinuti, ali jednin nacin ti je da ubrzas metabolizam (jedes svaka 3 sata, cim ustanesh doruckujes i tako to), da drzish insulin (secer) pod kontrolom (on je takodje hormon debljanja jer se puno vishe "prima" na tebe kad ti je on dignut i imash veci osjecaj gladi takodje)...
Ima dosta toga na internetu za pronaci u vezi toga...

A sto se tice fiziche aktivnosti, da li imash 20 minuta dnevno???