Zanimljiv izvještaj očevica:
Citiraj:
Ocevidac sam dela udesa potpukovnika Randjelovica, bio sam izmedju Zemun Polja i Batajnice bas u to vreme. Po struci sam kontrolor letenja, te se razumem podosta u vazduhoplovnu tehniku, iako nemam direktnog kontakta bas sa tehnickim stvarima oko vazduhoplova. Neki ocevici su potvrdili, kao i moje kosmije, to sto sam i ja cuo prilikom tog finalnog (kobnog manevra) - a u pitanju je compressor stall jednog od motora. Naime, to je karakteristican, kratkotrajan zvuk "pop pop pop pop" nakon cega se cuje spool up turbine, kao usisivac recimo kad se pali. Zbog tog karakteristicnog zvuka, cini mi se da je pri tom manevru doslo nekako do isprekidanog dotoka vazduha u neki od motora (dovoljno je da to bude i sekunda samo kod RD-33 motora) te je to izazvalo poremecaj u kompresionoj komori, sto se manifestuje "pogresnim paljenjem smese" da upotrebim narodni recnik (odnosno u terminu "reversal air flow"), dovoljno da na sekund-dva izbaci pogon jednog od motora iz stroja. Obicno compressor stall nije problem, ali ovde je u pitanju bio ostar manevar, na jako maloj visini i svaki gubitak nekog procenta snage moze biti fatalan... Konkretno mislim da je to bio tzv. compressor surge ("Aircraft operation outside of design envelope - e.g., extreme flight manoeuvre resulting in airflow separations within the engine intake.").
Ovo je preuzeto s foruma Airserbia, link:
http://forum.airserbia.com/viewtopic.php?f=2&t=3904Kasnije se špekuliše o mogućem ulijetanju ptice u motor, što je izazvalo gubitak potiska, a na takvoj visini i u takvom manevru gubitak jednog motora na MiG-29 znači neizbježnu asimetriju potiska koju je na toj visini nemoguće kompenzovati (možda bi bilo moguće s fly by wire avionom a 29-ka nažalost nema taj sistem).