banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 16:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jul 2009, 23:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Jun 2009, 22:46
e moram vala pitat jos jedno glupavo pitanje :) necu vise obecavam :D

Kad se odjavi auto i vrate tablice, jel mogu ja sa tom odjavom i starom saobracajnom otici sa autom do svoga grada bez tablica ili moram ici pjeske pa se vratit i stavit nove tablice :) pa tek onda vozit :)

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 10:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Jun 2008, 13:01
Nemozes voziti auto,sto znaci moras pjeske ili recimo busom...:)

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 10:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
pa ti pokušaj.

Mislim kako si polžio vozački ako ne znaš osnovna pravila.

''Vozilo mora biti registrovano da bi se moglo voziti''.

Dakle, odjaviš vozilo (tj. vratiš tablice u mupu u gradu gdje je bilo registrovano vozilo), odeš (busom ,vozom, neko od tvojih kolega te odveze u grad gdje si prijavljen (ti kao lice sa ličnom kartom i mjestom prebivališta). Tamo u supu tražiš da ti izdaju ove tablice, (nadam se da ćeš se u supu raspitati, na koji način se izdaju nove tablice, a ne na forumu) dođeš u BL (pretpostavljam) i staviš te nove tablice na svoj kupljeni auto i vozaš se doooooooo....k ti ne nestane goriva...

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
DELLBOY je napisao:

Hoćeš se kladiti?
:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 13:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

da ali vozilo i dalje ostaje registoravno, kolko sam ja shvatio, de moram ga ponovo registrovati vec samo dobijem druge tablice. Il sam ja to nesto pogresno skairao.

Cuj kako sam polozio vozacki, pa kad polazes vozacki nigdje ti niko ne objasnjava proceduru prepisa vozila :evil3:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

apokaptus je napisao:

da ali vozilo i dalje ostaje registoravno, kolko sam ja shvatio, de moram ga ponovo registrovati vec samo dobijem druge tablice. Il sam ja to nesto pogresno skairao.

Cuj kako sam polozio vozacki, pa kad polazes vozacki nigdje ti niko ne objasnjava proceduru prepisa vozila :evil3:

Pa da malo bolje čitaš šta sam napisao, ne bih postavljao ovako glupe konstatacije.

Napisao sam da :''Vozilo mora biti registrovano da bi se moglo voziti''.

Registrovano vozilo posjeduje tablice.
Ako se tebi da objašnjavati sa pandurom, a ti lagano bez tablica... pokušaj i u drugu državu!!!

U ostalom pun mi je qrac ovih koji traže objašnjenje i kad dobiju, pametuju :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A pošto vidim da si pametan, i znaš odgovor na svako pitanje, onda na trebaš na forumu da postavljaš pitanja

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 13:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

i jes vas vala tesko iznervirat, svaka cast na strpljenju.
Pa da znam odgovore ne bih dolazio ovdje i postavljao pitanja.
Kad registrujes vozilo placas i cestarinu i osiguranje i tablice i ko zna sta vec, pa kolko sam ja shvatio da ako je pretkogni vlasnik to sve platio i registrovo to se onda prenosi na mene, sa tim sto moram mijenjati tablice i vozacku. A mislio sam kad podnese zahtjev za mjenjanje istih da ti bar daju dan vremena da opdes izvadit druge, punomoc neku, stajaznam. Posto vozilo ima placeno sve takse. Prije su bile i one papirne tablice proba... ma sta ja znam. Covjece nije mi jasno sto se tako nervirate, ako ces odgovorit na pitanje odgovori normalno ako neces ni nemoras.
Dakle sa sam opet zakomplikovo stvari, jel se posle odjave mora nanovo registrovati vozilo ako je vec bilo registrovano ili se samo placa promjena tablica i vozacke?
I jos jedno pitanje, da li se posle prepisa vozila, i dobijanjem tog kupoprodajnog ugovora moze auto voziti sa tim kupoprodajnim ugovorom i saobracajnom koja nije na moje ime ? Koliko vremena? Ili i tu postoje neke komplikacije?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ebo majku ja bi dosad uvezao auto iz Bangladeša koliko se ti zaebavaš na forumu.
Odeš brate u prvu kuću koja vrši prepis i sve će ti objasniti.

Ako ne popizde prethodno

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 14:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 22:48
apokaptus, imaš na http://www.prepisautazapocetnike.com sve o tome. Imaš čak i online da odjaviš, prijaviš, registruješ, prepišeš auto. Samo spremi Visu i zabij se u kuću, brate, k'o oni debeli Ameri od 400 kg i sve preko neta. Bože sačuvaj da se raspitaš u nekoj butici koja se zapravo bavi time.

A ako ti je baš problem izaći na ulicu, majke mu ga, pa sam si našao njihovu stranicu.
Citiraj:
ZRD Company

Ivana Gorana Kovačića bb
(preko puta TEMPO centra)

78000 Banja Luka,
Bosna i Hercegovina

Telefoni:
+387 51 345 800
+387 51 345 802
+387 65 333 444

Fax:
+387 51 345 801

info@zrdauto.com
http://www.zrdauto.com

I opet, ako ti se ne da telefon uzimati u ruke, jer je to zastarilo ili šta, uzmi Skype pa ih zovi preko računara.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 15:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
E stvarno si smorio. Covjek ti kaze ne mozes voziti auto, a ti pitas mogu li voziti sa saobracajnom na tudje ime.
Nazovi nekog ko se tim bavi pa pitaj.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 17:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Jun 2008, 13:01
Aj jos jednom 'vako:kad napravis kupoprodajni ugovor u npr ZRD-u to ti je dokaz da si auto kupio tj da je tvoje i za koliko para,sa tim papirom i tom saobracajnom mozes voziti jedino ako ces prelaziti granicu mogu ti traziti mozda neku punomoc ali to je sve.A kad odjavis tablice auto nemozes voziti zato sto nemas tablice,mozes uzeti probne tablice(oko 100-ak maraka) i voziti,i neradis nanovo registraciju nego sam prevod na svoje ime...eto toliko...moze sad lock...:)

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 17:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

E vala sad moze :)
Kasparov tebe bi trebo castit pivom. A ove gore jok, mnogo su nervozni i ovako a kamoli kad popiju :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]