banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 08:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Feb 2009, 13:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Bivši hrvatski predsednik Franjo Tuđman želeo je po svaku cenu rat, a ono što se događalo u Hrvatskoj bio je građanski rat koji je bio posledica dogovora Slobodana Miloševića i Tuđmana, tvrdi u intervjuu za frankfurtske « Vesti » bivši ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Josip Boljkovac

"Kada me je Branimir Glavaš za vreme svedočenja optužio da sam ga gonio zbog rušenja mosta na reci Dravi u Osijeku, s obrazloženjem kako je to uradio da bi se Osijek zaštitio od tenkova JNA, ja sam rekao da je JNA tog momenta bila regularna vojska jedne međunarodno priznate države, a Hrvatska, koja tada još nije bila priznata, deo Jugoslavije. Potom sam obrazlagao ko je tada počeo sa oružanim sukobima u tom delu Slavonije", preneo je Boljkovic ono što su, kako je rakao, prećutali hrvatski mediji...

PRESS

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2009, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Rat počeo napadom Hrvata na Srbe
Tuđman je želeo rat po svaku cenu, po tom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske. Vladislav Jovanović: Boljkovčeva tvrdnja samo je potvrda onoga što se od prvog trenutka znalo

Slika
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/tema ... ta-na-srbe

Biće još ovakvih izjava u budućnosti. Bilo je i dogovora vjerovatno između njih dva, ali opet Vladislav Jovanović i dalje brani mrtvog Miloševića. Treba sačekati i memoare Pitera Galbrajta, da vidimo šta on ima da kaže.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2009, 10:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2007, 22:15
Ја стално понављам, има времена, треба историјска дистанца да се нешто реално сагледа.
Много значи временска дистанца, па сада и муслимани због оне Алијине реченице: "Жртвоваћу мир за независну БиХ" полако почињу схватати ко је крив за рат.
исто је то Туђман урадио у Хрватској, увозом усташких емиграната (синова емигриралих усташа), и "освешћењем" домаћих усташа. А преко тог истог Бољковца, Шпегеља илегалан и против уставан увоз оружја.
Има времена, за то, али нема времена за ове садашње који раде Србима о глави у самој матици. И на жалост сви су наводно угрожени на Балкану од Срба, а њих је све више, а Срба све мање, ем ти такву угроженост.

A to se vama vise ne dogadja
ni kad svadbujete ni kad, vam se radja!

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 13:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0tuoym5z1Qw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
JMBG je napisao:
Ја стално понављам, има времена, треба историјска дистанца да се нешто реално сагледа.
Много значи временска дистанца, па сада и муслимани због оне Алијине реченице: "Жртвоваћу мир за независну БиХ" полако почињу схватати ко је крив за рат.исто је то Туђман урадио у Хрватској, увозом усташких емиграната (синова емигриралих усташа), и "освешћењем" домаћих усташа. А преко тог истог Бољковца, Шпегеља илегалан и против уставан увоз оружја.
Има времена, за то, али нема времена за ове садашње који раде Србима о глави у самој матици. И на жалост сви су наводно угрожени на Балкану од Срба, а њих је све више, а Срба све мање, ем ти такву угроженост.

Aha,samo nesto previse polako,trajace jedno 2-3000 godina,ali nadoce... :roll:
Sve ti nama fino navede,ali sta su Srbi tad i prije toga radili? Kako majku mu,iako su (po vama) svi bili spremniji i pripremniji ,uspije bas vama da preuzmete skoro svu JNA,drito s naoruzanjem? Toliko su bili spremni da su to ostavili,nije im trebalo? Takodje,kad se vec prica,vama su svi spremali pokolje,rijeke krvi ,a statistika koju samo ludjak moze osporiti pokazuje da su u tom "sportu" najuspjesniji bili koji? Srbi,naravno.

Bez zelje da se pravim budala i crtam slikovnice o tome kako su svi Srbi zlikovci,a Hrvati i Bosnjaci cvjecke koji nisu nikom zla mislili i samo se branili,moj stav je sljedeci: Za rat(ove) su se spremali vecinom svi,neko u zadnji cas,neko planski i godinama prije(pricam o vodjama).Rezultati,pogotovo na pocetku,ne lazu,i pokazuju ko je bio bolje pripremljen i ko je vise planirao.Srbi,kao najbrojniji i nadmocniji (na pocetku) su imali najvecu odgovornost i mogucnost da nametnu i izaberu daljnji tok desavanja. Ne sporim spletke,zakulisne igre i tajne planove s drugih strana,ali da je neko lud pa se ici pistoljem tuci protiv nekog ko ima tenk (samo poredjenja radi)je fanatizam,poput onog u Palestini,a vrijeme je pokazalo da nas je jako malo ovdje takvih.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 14:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
Sve ti nama fino navede,ali sta su Srbi tad i prije toga radili? Kako majku mu,iako su (po vama) svi bili spremniji i pripremniji ,uspije bas vama da preuzmete skoro svu JNA,drito s naoruzanjem? Toliko su bili spremni da su to ostavili,nije im trebalo? Takodje,kad se vec prica,vama su svi spremali pokolje,rijeke krvi ,a statistika koju samo ludjak moze osporiti pokazuje da su u tom "sportu" najuspjesniji bili koji? Srbi,naravno.

Ти је теби аман криво што не покласте више од онога што јесте. Криво ти што овај пут Срби нису ишли као овце на клање, већ су се супроставили. Нису Срби етнички очистили пола државе, већ Хрвати. После Аустије, сада етнички најчистија држава у Европи а можда и у свету.
ERROR je napisao:
Rezultati,pogotovo na pocetku,ne lazu,i pokazuju ko je bio bolje pripremljen i ko je vise planirao.Srbi,kao najbrojniji i nadmocniji (na pocetku) su imali najvecu odgovornost i mogucnost da nametnu i izaberu daljnji tok desavanja. Ne sporim spletke,zakulisne igre i tajne planove s drugih strana,ali da je neko lud pa se ici pistoljem tuci protiv nekog ko ima tenk (samo poredjenja radi)je fanatizam,poput onog u Palestini,a vrijeme je pokazalo da nas je jako malo ovdje takvih.

Ви сте напуштали војску, званичне државе СФРЈ која се звала ЈНА и ви сте урушавали темеље на којима је све почивало, и добро сте прошли. Да сте остали и решавали проблеме унутар државе, преговорима, а не илегалним увозом оружја и младоусташа жељних неке освете, неби било рата, несреће и патње. Како за Србе, тако и за Хрвате, муслимане и остале.
Нису Срби гурнули у рат муслимане, нису били наше цвеће, већ ваше. А на крају сте им затерали нож у леђа када им је било најгоре.
А историје ће показати, увек покаже, Бога и правде има, јесте спора али достижна.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 15:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Citiraj:
Нису Срби етнички очистили пола државе

Sav post je prejak,ali ovo je definitivno najjace :roll:

Citiraj:
Ти је теби аман криво што не покласте више од онога што јесте. Криво ти што овај пут Срби нису ишли као овце на клање, већ су се супроставили.

Ne,meni je krivo i za one sto su nevino nastradali,i naravno, svako je imao pravo da se suprotstavlja i bori za svoje ciljeve,samo to nije tema danasnje emisije,vec ,ko se bolje pripremao i zapoceo sranje koje je,budi covjek pa priznaj,manje ostetilo Srbe nego druge(pricam o BiH).

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 16:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
JMBG je napisao:
Нису Срби гурнули у рат муслимане, нису били наше цвеће, већ ваше. А на крају сте им затерали нож у леђа када им је било најгоре.
Ti si pobrkao lončiće.ERROR je musliman....... :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2009, 10:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
,ko se bolje pripremao i zapoceo sranje koje je,budi covjek pa priznaj,manje ostetilo Srbe nego druge(pricam o BiH).

Као прво опет гледање у фиџан, ви стварно не видите даље од филџана, па кад гледате тако, гледајте у Сарајево и Зеницу и то вам је довољно.
Као друго и мени је јако, јако жао невиног народа, не гледајући на националност и вјерску припадност.
Као треће погледај мало ко кад слави оснивање паравојних јединица, па ће ти се само казати. Срби рачунају учешће у било каквој јединици тек после напада на незаштићена Српска села у околини Борова, Пакраца и Плитвица. И тада да ЈНА није ускочила, Јасеновац би се стидио.
Као пето мој некадашњи најбољи пријатељ, којег и сада сматрам пријатељем, јер је барем искрен, а то је одлика пријатељства, рече: ''Да смо ми имали оно са чим сте ви располагали. Мој пријатељу ни у Београду неби остао камен на камену. А вас би скупљали опет по Крфу.''
Шта сам му могао рећи, већ да би се ми опет вратили са Крфа, ал би онда било:''Беж` те гаће да вас не п***рем!'' 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2009, 10:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
JMBG je napisao:
Ti si pobrkao lončiće.ERROR je musliman....... :D

Ма то је мени пријатељу све једно, цвеће остаје цвеће и када смрди и када мирише :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 23:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
ZAGREB - Haški bjegunac Goran Hadžić bio je dio mreže ljudi s hrvatske i srpske strane kojima je zadatak bio da izazivaju i podstiču ratne sukobe i kao takav je sarađivao s hrvatskom vlašću, izjavio je bivši hrvatski ministar unutarnjih poslova Josip Boljkovac za "Slobodnu Dalmaciju".
Boljkovac bio je ministar unutrašnjih poslova do jula 1991. godine, a u svojoj knjizi "Istina mora izaći van" pomenuo je i Hadžića, koga Tribunal sumnjiči za progon Hrvata iz istočne Slavonije, za ubistva, mučenja i pljačku napuštenih hrvatskih kuća.
Boljkovac je opisao događaje od 30. marta 1991. godine, kada je hrvatski MUP zauzeo Plitvice nakon oružanog sukoba sa srpskim dobrovoljcima. Tada je uhapšen i Hadžić, koji je sproveden u Zagreb, odakle je pod nikad razjašnjenim okolnostima pušten na slobodu.
"Hadžić je bio naš čovjek i naravno da je oslobođen nakon Plitvica, gdje se zatekao slučajno. Vraćao se s Borivojem Savićem iz Obrovca, sa sastanka srpskih političkih rukovodilaca, gdje je odbijen prijedlog da se ide na pobunu u tom dijelu Hrvatske, pa je svratio na Plitvice. Nije znao, kao ni Savić, za akciju našeg MUP-a, to je sigurno", naveo je Boljkovac.
"Na Plitvicama su ga naši zarobili i isprebijali, pa smo se moj pomoćnik Slavko Degoricija i ja pobrinuli da dobije ljekarsku pomoć u Zagrebu i obišli ga. I kasnije je bio 'na vezi'; učestvovao je na jednom sastanku u Staroj Pazovi gde sam vodio našu delegaciju, a Radmilo Bogdanović delegaciju MUP-a Srbije. Do kad je Hadžić radio za nas? Još nije vrijeme da se to objelodani", rekao je bivši hrvatski ministar unutarnjih poslova.
Hadžić je bio funkcioner Saveza komunista Hrvatske u rodnom Pačetinu kraj Vukovara, nakon čega je prešao u Srpsku demokratsku stranku i tamo odmah dobio važne uloge.
Postavljen je za predsjednika SDS-a Vukovara, pa u junu 1991. za predsjednika Srpskog narodnog vijeća Slavonije i Baranje, što je bila preteča kasnije SAO Slavonije, Baranje i Zapadnog Srema.
Hadžića je Haški tribunal osumnjičio i za učešće u udruženom zločinačkom poduhvatu zajedno sa Slobodanom Miloševićem, Jovicom Stanišićem, Vojislavom Šešeljom, Željkom Ražnatovićem Arkanom i ostalima u vlastima ili pri vlastima tadašnje Savezne Republike Jugoslavije i Srbije.
Hadžić je nestao sredinom jula 2004. sa svoje tadašnje adrese u Novom Sadu, nakon što je Beograd primio optužnicu iz Haga, u kojoj je traženo i njegovo izručenje u roku od 72 sata, piše list.
"Slobodna Dalmacija" navodi i da je Boljkovac za jedan frankfurtski list svojevremeno dao intervju u kome je Gojka Šuška, Vicu Vukojevića i Branimira Glavaša optužio da su u proljeće 1991. ispalili dvije granate iz bacača "ambrust" na Borovo Selo, kako bi izazvali sukobe u tom dijelu Hrvatske.
To ide u prilog Boljkovčevoj tezi da je rat namjerno izazivan i podstican s obje strane, jer je nedugo nakon akcije "ambrustima", u pokušaju zauzimanja sela, poginulo 12 hrvatskih policajaca, naveo je list.

http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Boljkovac-Goran-Hadzic-radio-i-za-Hrvate-91454.html

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Hrvatsko ministarstvo odbrane, u saradnji sa SAD, poklonilo je 15.000 automatskih pušaka modela AK 47 s pripadajućom opremom avganistanskoj policiji.

Kako je saopšteno iz ministarstva, donacija će biti prevezena u Avganistan sredinom avgusta, a transport će biti obavljen letom koji organizuju vazdušne snage SAD.

Ukupna vrijednost donacije je oko pet miliona kuna (672.000 evra), a radi se o oružju i opremi iz zaliha oružanih snaga Hrvatske koje se povlače iz upotrebe, navodi se u saopštenju.

Ovaj potez pozdravila je američka ambasada u Zagrebu, ističući da je to značajan doprinos nastojanjima da se avganistanske snage osposobe da same održavaju bezbjednost u toj zemlji, javila je Hrvatska televizija.

(Agencije)

Uklanjaju dokaze.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 23:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Boljkovac: Suđenja se ne bojim, a ustaštvo i dalje živi u Hrvatskoj

Boljkovac: Suđenja se ne bojim, a ustaštvo i dalje živi u Hrvatskoj
FENA, HINA - 06.01.2014 17:38
KARLOVAC - Prvi hrvatski ministar unutrašnjih poslova Josip Boljkovac, koji očekuje suđenje za partizanski zločin nad civilima 1945. kod Duge Rese, kazao je da se ne boji ni suđenja niti moguće osude, no ističe da progon njega koji je među prvima dizao ustanak protiv fašizma dokazuje da ustaštvo i dalje živi u Hrvatskoj, što "mora biti velika opomena".
Nakon komemorativnog skupa žrtvama ustaškog terora u Gornjoj Trebinji kod Karlovca Boljkovac je novinarima izjavio da se ne boji mogućeg zatvora zbog optužbi za zločin nad civilima 1945. jer "nije kriv niti sud ima argumente za njegovu krivicu".
Boljkovcu bi na zagrebačkom Županijskom sudu za mjesec dana trebalo početi suđenje zbog optužbi da je kao šef kotarske OZNA-e 1945. naredio smaknuće 21 civila zbog njihove saradnje s ustaškim vlastima.
"Sve je moguće zbog prevelikih diskrecijskih ovlasti sudaca, iako likvidacija iz 1945. godine nema nikakve veze sa mnom", kazao je Boljkovac.
"One sa slovom 'U' je skuplja logorska ekipa, a organizatore ustaškog pokreta je kupila OZNA okruga, a ne OZNA kotara, na čijem sam čelu bio ja, jer kotarska OZNA za to nije imala nadležnost", kazao je Boljkovac. Dodao je da je u vrijeme dugoreškog zločina on bio u bolnici zbog trovanja hranom.
Na pitanje znači li to da se uopšte nema razloga bojati suđenja Boljkovac je odgovorio "da je tragično samo to da se u Hrvatsku vraća ustašluk pa se sudi SKOJ-evcima koji su protiv fašizma dizali ustanak 1941.".
"Ja bih radije da griješim, da više nema ustašluka, ali ne griješim. Kome treba sada suđenje protiv onih koji su prvi dizali ustanak i izvršavali zadatke, propješačili ove krajeve kad se klalo i ubijalo, kao i ovdje u bivšoj općini Skakavac? Nekome valjda treba. Ali to je opomena. Opomena!, kazao je Boljkovac Hini.
Tokom suđenja koje bi trebalo početi 5. februara očekuju se iskazi 40-ak svjedoka. Među njima je rodbina ubijenih, oni koji imaju saznanja je li Boljkovac imao ovlašćenja komandovatii jedinicama Korpus narodne obrane Jugoslavije (KNOJ) te svjedoci koji bi trebali odgovoriti je li na dan zločina bio u karlovačkoj bolnici. Očekuje se i analiza arhivske građe koja bi mogla rasvijetliti pod kojim je okolnostima došlo do zločina.
Boljkovac je navodno između 7. svibnja i sredine juna 1945. protivno propisima međunarodnoga ratnog prava, naredio hapšenje šest poznatih i 14 nepoznatih osoba koje su kasnije, kako tvrdi tužilaštvo, po Boljkovčevoj naredbi likvidirali pripadnici njemu podređene 3. čete 1. hrvatske brigade KNOJ-a i zakopali ih na predjelu zvanom Vidanka Curak. U optužnici stoji i da je jedan muškarac, koji se usprotivio odvođenju, ubijen iz vatrenog oružja kod željezničke pruge u Dugoj Resi.

Otkrivena spomen-kosturnica za 205 Srba i Roma
U Gornjoj Trebinji kod Karlovca danas je otkrivena Spomen-kosturnica u kojoj su položeni posmrtni ostaci Srba i Roma, žrtava ustaškog zločina iz 1942. godine.
Na današnji dan prije 72 godine u šumama Domačaj luga i Lipljansko mlađe ustaše su zaklale 205 civila iz okolnih sela, i to Srba, Roma i pravoslavni sveštenik, po nacionalnosti Rus.
Predsjednik Udruženja antifašista Karlovac Mirko Miladinović rekao je da su oni, od djece do staraca, izgubili život samo zato što su slavili Božić po drugom kalendaru, prenose hrvatski mediji.
"NJihov život ugasio se samo zato što su bili druge nacionalnosti i zbog toga što je režim koji je vladao u ono vrijeme imao zadatak da istrijebi jedan narod koji je živio na ovim prostorima", istakao je Miladinović.
Posmrtni ostaci žrtava ustaškog zločina u zajedničku grobnicu pored crkve u Gornjoj Trebinji položeni su u oktobru prošle godine.
Masovne grobnice, u kojima su bili ranije, bile su neadekvatno obilježene i ta obilježja oštećena su u posljednjem ratu nakon akcije hrvatskih snaga "Oluja".

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2016, 01:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Šokantna kampanja u Hrvatskoj: Zločine u Dvoru na Uni počinili su SRBI?!

HRVATI KRIJU MASAKR NAD SRBIMA Blokirano prikazivanje filma o zločinu u Dvoru na Uni

Citiraj:
ZBOG BEZBEDNOSTI TIMA IZ HRVATSKE RTS neće emitovati film "15 minuta - masakr u Dvoru"

Srna | 15. 03. 2016 - 22:06h
| Komentara: 6
Iako je večeras trebalo ponovo da na RTS-u bude prikazan danski dokumentarni Film "15 minuta - masakr u Dvoru", koji se bavi zločinom počinjenim za vreme "Oluje", emitovanje je odgođeno.

Film se bavi odgovornošću danskog bataljona

To su beogradski RTS zamolili producenti iz Danske, zbog bezbednosti tima iz Hrvatske koji je učestvovao u snimanju filma!

- Zbog trenutne situacije u Hrvatskoj, nije zgodno emitovati film, jer bi to moglo da dovede do eskalacije situacije dok mi pokušavamo da je rešimo. Bilo bi veoma opasno za deo hrvatske ekipe. Optužbe na račun filma su neopravdane, ali, dok ne dođe do hrvatske publike najbolje je sačekati - navodi se u saopštenju.

Hrvati smatraju da je film uperen protiv njih, da je tendenciozan, površan, sporno im je pojavljivanje generala Mileta Novakovića, konsultovanje Save Štrpca, kao i to što ga je jednom desetinom finansirao Hrvatski audio-vizuelni centar, prenosi RTS.

- Probudili su se neki ljudi koji su pokušali da u filmu koji je anacionalan traže nacionalno, pa su film proglasili antihrvatskom propagandom napravljenom u Srbiji. Sve je to bilo bez provere, zdravih osnova - kaže novinar RTS-a Vladimir Banić.

Zbog bombardovanja, iz Petrinje u Dvor na Uni, prvog dana "Oluje", 4. avgusta 1995, evakuisani su štićenici penzionerskog doma i pacijenti sa psihijatrijskog odjeljenja.

Prebačeni su u školu koju je okruživao UNPROFOR. Smatralo se da je to mesto najbezbednije. Film se prevashodno bavi odgovornošću danskog bataljona, koji je mogao da spreči zločin u kojem je nastradalo osmoro Srba i jedna Hrvatica.

To što nisu reagovali opravdavaju tvrdnjom da nisu za to imali mandat. U filmu se pominje i da je tog dana, 8. avgusta, u tom mestu, osim srpske, bila još jedna vojska, ali ne i ko je ubio civile.

- Ne zna se ko su bili, niti film kaže ko su bili. Film samo prikazuje snimke da su tog dana bili pripadnici hrvatske vojske u blizini. Mogli su da urade Srbi ili Hrvati jer su i jedni i drugi bili tu. Zašto bi Srbi ubili Srbe - pita Savo Štrbac iz Dokumentaciono informacionog centra "Veritas".

Hrvati negiraju da su tada bili u Dvoru. Zločin pripisuju Srbima. Međutim, na snimcima danskih vojnika i u službenoj belešci njihovog komandanta piše da su hrvatski vojnici u vreme masakra bili na samo 50 metara od mesta zločina.

Film koji je prikazan na festivalima i televizijama širom sveta sledeće nedelje će biti prikazan i na festivalu u Hagu pod nazivom "Filmovi koji znače".

Čuo sam davno za ovaj zločin i jedino što mi je nejasno jeste zašto su ti ljudi ostavljeni na milost i nemilost njima?

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2016, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
By the way ......ko je error??

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2016, 15:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

lik je ok, garantujem za njega

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2016, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Filozofe ti si nerezidentan!!! Tvoja garancija ne vazi ni za tebe a kamoli za nekog drugog......
Ko je error!?!?

Nektar 14 - if in doubt flat out

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2016, 19:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
error je Tuđmanov i Alijin plaćenik...Domaći izdajnik.... nije mu stalo do srpstva i svetosavlja...kad kupi cipele, na đonove ureže krst, samo kako bi po njemu mogao gaziti...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2016, 19:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

fikretova rijec vrijedi, kao dzedajska

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2016, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka