banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 04:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 01 Jul 2009, 19:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Hertzog je napisao:
8) 8) 8)
Slika

Јел баш толико готивиш Шумија???

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Pustite decka,svako ima pravo navijati za koga hoce :evil3:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondi mozda i pogodis da Rodik uzma turnir 8)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 21:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Đoković: Problem je u mojoj glavi

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da nije zadovoljan učinjenim na ovogodišnjem Vimbldonu, na kome je danas eliminisan u četvrtfinalu porazom od Tomija Hasa.

- Četvrtfinale je dobar rezultat, ali nisam zadovoljan njime jer sam imao dobre partije, dobru igru i fizički se dobro osećam. Zbog svega toga, mogao sam da odem i dalje - rekao je Đoković posle poraza od 3:1.

- Tokom celog meča sam loše riternirao, a to je bilo ključno...Bio sam favorit i razočaran sam porazom jer sam mogao da doguram skoro do kraja, ali moram da okrenem stranu i pokušam da u nastavku sezone ostvarim neki zapaženiji rezultat.

Najbolji srpski teniser rekao je da nije zadovoljan kako je do sada prošla sezona, naročito kada je poredi sa prethodne dve, na kojima je imao najviše uspeha.

- Ne zapuštam trening i obaveze i radim na tome da napredujem. Mislim da je problem trenutno u mojoj glavi. Jednostavno, u tim odlučujućim trenucima previše defanzivno igram i previše se povlačim.

У мојој сигурно није. :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 22:16 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
skypostman je napisao:
Citiraj:
Đoković: Problem je u mojoj glavi

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da nije zadovoljan učinjenim na ovogodišnjem Vimbldonu, na kome je danas eliminisan u četvrtfinalu porazom od Tomija Hasa.

- Četvrtfinale je dobar rezultat, ali nisam zadovoljan njime jer sam imao dobre partije, dobru igru i fizički se dobro osećam. Zbog svega toga, mogao sam da odem i dalje - rekao je Đoković posle poraza od 3:1.

- Tokom celog meča sam loše riternirao, a to je bilo ključno...Bio sam favorit i razočaran sam porazom jer sam mogao da doguram skoro do kraja, ali moram da okrenem stranu i pokušam da u nastavku sezone ostvarim neki zapaženiji rezultat.

Najbolji srpski teniser rekao je da nije zadovoljan kako je do sada prošla sezona, naročito kada je poredi sa prethodne dve, na kojima je imao najviše uspeha.

- Ne zapuštam trening i obaveze i radim na tome da napredujem. Mislim da je problem trenutno u mojoj glavi. Jednostavno, u tim odlučujućim trenucima previše defanzivno igram i previše se povlačim.

У мојој сигурно није. :lol:

najgora stvar je kad omalozavas protivnika..a to nole radi svaku put kad misli da je favorit...tip imao operacije ko majkl dzeksona i medjed ne moze da ga pobjedi...sport se igra srcem, i hass je to dokazao danas.... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Razočarao me je Ferero. Odigrao je kao posljednji luzer, samo je izašao na teren da izgubi. Katastrofa. Ne znam kako je uopšte pobijedio Gonzalesa.
S druge strane, Hjuit i Rodik su imali odličan meč, vrlo prijatno sam iznenađen. Dakle, u polufinalu Rodik lagano prolazi Mareja, da bi u finalu izgubio od Hasa. Možete da stavite novac na to 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 12:59 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
cuj od Hassa u finalama. :lol:

Murray i Federer u finale...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 21:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
A ludog meča u dublu... čudi me da se nisu potukli sredinom meča...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 21:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Al bas :) Cestitke Nestoru i Zimonjicu, sad jos da uzmu B/B :)

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Srbende ušle u finale 8) Jest mi se ogadila ona čimpanza sredinom meča,ja smrada.Fuj :mad:

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2009, 00:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bravo majstori!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2009, 02:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Skandal na Vimbldonu - Nole izbacio tatu iz lože!

Novak Đokoviću toku meča sa Hasom naredio tati i bratu da odu iz lože. l Nole izbacio i trenera Marjana Vajdu, dozvolio samo majci i stricu Goranu da ostanu na tribinama

Nisam bio ljut ni na koga u loži, već na sebe samog! Znate, kada osetite da vam ništa ne polazi za rukom, pokušavate da nađete podršku na tribinama. Ali, oni ne mogu ništa da urade osim da me podrže ... NOVAK ĐOKOVIĆ

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izbacio je oca Srđana, brata Đorđa i kompletan stručni štab iz svoje lože na Vimbldonu tokom četvrtfinalnog meča, koji je izgubio od Nemca Hasa! Nole je, očigledno iznerviran nekim reakcijama porodice i trenera, tražio od njih da napuste njegov boks, samo je majci Dijani i stricu Goranu dozvolio da ostanu!

Jelena, Ana i ja smo u krizi

Novak Đoković je nakon poraza u četvrtfinalu Vimbldona priznao da se velika srpska teniska trojka nalazi u igračkoj krizi.

- Mislim da svi troje prolazimo kroz krizu! Naravno, mogu da pričam samo u svoje ime kada kažem da ponovo prolazim kroz teške trenutke, kao na početku ove takmičarske godine. Stigao sam do finala Majamija i imao uspešnu sezonu na šljaci i zaista sam bio srećan kako igram. I početak sezone na travi je takođe bio dobar... - požalio se Nole.

Sve je počelo tako što je trenutno četvrti teniser sveta uputio teške reči i pokrete prstom prema čelu ka treneru Marjanu Vajdi, ali se ne zna da li je to zbog pogrešnih saveta koje mu je pre meča Slovak dao ili nečeg drugog. Potom je predmet njegovih frustracija bio otac Srđan, kome je, baš kao i nedavno na Srbija openu, bukvalno naredio da napusti tribine. Pored njega, morali su da odu i brat Đorđe, menadžer Alon Kakšuri, trener Marjan Vajda i fizioterapeut Miljan Amanović.

U loži su nakon ove čistke ostali samo majka Dijana i stric Goran, koji je, za razliku od svog brata, poznat po blagoj naravi. Njih dvoje su sedeli u loži sami, smrknutih lica, kao da nisu verovali u ono što se dešava. Nešto kasnije na tribine su se vratili svi osim Srđana, koji, prema rečima očevidaca, nije odgledao meč do kraja, barem ne u boksu svog sina.

Svađu unutar Đokovićevog štaba primetili su i novinari, pa su ga posle meča upitali o čemu se radi, ali on je lakonski odgovorio da je bio iznerviran svojom igrom, da je zapravo bio ljut na sebe (?!).

- Nisam bio ljut ni na koga u loži, već na sebe samog! Znate, kada osetite da vam ništa ne polazi za rukom, pokušavate da nađete podršku na tribinama. Podrška je bila velika i od moje porodice i od trenera, ali oni ne mogu ništa da urade osim da me podrže. Sve je bilo na meni i žao mi je što je samo nekoliko poena odlučivalo pobednika - rekao je srpski as.

Ovakvo Novakovo pomalo bizarno ponašanje prvi put je viđeno na premijernom srpskom ATP turniru Srbija openu. Nole je tada po završetku devetog gema prvog seta polufinalnog susreta protiv Italijana Andreasa Sepija glasno zatražio, tačnije zamolio oca da napusti porodičnu ložu. Posle toga Srđan Đoković nije više viđen na stadionu. Novak je očigledno bio uplašen i opterećen zdravljem svoga oca, koji je prethodnu noć proveo u bolnici zbog visokog pritiska. Najverovatnije je zbog toga imao problem i da se u potpunosti koncentriše na susret. Dokaz za to je daleko bolji prilaz igri našeg asa u nastavku meča. Upravo zbog toga Srđan Đoković nije prisustvovao ni većem delu finalnog susreta. Ipak, ovaj put u Vimbldonu „čišćenje lože" nije mu pomoglo da u potpunosti preokrene rezultat.

Usput se postavilo i logično pitanje da li ovo proterivanje znači i da posao slovačkog stručnjaka Vajde visi o koncu.

- Uopšte ne razmišljam o promeni trenera. Očigledno je da imam problem u glavi jer fizički se osećam dobro i ne zapostavljam treninge - rekao je Novak.

(S. Đ.)

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2009, 09:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Meni nikako nije jasno kako Sereni ne smeta ona kilaža da trči po terenu, a očigledno joj ne smeta. Takođe mi nije jasno kako joj trčanje na terenu (treninzi + takmičenja) ne regulišu kilažu.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2009, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Height 5 ft 10 in (1.78 m)
Weight 150 lb (68 kg)

I nije nesto previse teska.. :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2009, 11:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Izgleda kao tenk.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2009, 18:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Andy Roddick, ovaj put do kraja...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2009, 18:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pobijedio Endi :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2009, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A smejali ste se Sondiju kad je rekao da Roddick uzima turnir :evil3:

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 08:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

live je napisao:
Sondri je napisao:
Mislim da je vrijeme da Roddick uzme Wimbledon :)
:lol: ,prije ću ja
:lol:

teica je napisao:
Roddick? :lol: :lol:

zerocool je napisao:
Prije ce Roddick nego Djokovic..

:D

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 10:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Amateri... :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]