banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Michael Jackson
PostPoslato: 29 Jun 2009, 17:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Michael Jackson nije mrtav

Nije prošlo još ni dva dana od smrti 'Kralja popa', a internet su preplavile razne teorije urote od kojih neke uvelike prkose zdravom razumu. Tako je internet stranica 68comeback objavila da Jackson nije mrtav već da se skriva u bunkeru s legendarnim 'Kraljem rocka' i ocem njegove bivše supruge Elvisom Presleyem.

Sigurno ste čuli za tajnu o sedam katova dubokom bunkeru koji je Elvis izgradio ispod Gracelanda u slučaju potrebe lažiranja svoje smrti. Michael Jackson sada tamo živi s njim i brojnim drugim 'mrtvim' slavnim osobama. Zato ne morate više biti tužni', navode na toj stranici, a prenosi Daily Mail.

Prerušen u časnu sestru

Nekoliko minuta nakon pjevačeve smrti jedan je zaposlenik bolnice, čistač, izjavio novinarima kako je vidio Michaela da prerušen u časnu sestru bježi na stražnja vrata UCLA Medicinskog centra. U njegovoj verziji priče pjevač je naumio pobjeći na Karibe gdje će pod imenom Thomas Di Loco živjeti kao prodavač voća.

Pobjegao živjeti s Eskimima

Nekoliko trenutaka kasnije, jedna od Jacksonovih obožavateljica Elisa Chan, ustvrdila je kako je vidjela Jacksona na putu za zračnu luku u Los Angelesu. Uvjerena je kako je krenuo u svoje rodno mjesto Gary u Indiani, a nakon toga će otputovati na Grenland i živjeti s Eskimima.

Pobjegao zbog londonske turneje

Kontroverzni holivudski bloger Perez Hilton tvrdi da je ovo 'Jackovapodvala' kojom je želio izbjeći dogovoreni niz koncerata u LondonuJacko je izveo sličnu podvalu kada se 1995. srušio u nesvijest na probi. Na sve je načine sada želio izbjeći niz londonskih koncerata, za koje je već odgodio nekoliko prvih datuma', tvrdi Perez.

Lažirao je svoju smrt i živi u Neverlandu

Internet stranica weekleyworldnews.com otvorila je raspravu prema kojoj je Jackson odavno planirao lažiranje svoje smrti i nastavak života u Neverlandu. Prema tim raspravama pjevač je davno osmislio svoj novi identitet kako bi konačno mogao nestati te započeti novi i mirniji život.

Plan za bolju prodaju albuma

Na internet stranici denverpost.com forumaši su razvili teoriju prema kojoj je Jackson lažirao svoju smrt kako bi zaradio više novca. 'Došao je na rub bankrota, nije u stanju održavati koncerte i ostao je sasvim sam u 50. godini života. Sada kad je 'mrtav' prodaja njegovih ploča 'porasla je do neba' i zaradit će novac s kojim može ugodno živjeti sve do kraja života', teorija je iznesena na toj internet stranici.

Jacksona je odnio NLO

No najnevjerojatnija od svih teorija ona je koju prenosi internetski portal The spoof. 'Bilo je pitanje trenutka kada će se to dogoditi. Prve prijave kako je iznad UCLA bolnice u Los Angelesu viđen NLO, kojim je upravljao Elvis i koji je 'pokupio' Jacksona, počele su stizati već nekoliko trenutaka nakon njegove smrti.

Opisujući neidentificirani leteći objekt koji je letio iznad bolnice i muškarca s kapom te sunčanim naočalama, svjedoci te zaista najluđe teorije nakon smrti Michaela Jacksona, tvrde kako su vidjeli da NLO odnosi njegovo tijelo.

Novinar tog portala tvrdi kako mu je iz okupljene gomile obožavatelja prišlo čak nekoliko ljudi koji tvrde da su vidjeli letjelicu, a jedan od njih, koji se predstavio kao Festus Crank, izričito je tvrdio kako je njome upravljao Elvis.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2009, 17:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sve je to.......Amerika :D :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2009, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Jackson je bio vanzemunac...

Vratili ga kući

xD

:lol:

Jebote , odakle im inspiracija za ovakva sranja.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2009, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A sta si drugo mogla da ocekujes od ludih Amera..... :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2009, 18:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Shabban je napisao:

Novinar tog portala tvrdi kako mu je iz okupljene gomile obožavatelja prišlo čak nekoliko ljudi koji tvrde da su vidjeli letjelicu, a jedan od njih, koji se predstavio kao Festus Crank, izričito je tvrdio kako je njome upravljao Elvis.

Što lažu.............nisam rekao da je upravljao Elvis............nego Brus Li. :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2009, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
_zoka je napisao:
Jbt,svak ko je značio nešto u 80-im je ovde...........
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3ethtD4R1kk[/youtube]

♥♥♥

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2009, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Mada kakav je bio ekscentrik moguće je da je živ i da je nešto smislio.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2009, 18:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 14:04
Све то што су причали и за шта су га оптуживали су чисте лажи.
Увјерен сам у то. Нема никаквих доказа за то, а он је био превише
доброћудан да би се одбранио од тих пијавица које су само хтјеле паре.
Ево неколико постова на енглеском са којима сам потпуно сагласан
(па сматрајте као да сам их ја написао, само ми се не да преводити):

Citiraj:
It’s a fact that his dad was taped on a wire tap talking to his lawyer or someone after the trial saying things on the phone like “we’re got him, can you believe people fell for this? we took him for all he’s worth, etc”. It’s a FACT, and if someone out there still has a copy of that which was played on tv briefly in the early 90’s you’ll hear this shameless kid’s father saying that. The reason why nothing was done with the tape is because his image was ruined already, and they already had the settlement money.

On to another point… I hope people realize the truth and stop being so stupid to believe, read, and buy tabloids. I was at a bаrbeque yesterday and one person made a joke about MJ and the next person followed to back it up by saying “ya he did that to kids, etc”. Than when we started saying “MJ was good, you don’t know what the truth was, you just read tabloids and believed what you were told to sell papers”. That’s when the girl said “ya I’m gullible, and I like MJ, don’t get me wrong I believe anything I hear”… I mean it’s people like this with no education and half a brain that bought the People, Cosmo, Enquirer, etc… These dum fools with no brain… They are the same people who helped kill PRINCESS DIANA. I hope you all learn your lesson.

I have never and will never buy a tabloid magazine, or believe what anyone says to me on the news. I only take in the positive not the negative. & you have to use your common sense as well people. MJ was a good man… He did get vitiligo which is why his skin color changed. As far as the plastic surgery I mean look at how his father called him ugly all his life, or people did in magazines when he was young. That can scar you nowadays… Girls today look at hot girls in music videos and want to be like that. Now imagine people are literally telling you your ugly all your life! That’s why he got into plastic surgery. & I concur with what someone said too that the trials were the reasons for his prescription drug use.

Citiraj:
Usually if the person's a REAL child molester, many come forward, not just 3. The mothers had all suspicious backgrounds to. 1 kept changing her story, (some of the stories being very suspicious, and if they were true.....she'd at the very least be a bad mother) and another before suing Michael Jackson sued a store for sexual harassment after she & her son were caught shop lifting. Knowing this, why would anybody take them seriously? Also, after having millions over at his house, you'd think at least, I dont know, 20 would come forward if it was true but, instead you get 3....who's honesty seems to be very, at the very least, very questionable.

Citiraj:
The woman scammed MJ. She told him her son had cancer. He didn't. The kid even admitted it...I watched it and read it and the story was quickly retracted because the kid got a huge pay off by big name TV news and newspapers so that they wouldn't be sued in a slander case. She was proven a liar by p*ssed off cops who spent all the time and money in resources only to find out it was all a scam. God, doesn't anyone remember the b*tch going to prison? By that time anyway, the damage was done. People just latched onto the hate, thinking that because he was a celebrity, he bought his way out of it. Face it...we're a society so protective of our children that if we even *hear* the word "molester", we're on them until death, right or wrong, innocent or guilty. All we have to do is suspect it and we're ready to hang without a trial. Well MJs trial found him innocent of all charges.
http://en.wikipedia.org/wiki/People_v._Jackson
But hate mongers kept it up.It's not true. And anyone who delves into the case with an open mind...anyone who was there...knows it. It's not a matter of simply being a blind fan...it's a matter of some people rather believing a pretty lie because they get more of a kick out of it than the boring truth.

Citiraj:
He was open to liking children. And I don't mean in a sick way; MJ didn't mean he was attracted to them. But liking them in an older-brotherly way, I guess. And in our society, that is met with great suspicion. MJ was naive.

I agree that he was messed up. He spent the first part of his childhood in poverty, and then, when he was discovered at 6, he spent the rest of his childhood working. Hard. He and his brothers would practice, while their father would watch them with a belt in his hand. He was a plastic surgery addict. After the first child molestation accusations, he became dependent on drugs.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2009, 20:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mislim da su ga više mediji, ljudi, otac uništili nego što je sam sebe uništio. Iz nekih detalja da se primijetiti da je bio jako osjećajan i osjetljiv, naročito posljednjih godina. Propadao je. Sve je to jako tužno.

Fotografije njegove djece, u intimnim porodičnim trenucima, već su objavljene, a on ih je tako predano skrivao od javnosti. :-? Na njima izgleda tako prirodno, normalno i spokojno.
Objavljene su i fotografije sa probe koju je imao dva dana prije smrti.

Kako god da je bilo, njegova pojava je toliko upečatljiva da je ništa ne može zasjeniti.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2009, 21:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Frieda je napisao:
Mislim da su ga više mediji, ljudi, otac uništili nego što je sam sebe uništio. Iz nekih detalja da se primijetiti da je bio jako osjećajan i osjetljiv, naročito posljednjih godina. Propadao je. Sve je to jako tužno.
Kako god da je bilo, njegova pojava je toliko upečatljiva da je ništa ne može zasjeniti.

+1

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2009, 23:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A šta danas čuh da se zadužio 400 000 000 $ :o

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 07:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Још једна верзија култне сцене... 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ELyTBXzfQJ8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Komirao sam se.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jao, da ne povjeruješ. Filipinski zatvorenici plešu "Thriller". Ludilo!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hMnk7lh9M3o[/youtube]

Ako neće da ide, evo ga ovdje: http://www.youtube.com/watch?v=hMnk7lh9 ... r_embedded

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 10:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Mislim da je bio prilicno nesrecan i zao mi je sto je tako otisao...
Vjerovatno je kroz sve one silne operacije pokusavao da izlijeci svoje unutrasnje frustracije..
Pa kako da ne bude nesrecan kada je vukao traume iz djetinjstva i zlostavljanje oca...

Ne vjerujem u sve one price o njemu...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 11:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ja samo čekam novu epizodu South Parka posvećenu Jacksonu...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Sondri je napisao:
Zar nije bila?

Usput, evo...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tVACUjHn6yU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Euroth je napisao:
Sondri je napisao:
Zar nije bila?

Usput, evo...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tVACUjHn6yU[/youtube]

Pa gdje ovdje vidiš Kartmena, Stena, Kajla i Kenija? :roll:

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Gizzzmo je napisao:
Mislim da je bio prilicno nesrecan i zao mi je sto je tako otisao...
Vjerovatno je kroz sve one silne operacije pokusavao da izlijeci svoje unutrasnje frustracije..
Pa kako da ne bude nesrecan kada je vukao traume iz djetinjstva i zlostavljanje oca...

Ne vjerujem u sve one price o njemu...

Ne prilicno nego sasvim... Licno smatram da se nikad nije uistinu sazivio sa nekim ljudskim bicem.. Velika emotivna praznina ma koliko u nastupima izgledalo (iscenirano) da moze da osjeti sve te zloce i nepravdu u svijetu (i brigu za djecu).. Da li cu ovim zvucati kao jedan od onih (mnogih) koji su ga takoreci unistili, na volju vam... Traume i kompleksi iz djetinjstva u tome igraju odlucujucu ulogu. Mislim da je zastao negdje na putu svog intelekt. razvoja i ostao veliki djecak u tijelu odraslog covjeka koji je volio da se igra na bini pod velikim svjetlima. Oca se uzasno plasio i on mu je u biti vec u samom pocetku i unistio zivot.. Kakvu je ulogu imala majka, braca i sestre nije mi poznato.. Nisam citao, ni interesovao se mnogo o podacima iz nj. proslosti (stoga ni moji zakljucci ne odaju kompetentnost.. :P )
Svi ostali kasniji Majklovi ekscesi samo su nadogradnja te devijacije iz djetinjstva..

Postoji oskarima ovjencani film o Mozzartu u reziji Milosa Formana: "Amadeus" gdje se na jedan nacin anticipira uloga oca kao mrachne savjesti i antiteze svega neprolaznog ("Bozanskog"), shto je ovaj mnogo stariji genije stvorio (naravno samo fikcija iz umjetnicke vizure).. Vrlo brzo ce da otkupe i prava o MJ biografiji, tako da u dogledno vrijeme ocekujem izuzetan i kontroverzan film! (posle smrti oca)

Da li grijesim, ako kazem da je Majkl u izvjesnoj mjeri prauzor, prototip ili KakoGodVec danasnjeg "EMO-a"?!! Dakle, slucaj za ozbiljno psiholosko i sociolosko razmatranje.. raspolucena licnost ili whatever..
mnogi kompetentni vec imaju izgradjen stav o svemu..

Iskreno ga zalim.. RIP
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7Hg-IRZk4D0[/youtube]

Poslednji put menjao Michigenac dana 02 Jul 2009, 15:58, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Otac mu je čudak, reklamirao svoju muzičku kuću kroz sinovu smrt. Pa kakav je to roditelj?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]