banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 09:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 29 Jun 2009, 16:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
http://www.index.hr/xmag/clanak/jelena- ... 39657.aspx

Dajte da joj poklonimo ..

Slika

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2009, 18:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Serviser na Federera

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2009, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Djokovic danas opet odlican,ako Bog da ide do samog vrha

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2009, 22:00 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Tommy Vercetti je napisao:
Pa sta ce cura, ako ima problem za koljenom, da ide do kraja, pa da za 5 godina hodati ne moze. Odgledao sam prvi set, vidio da nema vajde i zaspao, nesto je kasnije novinar ju pitao o mogucnosti preokreta u drugom setu, pa me interesuje koliko je bilo? Jos rece Ana nakon meca da sepa, na jednoj nozi silazi niz stepenice, a oci joj pune suza.

Novak voza opasno Selu...evo ga kraj, za nekih 85min zavrsi sve.

u drugom setu je samo odradila dva servisa i odustala...problem sa lijevom nogom,opterecena prillikom servisa..

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2009, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Joj onog Karlovića, tačno se može pogoditi rezultat u njegovim mečevima. Prvi set 7-6 i u 13 gemu 7-5, jedna greška protivnika, jedan mini-break, i eto set za Karlovića. A tri od četiri seta su završila 7-6. Baš me zanima kako će proći meč sa Federerom.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2009, 22:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Evo i Marej prošao :( :(

Ali jedva

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2009, 22:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ala me ovaj Murray iritira, bruka :> A kako bih volio da Karlovic pljusne Federera, ako nista onda zbog njegovih izjava :)

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2009, 22:43 
staromodan
Korisnikov avatar

sto jedva, po meni je mec bio dobar..Wawrinka je vise imao gresaka u zadnjem setu, tako da je Murray zasluzeno prosao..

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2009, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Ala me ovaj Murray iritira, bruka

I mene,ocima ga ne mogu gledati :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2009, 08:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jun 2009, 14:14
zerocool je napisao:
Ala me ovaj Murray iritira, bruka :> A kako bih volio da Karlovic pljusne Federera, ako nista onda zbog njegovih izjava :)

uzasno me iritira,sa ocima ga ne mogu gledati!

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2009, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Svinjski grip i na Vimbldonu?
Utorak, 30. jun 2009. 10:59

Novi grip H1N1, poznatiji kao meksički ili svinjski grip, nije zaobišao ni vimbldonski turnir!

Iako nije zvanično potvrđeno da je reč o novom virusu, izvršni direktor turnira Jan Riči izjavio je da je tokom prethodna dva dana određen broj osoblja na Vimbldonu osetio simptome koji su veoma slični gripu i da su zbog toga stavljeni u kućni karantin.

On je naglasio da među izolovanima najviše ima dečaka i devojčica, koji sakupljaju loptice.

Uzbuna na Vimbldonu još uvek nije podignuta na najviši nivo, budući da Svetska zdravstvena organizacija nije utvrdila o kom tipu gripa se radi. Ipak, organizatori su zvanično zamolili sve posetioce koji osećaju simptome gripa da ne dolaze na turnir.

Nekolicina igrača koji nastupaju na turniru, poput Rodžera Federera, izjavili su da znaju da u Velikoj Britaniji već ima više od četiri hiljade registrovanih slučajeva novog gripa, kao i da postoji mogućnost da se taj virus prenese na turnir.

"To svakako nisu dobre vesti za nas. Teniseri putuju širom sveta na turnire, sreću mnogo ljudi i uvek postoji rizik da se zaraze. Ipak, verujem da će organizatori turnira preduzeti sve potrebne mere kako bi nas u poptunosti zaštitili od novog gripa", rekao je Federer.

Novak Đoković je izjavio da nije čuo zvanično upozorenje organizatora, ali da vodi računa o svom zdravlju.

"Ono što mogu da kažem jeste to da mogu da garantujem za svoje zdravlje, u smislu onog dela koji je do mene - briga o higijeni i sličnim stvarima. U tenisu do sada nije bilo slučajeva novog gripa, barem ne da ja znam, tako da se nadam da će sve biti u redu", preneo je "Sport" Novakove reči.

Bilo kako bilo, novi virus kao da ne brine previše posetioce Vimbldona. Naime, iz dana u dan u "Ol Ingland klubu" sve je više ljudi, o čemu najbolje svedoči podatak da je u prvoj nedelji turnira rekord po broju posete premašen za čak 24.000 ljudi.

Pojava novog gripa mogla bi, eventualno, da pokvari planove britanske kraljice Elizabete II, čiji su dolazak na finale Vimbldona najavili neki ostrvski mediji. Naime, oni su preneli da bi kraljica posle 32 godine pauze mogla da posmatra borbu za trofej na prestižnom turniru, ukoliko se za isti bude borio ljubimac domaće publike Endi Marej.

(MONDO)

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2009, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zimonic i Nestor u polufinalu!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Još malo i počinje najgori meč u istoriji tenisa - Karlović-Federer! :lol:
Još danas i više ne moramo da gledamo one antipatične njuške Rodika i Mareja, jer će da ih izbace dva bivša broja jedan.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 11:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Nadal ne igra u Dejvis kupu

Prvi teniser sveta Rafael Nadal otkazao je učesće u reprezentaciji Španije koja će u četvrtfinalu Dejvis kupa od 10. do 12. jula u Marbelji igrati protiv Nemačke.
Nadal od Otvorenog prvenstva Francuske ima problema sa upalom tetiva kolena, zbog čega je bio primoran da otkaže učešće i na Međunarodnom prvenstvu Engleske u Vimbldonu.
Nakon otkaza Nadala, selektor reprezentacije Španije Albert Kosta saopštio je da će protiv Nemačke igrati Fernando Verdasko, Tomi Robredo, David Ferer i Felisijano Lopes.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 11:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma nema nista od njega, koliki god igrac bio, tek sada vidis da je Federer tata za sve. Covek je konstantno u vrhu, dok je Nadal crkavao od treniranja i gde je sada, nema ga. Bio je nepunu godinu na prvom mestu i dokusurio se skroz.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Bio bi i Nadal tata da je talentovan kao Federer ;) Nadal sve sto je postigao postigao je zahvaljujuci tim brutalnim treninzima, covjek prije svakog meca trenira po 3-4 sata, sta ima vise reci.. Ali eto, ne moze tijelo to da izdrzi na zalost :/

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 14:35 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Kako ga Has pametno otkida od kurca...Moraće Nole da mijenja strategiju inače ode sve u 3pm...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 14:43 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Ajde Nole , Švabo ima glavu k'o MArat Safin samo ga treba malo pritisnuti

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 15:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
miki je napisao:
Ajde Nole , Švabo ima glavu k'o MArat Safin samo ga treba malo pritisnuti

:D sto volim nas srbe :lol: kao noletova je bolja bila u ovom mecu? veze...

malo sam odgledao kraj sa karlovicem i ono sto je vec hiljadu puta napisano moram ponoviti : nikad, al za nikad nole nece dohvatiti ni 50% federera, ni da trenira 25 sati dnevno. onakav talenat, pitanje oce li za naseg zivota biti rodjen sledeci takav...

inace, noletu je pametnije da zakopa sa srdjanom onaj centar u juznoj srbiji da ne propa'ne 14 mil€ i regulacioni plan sto ga je srki izboksovao za siromasnu familiju. jebes tenis, a vajda nek stoji na kapiji ko leGi na terenima kod k4 :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 15:02 
staromodan
Korisnikov avatar

ma Nole nije ni zasluzio da ide dalje..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]