banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 22:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Mar 2009, 21:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Jan 2009, 21:41
Nisam primjetio da su se povukli....dok je ovaca, bice i vune!!!!

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 15:40 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Apr 2009, 15:35
Nadam se da je ovo istina . Dosta je više bilo varanja naivnog naroda , ali i zauzimanje termina na Tv-u ! Stvarno nema smisla to raditi . Takođe u zadnje vrijeme mi na nerve idu i oni "kvizovi" koji se prikazuju na skoro svakoj privatnoj Tv stanici . Ja bih i to najradije ukinuo !

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 18:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ne mogu da vjerujem, ponovo onaj Milan Tarot sada na RTL-u!
Žena: Sin mi ne radi, može li se nešto učiniti?
Milan: Ponavljajte "radi kao ministar"
Žena: radi kao ministar, radi kao ministar, radi kao ministar, radi kao ministar, radi kao ministar, radi kao ministar, radi kao ministar, radi kao ministar, radi kao ministar...

Užas :confused2:

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2009, 22:20 
kakav kralj.... nego odakle sad na rtl, zar nije bio na obn?

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2009, 22:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
on nemoze stici na sve, radi u Srbiji,Bosni i Hrvatskoj kaze mjesecno zaradi minimum 10 000 evra

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2009, 22:39 
cula sam, gledala sam ga kod miljkovicke na rts. kaze da je prije nego se poceo baviti tim, prodavao gace na pijaci..
u svakom slucaju, razmisljala sam, nije on prevarant, on je parodija na prevarante, a ljudi se loze... ajd kad te prevari kleopatra, pa nju i treba zatvoriti, nije uvjerljiva ali opet za neki sloj ljudi i moze biti, ali vjerovati milanu.. :confused2:
znaci ne vjerujem.. mislim, kao da kazes nekom iskreno u lice daj pare da te malo ismijavam javno, i taj neko pristane...

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 06:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Bas sinoc na B92 pogledah emisiju na temu ovog tarotisanja. Ovi iz RRA bice neumoljivi po tom pitanju, i kazu da ce svi kablovski operateri koji se budu oglusili ostati bez licence za rad...a onda dolaze na red telefonski kvizovi, jer se Pokret potrosaca aktivirao i na njihovu inicijativu ide akcija da se ukinu i fono kvizovi sa malih ekrana...
Kod nas umjesto da ponekad i prekopiramo dobre stvari iz okruzenja, mi nista ne uradimo...naprotiv, mi jos sirom otvaramo vrata gatarama i agencijama, organizatorima fono kvizova... Gdje su Kemo and co? Trpaju po 5-10 000 svaki mjesec u dzep i nista ne rade.. :roll:

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2009, 23:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Regulatorna agencija za komunikacije kaznila je Televiziju OBN s 10.000 maraka zbog kršenja Kodeksa o emitovanju RTV programa i Kodeksa o oglašavanju i sponzorstvu, jer je u nedozvoljeno vrijeme emitovala sadržaje u kojima se promovišu paranormalne sposobnosti, egzorcizam i okultne radnje.

Na osnovu prigovora građana, te analizom emitovanog sadržaja u okviru rijaliti programa "Big mama haus", u terminu od 20 časova 27. novembra i 23.40 časova 11. decembra prošle godine, Agencija je utvrdila da je TV OBN emitovala dio u kojem su gledaoci putem poziva s posebnom tarifom na istaknute brojeve telefona mogli da stupe u kontakt s Milanom Radonjićem, tarot-majstorom.

Kodeksom o emitovanju RTV programa i Kodeksom o oglašavanju i sponzorstvu određeno je da programi koji promovišu paranormalne sposobnosti kao metode rješavanja zdravstvenih i životnih problema, naročito oni u kojima se daju individualni savjeti gledaocima ili slušaocima, odnosno najave takvih programa, mogu da budu emitovani samo u graničnom periodu, od ponoći do pet časova ujutro.

Pošto su ovi programi emitovani van graničnog perioda, Agencija smatra da je to u direktnoj suprotnosti s Kodeksom o emitovanju RTV programa i Kodeksom o oglašavanju.

Niko iz Televizije OBN u petak nije želio da govori o ovoj kazni i o sadržajima prikazivanim u nedozvoljeno vrijeme.

http://www.fokus.ba/vidi.php?rub=2&vijest=19993

sitnica obzirom na zaradu :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 22:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Jan 2009, 21:41
Ne znam gdje to odzvanja, ali na radiju BN sam cuo Kleopatru. Gostuje nedjeljom od 00 h. Ako budete u prilici poslusajte, ja sam se gusio od smijeha :))))))

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Gledao ga jednom... Kao procita neko pismo od svojih ''obozavatelja'', onda zazmiri i kao vidi da je osoba koja je slala pismo losa i onda se izgalami na nju... Komedija ziva.... Poslije toga nisam vise nikako gledao Darka... Ne mogu pohvatati kad ide....

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2009, 00:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

banjaluka_u_srcu je napisao:
Ne znam gdje to odzvanja, ali na radiju BN sam cuo Kleopatru. :))))))

Naziv teme je: Odzvonilo gatarama na srpskim televizijama. :wink: I boga mi i odzvonilo im je. Nema ih vise, mogu ordinirati samo od 01-05.00
Tema je uopste inicirana protjerivanjem gatara sa tv stanica u Srbiji. Da su gatare i vacare migrirale u Bosnu - jesu. :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 01:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Opet se pojavi Vidoviti Milan na OBN-u veceras :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Milan sada udara na K3,bas mu je odzvonilo.Sinoc prebacih kad on govori"i oni koji nemaju problema neka nazovu radi preventive,da im odredim dijagnozu' :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 22:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Milan sada udara na K3,bas mu je odzvonilo.

drug je napisao:
Da su gatare i vacare migrirale u Bosnu - jesu. :roll:

Kao i Vidoviti Milan, nanjusio sam da ce bas tako biti. Iz Srbije u Bosnu. Ne bi me cudilo, da se zaustavi u CRO. Tamo ima i dnevni termin :lol: :lol: :lol:

Citiraj:
NOVA TV» Dienstag 23.06.2009.
08:30 EZO TV, tarot show
09:15 Nova lova, TV igra

ili ako mu ta tv postaja nije po volji, moze na konkurentsku :wink:
Citiraj:
RTL Televizija» Dienstag 23.06.2009.
09:25 Astro show, emisija
11:30 Kako sam upoznao vašu majku, humoristična serija

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
majlili je napisao:
OMG. OMG. OMG. OMG........................
ma dajte ljudi, to je neka zaj...cija. ne vjerujem da ljudi njega ozbiljno shvataju. znam da ima svakavih ovaca medju nama ali ovo je previse... vise mi zvuci kao neka parodija... on ljude ladno ismijava i pravi budalama... oooooooo prestarsno

Nazalost ima ljudi koji ga ozbiljno shvacaju. Prvi put kaa sam ga gledala nisam znala dali da placem ili da se smijem. Strasno.

Sto je jos gore, ovakvi likovi nisu jos uvijek protjerani sa pojedinih tv.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 23:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Negdje sam čuo da je on svoj šou provukao pod "humoristički program" tako da mu ne mogu ništa...A ima i logike :smilebox:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

COCO je napisao:
Negdje sam čuo da je on svoj šou provukao pod "humoristički program" tako da mu ne mogu ništa...A ima i logike :smilebox:

Jadni mi sa takvim humoristickim emisijama :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 01:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Bio je sinoc na BN-u...........A jesam se ismijao...........legenda je lik...... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 07:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ma budala ide uporedo na K3 i BN, njegovo pijavljivanje na televiziji treba zakonom zabraniti a narodu koji nazove u njegovu emisiju automatski iskljuciti telefon.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 13:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Sep 2008, 11:12
Vratili se astrolozi na SVET PLUS. Idu oko 9 naveče. Ima da bude igranka! He he!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]