Broj Jedan je napisao:
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Broj Jedan je napisao:
Jako je zgodno sto ima poseben hepek sa lijeve strane za podesavanje ISO osjetljivosti,
jos da ima RAW gdje bi mu bio kraj. Ako se uzme u obzir jos da je poklon od "jadnog i napacenog studenta

koji nema AmeEx karticu" onda je svaki komentar suvisan.
Sa Canonom G7 (i većinom Powershot ili Ixus aparata) MOŽEŠ dobiti RAW!!!
Zapravo RAW i još pizdarija (bracketing, "živi" histogram...)
Sve što ti treba je CHDK!
Citiraj:
CHDK: Unleash the POWER in your "PowerShot!"

Link:
http://chdk.wikia.com/wiki/CHDKjel ovo stvarno radi, jel neko tebi poznat to radio, nemoj da te ganjam po gradu sa po kile beskorisnog metala

ili katronom piva ako je sve ok
Da li radi?
DA!!!
Eh sad, jedino ako nije podržan tvornički firmware tvog G7 (a podržano je oko 80, za više od 40 modela!) onda ništa od te priče, ali to je lako provjeriti!
Samo pročitaj dobro uputstvo sa stranice za koju sam postavio link, a imaš i mnogo foruma koji raspravljaju o CHDK pa pogledaj i pročitaj

Vidi šta dobiješ kada u Google "ukucaš" Canon G7+CHDK:
Pogledaj šta ima tekstova

:
Citiraj:
Just installed the chdk firmware for my Canon G7 and I feel like I have a whole new Camera
...
CHDK Successfully Ported to Canon G7 Firmware v1.00g
...
The Canon G7 and G9 are able to run "CHDK" which enhances the firmware.
...
http://www.google.com/intl/en/#hl=en&q=canon+g7+%2B+CHDK&aq=f&oq=&aqi=g1&fp=OzgK0dwM7rUBroj jedan je napisao:
jel neko tebi poznat to radio
Šta ja napisah u svom prethodnom postu

:
PowerShot + CHDK =
(Мита из вери хепи
) (Ne znam nikoga ko ima PowerShot G7 da bih vidio da li koristi CHDK)
Citiraj:
CHDK comes with no warranty for any use; you use it at your own risk.
Ali, znaš i sam da ti niko ne može garantovati da će softver raditi OK na tvom aparatu i da neće prouzrokovati nikakvu štetu!
Takvu rečenicu ćeš vidjeti prilikom instalacije skoro svakog programa, ali CHDK funkcioniše malo drugačije (nije stvarni firmware update)
Citiraj:
CHDK doesn't make any actual changes to your camera. If you delete the CHDK software from your memory card, or if you choose not to activate the CHDK software on the card (or remove and replace the batteries), then the camera will behave absolutely normally - nothing has been (or ever is) changed, so the warranty is not affected.
pozzz
i sorry ostalima zbog ovolikog off-a