banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 00:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jun 2009, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Тај Рудар из Велења прије неки дан тукао Динамо из Загреба у пријатељској!

http://www.index.hr/sport/clanak/daleko ... 38767.aspx

А ми без Милијаша, без јасног састава (ко још дефинитивно иде и ко дефинитивно долази), а први меч за 20 и кусур дана...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2009, 13:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Shoole ne siri paniku sunce ti je*em :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2009, 13:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
bigman je napisao:
skypostman je napisao:
Рудар Велење из Словеније или Транс из Естоније...Фино сте прошли нема шта...као и ми. :)

Овакви какви смо, нема за нас лаког жријеба. СВАКИ противник је тежак.

Шути, могли сте Фљамуртари добити. :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2009, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Mа не ширим, и Динамо је sheep's dick, није то неки показатељ...

Само је парадокс да су нама те утакмице у јулу и (даће Бог) августу међу битнијима у сезони! Замисли да не уђемо у Лига Европа (или како се то већ зове)...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2009, 13:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Zamisli da uđemo...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2009, 13:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma znam, ali pripremne utakmice i nisu neki pokazatelj, ali svakako je lose igrati protiv Ex Yu ekipa ma kako se one zvale. Sto kazes pobedili su Dinamo (a Hrvati kazu da je zsluzeno), onda sta je sa nama u ovakvom stanju kluba. Dinamo je trenutno kvalitetnija ekipa od Zvezde, ali i oni su truba velika, ipak mislim da ovo prolazimo ma ko protivnik bio. Samo kada dodje utakmica neka se igrace sete Kipra prosle godine

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:

Slika

Фудбалски клуб Црвена звезда у уторак 23. јуна добио је и четврто званично појачање у виду офанзивног везисте Немање Обрића, доскорашњег играча мађарског Капошвара.
Немања Обрић је рођен 15. априла 1984. године у Београду и висок је 187цм. Након веома успешних и запажених наступа у свим млађим селекцијама Омладинске школе Црвене звезде, био је приморан да због болести направи нешто дужу паузу у својој каријери. Последњих годину дана је играо са успехом за Капошвар, за који је прошле сезоне забележио 29 наступа уз два поготка.

Члан Управног одбора Стеван Остојић, Звездина играчка и тренерска легенда, задовољан је због повратка Звездине деце, коју добро познаје, на Маркану и у први тим Црвене звезде.

„Веома сам задовољан због тога што је наш Клуб кренуо да се враћа на старе стазе, што подразумева и повратак наших, добро познатих играча. Организоваћемо се и у Омладинској школи, одакле ћемо црпети играче за први тим. Мислим да ће Црвена звезда увек бити јача, ако у својим редовима имамо наше играче, који ће сигурно бити они који ће да воде нашу игру, а не да доводимо играче из иностранства, јер сам сигуран да они не могу да воде игру нашег Клуба. Један од таквих играча је сигурно Немања Обрић, који је био код нас и који је и у млађим категоријама био добар играч. Показао се и у иностранству, а пријатељи које имам у Мађарској имају само најлепше вести о бившем и будућем члану Црвене звезде. Надам се да ће изборити место у тиму и да ће бити један од најбољих наших играча“, закључио је Стеван Остојић.

Немања Обрић је био члан чувене генерације 1984. годишта, али се пред улазак у први тим суочио са нешто озбиљнијом болешћу, која га је приморала да направи паузу од две-три године, после које је се својом великом жељом вратио на терен.

„Као Звездином детету увек ми је био сан да заиграм за први тим и пред пуном Мараканом. Захваљујем се људима у Клубу, што верују у мене и што ми практично дају другу шансу да се докажем. Надам се да ћу им се добрим партијама и играма одужити и да ћемо заједно доћи до успеха. Захваљујем се и мојим друговима, који су увек били уз мене и који су имали само речи хвале, као и свом менаџеру, који је урадио велики део посла да се вратим. Изузетно сам срећан што се данас налазим овде и што ћу поново носити дрес Црвене звезде“, истакао је Немања Обрић.

Немања Обрић је након потписивања уговора, исти оверио у Фудбалском савезу Београда, а за четвртак 25. јун заказана је нова промоција.

Погледајте слику само :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisi ti dobar :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 14:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 15:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Gocias je napisao:
Citiraj:

Slika

Фудбалски клуб Црвена звезда у уторак 23. јуна добио је и четврто званично појачање у виду офанзивног везисте Немање Обрића, доскорашњег играча мађарског Капошвара.
Немања Обрић је рођен 15. априла 1984. године у Београду и висок је 187цм. Након веома успешних и запажених наступа у свим млађим селекцијама Омладинске школе Црвене звезде, био је приморан да због болести направи нешто дужу паузу у својој каријери. Последњих годину дана је играо са успехом за Капошвар, за који је прошле сезоне забележио 29 наступа уз два поготка.

Члан Управног одбора Стеван Остојић, Звездина играчка и тренерска легенда, задовољан је због повратка Звездине деце, коју добро познаје, на Маркану и у први тим Црвене звезде.

„Веома сам задовољан због тога што је наш Клуб кренуо да се враћа на старе стазе, што подразумева и повратак наших, добро познатих играча. Организоваћемо се и у Омладинској школи, одакле ћемо црпети играче за први тим. Мислим да ће Црвена звезда увек бити јача, ако у својим редовима имамо наше играче, који ће сигурно бити они који ће да воде нашу игру, а не да доводимо играче из иностранства, јер сам сигуран да они не могу да воде игру нашег Клуба. Један од таквих играча је сигурно Немања Обрић, који је био код нас и који је и у млађим категоријама био добар играч. Показао се и у иностранству, а пријатељи које имам у Мађарској имају само најлепше вести о бившем и будућем члану Црвене звезде. Надам се да ће изборити место у тиму и да ће бити један од најбољих наших играча“, закључио је Стеван Остојић.

Немања Обрић је био члан чувене генерације 1984. годишта, али се пред улазак у први тим суочио са нешто озбиљнијом болешћу, која га је приморала да направи паузу од две-три године, после које је се својом великом жељом вратио на терен.

„Као Звездином детету увек ми је био сан да заиграм за први тим и пред пуном Мараканом. Захваљујем се људима у Клубу, што верују у мене и што ми практично дају другу шансу да се докажем. Надам се да ћу им се добрим партијама и играма одужити и да ћемо заједно доћи до успеха. Захваљујем се и мојим друговима, који су увек били уз мене и који су имали само речи хвале, као и свом менаџеру, који је урадио велики део посла да се вратим. Изузетно сам срећан што се данас налазим овде и што ћу поново носити дрес Црвене звезде“, истакао је Немања Обрић.

Немања Обрић је након потписивања уговора, исти оверио у Фудбалском савезу Београда, а за четвртак 25. јун заказана је нова промоција.

Погледајте слику само :lol: :lol: :lol:

vidi se da je sa bastom drugovao...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 16:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Gdje su oni silni grobarcici sto su gledali culi vidjeli da Darko Lazovic dolazi na trening u partizanovom dresu i da je grobar koji nikad ne bi potpisao za Crvenu Zvezdu :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Evo danas se Lukić pohvalio javno, da su isplaćene plate zaposlenima u Crvenoj Zvezdi, nakon šest mjeseci, da je potpisan novi sponzorski ugovor sa JAT-om i da je dug Zvezde srezan za oko 2 miliona evra, za ovih mjesec dana. Ako nastavi ovako, Lukić ima da Zvezdu dovede u plus, za manje od šest mjeseci :-? Pitam se samo, da li je umanjenje duga posljedica uspostavljanja dobre poslovne politike preko noći ili to ima neke veze sa prodajom Tomovića i Milijaša, za čije će transfere pristići oko 5 miliona evra... Inače dobro pa Tomovića prodaše prije ovog EP za mlade inače ga sad ne bi uzeli ni turski drugoligaši. Još jedan plus za Iliju. Kao što sam onomad rekao da ćemo jednog dana praviti Piksija od blata, tako sad tvrdim i za Iliju.

Posljednja pojačanja Crvene Zvezde su Kadu i Savio. Inače momci se potpuno uklapaju u najave sadašnjeg rukovodstva. Mladi su igrači, bivša Zvezdina djeca i nisu stranci. Pogotovo ne skupi stranci, sumnjivog kvaliteta... Šalu na stranu, Kadu valjda nešto i vrijedi, ali Savio je klasični balvan, koji je izgleda bio utrapljen pod moranje, kao onomad Raškinjo uz Trajkovića. Tako to ide kad se od Raje Božovića kupuju igrači. I pored loših iskustava sa Zetom, opet se pojačanja traže tamo. Čemu to, nije mi baš najjasnij?

Uglavnom, nek' je Bog na pomoći Zvezdi. Opet je dovučena sila igrača u prelaznom roku, ako računamo i povratak pozuajmljenih igrača iz prošle sezone, ukupno je tu osam novajlija. Parker je po svemu sudeći bivši igrač, pogotovo što je vraćen Burzanović, a dovučen i ovaj Kadu, koji igraju na toj poziciji polušpica. Abubakar se vratio, a trebao bi i Isah.
Na gol će ponovo Stamenković, mada je dobio dobru konkurenciju u vidu Bojana Pavlovića, bivšeg Zvezdinog omladinca. Stameni je dobar golman, ali još ima luđačke ispade u vidu neobjašnjivih istrčavanja u šumu ljudi. Meni se čini da sa njim mora da se mnogo radi individualno.

Odbrana me jezivo plaši i samo se uzdam u Pižona, da će je makar uigrati na vrijeme. Ako je suditi po dosadašnjim pojačanjima, to bi trebalo da bude linija Ninkov, Tutora, Vranješ (Savić, možda Vilotić ako dođe), Ignjatijević. U ovoj postavci oslonac odbrane postaje Tutorić i sa tim možemo samo da se nadamo da će Isah odigrati za 50 odsto bolje nego proteklu polusezonu i da će gro defanzivne igre moći da počiva na njemu. Osim ako se Vranješ i Savić od talenata, za jedne pripreme ne transformišu u vrhunske igrače, crno se piše odbrani. Ninkov i dalje nema konkurenciju i u tom slučaju, moći će opet da se zaj...va do mile volje. Ima mnog dobre predispozicije i da hoće više da radi, mogao bi da izraste u beka reprezentativnog formata. Ignjatijević mi je teško sumnjiva roba, ali 'ajde. Mišljenja sam i dalje, da je Gvozdenović morao biit zadržan. Nema šanse da je Ignajtijević bolji od njega...

Vezni red će vjerovatno igrati u sastavu Lazetić Burzanović, Isah, Obrić. Ko će tu gdje da zaigra pitanje je sad... Lazetić je siguran na jednom boku, a Isah pozadi. Ova dvojica mogu da se kombinuju, ali mi nijedan ne uliva previše povjerenja. Kad bi se dogodilo svjetsko čudo i nekako se privukao Ergić, ali to je već fantazija. Mogla bi tu neka kombinacija u stilu romba, pošto su polivalentni sva trojica, osim Isaha, ali to valjda Pižon zna bolje od mene.

Napad mi je totalna enigma... Oumaru se vratio, Lekić stigao, tu su još i Some i Tričkovski, pa par omladinaca i Lazović. I opet, pomozi Bože. Nijedan klasan napadač, već sve neki polufabrikati. Nahvaljeni i podvaljeni Makedonac, trećeligaški topdžija, prebrzi Kamerunac sa slabom završnicom i sirovi Kongoanac životinjske snage i brzine. To izgleda toliko jadno, da čovjek mora da se zabrine, ali... Ja sam, začuđujuće, i dalje optimista. Ne znam kako i zašto, ali tako je...

edit:
Korekcija za odbranu... Zaboravio sam Đorđevića, pa stvari malo bolje izgledaju, ali i on je ipak dušu dao za back up nekom pouzdanom štoperu jačeg kalibra. Ipak da je bolji od Tutore, nema sumnje.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Већ сам мислио да те укорим тбог Славољуба :). Иначе Соме, Фереира и Џеф су данас добили одрјешене руке, односно са њима је дефинитивно раскинут уговор.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2009, 19:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kakvi su ovi indijanci iz Montenegra, jel' ih gledao neko???

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2009, 19:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Црвена звезда је емоција, Црвена звезда је радост и туга, победа и пораз. Мисли које је толико пута са милионима навијачима делио велики Љуба Тадић своју потврду су још једном добиле и у петак 26. јуна кад је на врата Маракане и нашег трофејног Музеја закуцао Милоје Марковић. Дечак од 12 година из Лозовика код Смедерева.

Сео је наш Звездаш Милоје на аутобус, дошао до Београда, нашао своју Маракану и право код портира са 200 динара у рукама.

"Чико могу ли ја да купим две карте за Музеј и поклоним још сто динара мојој Звезди. Да помогнем. Више немам, али кад будем имао доћи ћу опет", рече дечак тршаве косе, тамних очију и звездашке крви и остави саговорника без речи.

Мук са друге стране и по која суза у оку. Од портира до канцеларија, од канцеларија до руку Звездиног шефа струке Пижона Петровића.

"Дођи да те ја загрлим и пољубим. Кад год хоћеш да дођеш на Маракану да гледаш твоју Звезду. За тебе ћемо и да побеђујемо", рече Владимир Петровић уз видно сузне очи.

Slika

Милоје је Маракану напустио са поклонима, црвено-белим наравно, али и пуно утисака из Звездиног музеја где му је о трофејној историји причао наш кустос.
Остали су и његови подаци да на првој следећој европској утакмици буде гост своје Звезде и да она побеђује за њега и све остале који имају ту емоцију за свој клуб.

Ау ово ме баш погоди :-?

Нешто се мени слично десило кад сам први пут отишао на стадион када сам питао чувара могу ли да гледам тренинг кроз капију, а он ће мени сине уђи ко човјек и сједи на коју год страну хоћеш. Нешто што човјек стално памти...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2009, 19:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Fenomenalno...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2009, 19:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Владимир Петровић Пижон је у у петак 26. јула у поподневним часовима, након тренинга, одредио списак играча који ће путовати на припреме у Ивањицу, где ће експедиција Црвене звезде остати од 27. јуна до 9. јула.

Током припрема, фудбалери Црвене звезде ће одиграти три пријатељске утакмице: 29. јуна против Златара(Нова Варош) у Ивањици, против Македоније Гјорче Петров(Скопље) 3. јула на Златибору и 8. јула против Борца(Бања Лука) у Ивањици.

Пут Ивањице ће кренути 3 голмана и 23 играча:

1. Саша Радивојевић
2. Саша Стаменковић
3. Бојан Павловић
4. Савио
5. Никола Игњатијевић
6. Огњен Врањеш
7. Немања Обрић
8. Дарко Лазовић
9. Дејан Лекић
10. Игор Бурзановић
11. Иван Тричковски
12. Ђорђе Туторић
13. Абубакар Оумару
14. Дарко Караџић
15. Немања Цветковић
16. Никола Лазетић
17. Славољуб Ђорђевић
18. Каду
19. Славко Перовић
20. Павле Нинков
21. Марко Блажић
22. Мохамед Авал Исах
23. Вујадин Савић
24. Немања Николић
25. Владимир Богдановић
26. Андреј Мркела

Члан Универзитетске селекције Србије Ненад Срећковић ће се екипи у Ивањици прикључити накнадно.
Играчи који не путују у Ивањицу тренираће у Београду са Милетом Јовином и Батом Радуловићем.

Блажић ми уопште није играч за Звезду не знам ко њега форсира. Мислим да је о Богдановићу све досад речено. Не знам како да се изјасним тачно али ми ово уопште не изгледа као лоше ал никако, стим да нисмо видјели ове новајлије. Надамо се најбољем :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2009, 19:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neka nam je Bog na pomoci!!!
Sretno Zvezdo u novoj sezoni 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2009, 20:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Isah za SPORTAL.RS: Vrač mi je rekao da se vratim u Beograd

Aval Isah sleteo je danas u Beograd negde oko 15 časova i priključio se pripremama Crvene zvezde, koji će sutra krenuti put Ivanjice na drugu fazu rada.

Vezista iz Gane pre nekoliko meseci pokušao je da napusti Srbiju zbog neplaćanja, a do nedavno je postojala mogućnost da se ne vrati na "Marakanu", iako je prethodna uprava u međuvremenu izmirila obaveze prema njemu. Ipak, Isah se vratio i za SPORTAL. RS otkrio razlog zbog čega je tako odlučio.

- Kada sam bio kod kuće, imao sam razgovor sa lokalnim vračom koji mi je preporučio da se vratim u Beograd, jer je to najbolje za moju karijeru. Susret sa vračom je mnogo doprineo odluci da se vratim u Zvezdu i posle njegove izjave siguran sam da će krenuti sve mnogo bolje meni i mojoj karijeri, ali i Zvezdi - rekao je Isah.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2009, 21:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Чито сам ово за врача, не знам да ли да плачем или да се смијем :). Кад би барем они трубачи афрички одтрубили Паркеру па да се и он врати хахахах. Сваке године се узбудим пред нову сезону и кад долазе нова појачања, то ми је најдражи период године :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]