banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 175 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Vibracione trake
PostPoslato: 18 Jun 2009, 19:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
bvully je napisao:
evo rjeshenje, nema shtete ni za auto ni za ushi :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PG4INDu9kNs[/youtube]

ajojj kad smo mi na Starcevici tako autobus zaustavili na sred brda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kad se sjetim cccccc......

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Citiraj:
osim toga ovo se i desilo zbog starog metuzalema koji nije gledao nailazi li auto a imao je dijete sa sobom. nemojte mi reci da tamo nikad niste 100 kmh vozili ali kad ste ocijenili da to mozete.

Ok, znaci ti si uvjeren da je deda bio kriv, iako je zena vozila xxx na sat, mjenjala cd i prestizala auto ispred. Ti kao ubogi pjesak, kada prelazis ulicu, da li gledas hoce li jedan auto stati ili cekas da se citava kolona iza njega zaustavi...i druga stvar, djed je pokusao povuci curicu, ali bilo je kasno. I pricas gluposti, ponasajuci se kao djete sa prvim postovima pa se branis na forumsku kulturu, veze.

sta vozis sem "klr kawasakija" da moze zakociti u 50m ?

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 22:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2009, 07:52
zena je bila kriva i glupo je raspravljati o tome....vibracione trake su super stvar samo ovo sto su oni postavili nisu vibracione trake...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 23:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Nov 2008, 13:11
Frenki je napisao:
Citiraj:
osim toga ovo se i desilo zbog starog metuzalema koji nije gledao nailazi li auto a imao je dijete sa sobom. nemojte mi reci da tamo nikad niste 100 kmh vozili ali kad ste ocijenili da to mozete.

Ok, znaci ti si uvjeren da je deda bio kriv, iako je zena vozila xxx na sat, mjenjala cd i prestizala auto ispred. Ti kao ubogi pjesak, kada prelazis ulicu, da li gledas hoce li jedan auto stati ili cekas da se citava kolona iza njega zaustavi...i druga stvar, djed je pokusao povuci curicu, ali bilo je kasno. I pricas gluposti, ponasajuci se kao djete sa prvim postovima pa se branis na forumsku kulturu, veze.

sta vozis sem "klr kawasakija" da moze zakociti u 50m ?

sa klr kawasakijem sa 100 kmh bez problema prelazim trake, testirano.
javi drotovima tu opasnost. i gazim po trotoaru ko me iznervira, u prvom redu lazni moralisti.

ja sam napisao da je ocigledno zena bila kriva ali da stvari nisu tako jednostavne. kad prelazim ulicu, pratim dobro situaciju na cesti, a iako je auto bio stao dok su ovi prelazili ovaj je morao uociti auto koje je iza islo 80 kmh i preticalo na pjesackom. nije vidio i to ga je kostalo zivota.

inace nebitno koje auto vozim ali su na njemu perforirani diskovi i brembo celjusti tako da vrlo dobro koci, bar kad je suva cesta...i vozim kad god mogu po mojoj slobodnoj procjeni, zavisno od stanja na cesti i vremenskih prilika. i nije mi jasno da li komuniciram sa takodje djedovima ovdje ili ima i mladjih od 50 god. previse ste konzervativni

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 23:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Dzaba sto ces ti stati kad nece stati onaj iza tebe.
Saglasan sam s tobom i pjesak i vozac moraju biti maksimalno pazljivi sto i jeste slucaj inace bi bilo mnogo vise poginulih pjesaka.
Vozac kad god i gdje god udari pjesaka on je skoro 100% kriv, mislim da to thebroker i ne dovodi u pitanje nego hoce da naglasi da u cilju vece bezbjednosti i pjesaci moraju biti maksimalno obazrivi.

Usput, nemaju svi brembo kocnice tako da se ogranicenja postavljaju u odnosu na opstu situaciju. Kod nas se jos i najbrze vozi posto i s ovim novim zakonom se moze manipulisati, gdje god da odes vani ogranicenja su u najmanju ruku ista, a mali procenat ljudi ih krsi.

Ne znam sto su uvozili ove trake kad su mogli fino zashalovati i izliti beton.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 23:51 
Početnik
Početnik

...auto nije nista posebno nego samo ima sport paket sa brembo kocnicama, eto da ne zjalite :confused2:

a ne treba ni brembo za to vec jednostavno ako imas npr. 1.6 model ti stavis kocnice od 1.8 ili 2.0 i to je to...

niko ne spominje broj poginulih vozaca koji su bili primorani da skrecu auto u zid ili banderu da ne bi udarili pjesaka ili biciklistu koji je izletio na cestu bez gledanja. koliko biciklista ide po noci bez ikakvog osvjetljenja i signalizacije. i ovi kreteni sa skuterima i piculadija, provlace se izmedju auta svasta rade nece se glave nanosati.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 00:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
:mad: Dabogda imali djecu koja do skole prelaze glavnu ulic

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 00:15 
Početnik
Početnik

dobro evo cilj je postignut, sa onim trakama sto su stavili svi mile 14 kmh po toj ulici

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 10:25 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
niko ne spominje broj poginulih vozaca koji su bili primorani da skrecu auto u zid ili banderu da ne bi udarili pjesaka ili biciklistu koji je izletio na cestu bez gledanja.

Daj 1 (jedan) primjer kad se to desilo kod nas u gradu.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 19:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2004, 13:21
To je dobro sto su napravili , stvarno postujem ! ali ljudiiiii sta kog djavola vozite 5 km/h jeste normalni , pa ogranicenje je 40 !!! ja sad do centra bukvalno PUTUJEM AUTOM! "ima izuzetaka , napucanih i spustenih auta aj to i nekako u redu" ali mislim ....lik sa novim dzipom x5 vozi ko po jajima!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
AfroMan je napisao:
lik sa novim dzipom x5 vozi ko po jajima!

E, da, to i mene nervira. Davno jednom idem preko stare autobuske, a tip ispred mene vozi Mitsubishi Pajero polaaaako, pa brze ja vozim svoj bibi i manje ga stedim. Taj je barem napravljen za to, jbga.
A jos oni sto voze malo skuplje auto pa se ne smiju mimoici u nekoj uzoj ulici vec stanu da prodje auto, grrrrr, ali to nije za ovu temu.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 21:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Nece ljudi da im enterijer svira simfoniju kao meni

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Hoce li iko promjeniti naslov? Ono nisu vibracione trake :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 00:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2004, 13:21
smucek je napisao:
Nece ljudi da im enterijer svira simfoniju kao meni

pa dobro brate , ali ici 5-10km/h je stvarno ometanje saobracaja ,a mogu se kladiti da pola njih po makadamu voze brze ...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 06:57 
Početnik
Početnik

miki je napisao:
Citiraj:
niko ne spominje broj poginulih vozaca koji su bili primorani da skrecu auto u zid ili banderu da ne bi udarili pjesaka ili biciklistu koji je izletio na cestu bez gledanja.

Daj 1 (jedan) primjer kad se to desilo kod nas u gradu.

u pravu si, mi nemamo gradova, krivo sam se izrazio

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 07:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Dobra ti izvlakusa :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Koliko sam ja primijetio vibracione trake su u stvari mini lezeci policajci. Ne vidim nikakvu razliku u ove dvije stvari, a toliko se pricalo o tome.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
http://www.nezavisne.com/banjaluka/vije ... trake.html

Vibracione trake i mini lezeci panduri nisu jedno te isto. A ono u Boriku NISU vibracione.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 15:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Šta god bilo, mnogo je sigurnije za pješake, vidim kako ljudi lakše, bez straha prelaze cestu, vozači su mnogo sporiji, sve u svemu napredak!!!

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2009, 02:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Najbolje i iz ovog malog gradića istjerati sva auta... Po meni je pješak uvijek kriv... Ja sam pješak u većini slučajeva pa nikad nisam imao ni blizu kritičnu situaciju sa prelaskom, a kad vidim da se neko šetka preko pješačkog, 'ladno bi dodao gas i pregazio ga... Znam par cura, ja pređem cestu, okrenem se, a one ni do pola nisu došle... Ljudi u autima stoje, a one su kao na pješačkom, tu su sigurne... Jebene seljanke!!! Al džaba im govoriti da će jednom na budalu naletiti, ali samo jednom... :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 175 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]