Citiraj:
On je sportista profesionalac i svjestan je i mora biti spreman na mnoga odricanja pa i odmora i nece on 30 dana da radi za dzaba vec za drzavni grb ako mu on nije svet onda ne treba ni dolaziti kad se iskupa. Ko dolazi njega da gleda ko kupuje karte da bi njega gledao ko pije, jede, oblaci, ... reklamu koja njemu i klubu donosi pare... sigurno ga gledaju lezaljke i suncobrani kakav crni napaceni narod
ma 'ajde...sto su nam svima puna usta srpstva i svetinja kad neko drugi treba nesto da uradi...ajde i ti onda lijepo, nema izlazaka petkom i subotom, nema pijancenja i trosenja vremena na nebitne stvari, nema odmora, nego fino radi nesto za sveti srpski grb...
Citiraj:
Kao prvo nije mogao nista isplanirati jer je poziv dobio na vreme a ne juce.Kao drugo on u ovom slucaju samo pokazuje svoje ljudske kvalitete,zar nije san svakog normalnog coveka igranje za nacionalni tim?I kao trece on u ovom slucaju Rakocevic treba reci "necu da igram,hocu da se odmorim to mi je prece" i kraj price.A to sto Duda Ivkovic trazi disciplinu koja pojedincima ne odgovara i samo traze neka opravdanja kako ne mogu da igraju,to je vec neka druga prica.Da sam Dudinom mestu vrata Rakocevicu bi bila zauvek zatvorena jer boje zemlje treba da brane oni koji ce ginuti na terenu za sveti dres a ne oni koji dolaze nazor i postavljaju neke ultimatume.
ma nemoj. razlika izmedju dude ivkovica i rakocevica je ta sto je dudi ivkovicu reprezentacije jedino zaduzenje, sto prima (vjerovatno sasvim lijepu) platu za vodjenje reprezentacije. rakocevic uopste nije rekao "necu da igram", nego je rekao da ima 31 godinu i da mu treba malo vise odmora.
da, bilo bi prelijepo kad bi svi nasi igraci bili spremni da ginu za "sveti dres", ali je mali problem sto je takvih sve manje. ko ti kaze da sutra i novica i tepic i tripkovic, kad se dobro "udaju" i malo ostare, nece traziti duze odmore. i niko od igraca ne postavlja ultimatume, upravo suprotno, njima se postavljaju ultimatumi, da moraju da dodju tacno na dan okupljanja, nema kasnjenja. i, kao sto smo zakljucili, to radimo samo mi i hrvati, drugi malo drugacije postavljaju stvari, ne ucjenjuju igrace, ne prave dramu ako neko ponekad izostane.
moze duda kome god hoce da "zauvijek zatvori vrata", pa ce poslije da ima izgovor ako dozivimo novi debakl na EP. ja sam se nadao da ce se odnos prema reprezentativcima ipak promijeniti kada on dodje. mada, vidjecemo...