banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 22:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jun 2009, 08:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 18 Jun 2009, 08:16
Ja sam trenutno dala dvije godine na Drzavnom Uciteljskom,zelim da se prebacim na NUBL da bi brze dosla do posla,jer kad vidim kakve sve budale zavrsavaju i zaposljavaju se :angry4: i ja bi....Sta da radim da li neko ima savjet..??Ikoje su razlike izmedju ta dva faxa i da li je tacno da je Darzavni vise priznat..mada sam dobila informacije da imaju istu tezinu al trazim druga misljenja..Pozdrav!!!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 08:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Pa daj i te dvije, posao ionako nećeš dobiti odmah po završetku fakulteta.
I da.. Te budale imaju ddoooooooooooobbruuuuuu zaleđinu tako da im je fakultet samo na papiru potreban.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 09:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
UciteljicaPD je napisao:
Ja sam trenutno dala dvije godine na Drzavnom Uciteljskom,zelim da se prebacim na NUBL da bi brze dosla do posla,jer kad vidim kakve sve budale zavrsavaju i zaposljavaju se :angry4: i ja bi....Sta da radim da li neko ima savjet..??Ikoje su razlike izmedju ta dva faxa i da li je tacno da je Darzavni vise priznat..mada sam dobila informacije da imaju istu tezinu al trazim druga misljenja..Pozdrav!!!!!

evo savjet: prebaci se, ne gubi vrijeme. ne trebaju ti ni knjige nit' trebas sta citati. vidjeces, super ide. prijavis ispit, doneses indeks do profesora i kazes moRe'l 6 da ne odgovaram? on te odmjeri, ako vidi da moze dobiti pi*ke ide 8, ako si djete sa sela 6 ako izgledas ko socijalni slucaj 7. qq :lol: ne trebas znati ni koje predmete imas. stvarno je tako, i gore. ja odem na privatni i kad cujem kako tuke kokodacu, muka me uhvati. al sta ces, mora i perad rasti, danas sutra jaja nositi, itd...sa druge strane, na drzavnom je strava, kriterijum pareKseLLans, ugl. harvardski profesori i djeca vukovci, iq je u prosjeku 145. nema sanse da glup zavrsi- pa valjda ti je jasno, ides na drzavni :wink: ahaahahahahahaaa nego, nebi ti ovo sve fino objasnjavao da mi se ne svidja poenta tvog posta : sto i ja nebi bila budala, kad mogu

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
I ti da mi ucis dijete kroz nekoliko godina. Tugo nasa...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 15:00 
Voajer
Voajer

:angry4: Na koga se to odnosilo...????(tugo moja)...Hvala...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
De zavrsi ti sto si pocela, sta pricas gluposti.
A koliko znam to je jedan od laksih smjerova na filozofskom.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 18:14 
Voajer
Voajer

E moram te obavjestiti da nisi dobro informisana..Lijep pozdrav.....

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 19:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Maj 2009, 17:31
E pa dakle, za svakakve sam ludosti cuo, ali da se neko sa drzavnog uciteljskog studija (a drzava pod sobom ima jurisdikciju nad obrazovanjem i osnovnim i srednjim skolama) prebacuje na privatni uciteljski studij (i to na katastrofalno lose studije) to mi je nepojmljivo. Sam sam zavrsio FF i znam kako je tamo, ali to drago dijete ne radi ni za zivu glavu! Cak i da je studij dobar, uciteljski studij se u svim zemljama na svijetu prvenstveno studira na drzavnom faksu... Pamet u glavu. 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 21:51 
Voajer
Voajer

Hvala na komentaru!!!Ja imam 33 godine pa mi se zuri da dobijem posao a kasno sam pocela studirati a svi s privatnim fakultetom ulaze u stalne radne odnose i dok ja zavrsim nece biti radnih mjesta upravo zbog tih s privatnog..Lijep pozdrav!!! :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 22:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
drLJo je napisao:
nebi ti ovo sve fino objasnjavao da mi se ne svidja poenta tvog posta : sto i ja nebi bila budala, kad mogu

e nek smo se ti i ja slozili oko necega pa nek ide sve... :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 08:04 
Voajer
Voajer

Pa recite da nije tako..imam primjer 3 drugarice koje su automatski dobile posao a krenule samnom(al su se prebacile na privatni)......stavrno mislim da je tako sto se cele situaciije tice.. :P

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 08:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Pa pitaj drugarice kako su se prebacile, šta zjališ ovuda... Jadna majko ko će nam sve djecu učiti...

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 09:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Tommy Vercetti je napisao:
I ti da mi ucis dijete kroz nekoliko godina. Tugo nasa...

nece biti nista gora od sadasnjih tarova :lol:

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Jesi siguran?

Kad se samo sjetim postave iz Gimnazije koja je meni predavala, i tih imena, i vidim kakva je sad situacija, ne ide na dobro.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 10:11 
e stvarno, moram da prokomentarisem... pomislila sam da se zena zeza... sa drzavnog na privatni i to uciteljski.. o zivote... pa ja koga god znam da to zavrsava na drzavnom, ni ne pocese se a eto diplome... moze li biti lakse...i stvarno ako jedan buduci prosvjetni radnik tako razmislja onda stvarno se treba zabrinuti.. ko ce nam sve djecu uciti.. ooooooo... kao brze cu zavrsiti i eto posla.... e svasta.... imati 33 i tako razmisljati, svaka cast...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 10:15 
nemojte mi zamjeriti ali ne mogu ne primjetiti, pa da upitam uciteljicu zasto mijesa ekavicu i ijekavicu u postovima, i zasto u prvom rodu pise bi a ne bih... bar je to osnova neka...meni se cini da ti moras jos puno uciti uciteljice..

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 17:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
@majlili
Potpis od rijeci do rijeci.

A ti curo draga / zeno bozija, razmisli da li od posla zelis samo novac? Zar je prosvjeta, i uopste bilo kakav rad sa ljudima, nesto sto se moze raditi kvalitetno ako se to isto ne voli? Svojim postovima si pokazala koliko ne postujes profesiju za koju se skolujes i da je bitnije sto prije dobiti platu nego nauciti nesto ili bar ispostovati proceduru ...
Privatni fakultet u banana drzavi za posao u prosvjeti ... i jos kao "nije to losa stvar" ... cega se pametan stidi, budala se ponosi ........

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 17:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
UciteljicaPD je napisao:
Pa recite da nije tako..imam primjer 3 drugarice koje su automatski dobile posao a krenule samnom(al su se prebacile na privatni)......stavrno mislim da je tako sto se cele situaciije tice.. :P

majlili i NiZ, slažem se u potpunosti sa vama!

Učiteljski studij je "najlakši" odsjek na filozofskom i jedan od najlakših studija na cijelom univerzitetu (ako ne i najlakši)!
Znam nekoliko djevojaka koje su završile ili završavaju ovaj studij i stvarno je prelagan (gradivo uglavnom manjeg obima, kriteriji niski, dosta upisanih)

Eh sad, namam ništa protiv toga da prolaznost bude visoka, ali ako pojednici (pojedinke) završe taj studij i ne znaju neke osnovne stvari i pokazuju nepoštovanje prema smjeru kojeg studiraju (i budućoj profesiji), e onda stvarno se čovjek treba zapitati ko će predavati djeci...
Ako "Uciteljica" razmišlja o prelasku na privatni učiteljski sa državnog, onda bi trebala razmisliti da li uopšte treba studirati...

majlili je napisao:
nemojte mi zamjeriti ali ne mogu ne primjetiti, pa da upitam uciteljicu zasto mijesa ekavicu i ijekavicu u postovima, i zasto u prvom rodu pise bi a ne bih... bar je to osnova neka...meni se cini da ti moras jos puno uciti uciteljice..

I još ima nick "Uciteljica" :lol:
Bar bi one trebale biti pismene! :wink:
Jadna djeca pored ovakvih "učiteljica" :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 17:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
NiZ je napisao:
@majlili
Potpis od rijeci do rijeci.

A ti curo draga / zeno bozija, razmisli da li od posla zelis samo novac? Zar je prosvjeta, i uopste bilo kakav rad sa ljudima, nesto sto se moze raditi kvalitetno ako se to isto ne voli? Svojim postovima si pokazala koliko ne postujes profesiju za koju se skolujes i da je bitnije sto prije dobiti platu nego nauciti nesto ili bar ispostovati proceduru ...
Privatni fakultet u banana drzavi za posao u prosvjeti ... i jos kao "nije to losa stvar" ... cega se pametan stidi, budala se ponosi ........

Nije toliki problem sto ce malo nauciti, koliki je da ce taj nekoga poslije uciti! :confused1:
Ih jesam sastavio recenicu :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2009, 12:23 
Voajer
Voajer

Dragi moji i drage moje,svi ste vi u pravu.Drago mi je da tako razmisljate al stvar je sledeca:
-zavrsila sam psihologiju i vrlo dobro znam kako treba s djecom.
-radila sam kao uciteljica i dosao je jedan levat sa privatnog uciteljskog faxa.
-mene su automatski izbacili s posla..
-upisala sam drzavni i u 3 sam godini.
-opet sam dobila posao uciteljice
-opet sam izbacena zbog neke levatuse koja je tamo diplomirala za veeoma kratko vrijeme
-sta bi ste vi uradili na mom mjestu.??????
-imali 3 sina koji su odlicni djaci
-kako u ovoj tako i u muzickoj a mama nije sposobna da kupi instrumente i zato nam generacije propadaju
-za sve je kriva ta nepravda...
Lijep pozdrav!!!!!!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]