Citiraj:
Meni licno dosta History C. Discovery, Nat.G. Explorer, RTL i jos pokoji tako osnovni, mozda Sport TV tako da imate u vidu da ne trazim sad 1500 kanala, od kojih 90% nikad necu ni prelistati.
Ako ne zelis da se stalno zezas sa tim, dakle da ne moras svakih nekoliko dana kad "padnu kodovi" traziti i ukucavati nove ili ne zelis da se obavezujes nekakvim ugovorom da ces biti iskljucivo neciji korisnik na neki vremenski period, po mom misljenju je TOTAL TV trenutno najbolja opcija ... Platis im 90 KM za postavljanje opreme i prikljucak, oni dodju u roku od 15 dana i sve srede ... za 12 ili 16 KM mjesecno mozes gledati sve ove nabrojane programe. To sam postavio starcima, posto ne zivim sa njima pa da se ne zezaju ni sa cim ...
A osim programa u paketu imas i standardne besplatne satelitske programe poput CNN sa neka dva satelita (mislim Astre i Hotbrd, sad nisam siguran), ali dodas LNB pa se i to prosiri ...
Ja inace ne gledam TV (uopste ga nemam u stanu) ali kad odem ponekad kuci, ako mi je dosadno, uzmem daljinski i uvijek nadjem nesto zanimljivo, a placamo onaj elementarni paket od 12 KM.
Jos jedna dobra stvar: prvih mjesec dana mozes gledati sve kanale iz ponude besplatno, pa se naknadno odlucis sta zelis. Potpisujes ugovor na godinu dana, ukoliko ne zelis da kupis opremu, ili platis opremu pa onda placas mjesecno, ako zelis i ako koristis ....