banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 22:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jun 2009, 08:18 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 19 Jun 2009, 08:07
Moze li mi neko odg.kada pocinju upisi na medicinskom fakultetu,kad je prijemni,gdje mogu nabaviti skripte za prijemni? I ono sto me najvise interesuje,kako raja u Banja Luci prihvata studente iz drugih gradova,tacnije,da li nacija predstavlja neki problem?Unaprijd hvala...veliki pozz...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 08:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
fatima je napisao:
Moze li mi neko odg.kada pocinju upisi na medicinskom fakultetu,kad je prijemni,gdje mogu nabaviti skripte za prijemni? I ono sto me najvise interesuje,kako raja u Banja Luci prihvata studente iz drugih gradova,tacnije,da li nacija predstavlja neki problem?Unaprijd hvala...veliki pozz...

Dok postavljaš ovako glupa pitanja, ti nisi za medicine, ostavi se ćorava posla...

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 13:40 
Voajer
Voajer

socialbug je napisao:
fatima je napisao:

Dok postavljaš ovako glupa pitanja, ti nisi za medicine, ostavi se ćorava posla...

Nazalost ovo pitanje zanima mnoge i zao mi je sto ste to shvatili tako neozbiljno...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 14:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
I u Banjaluci, kao i u svim zemljama, postoje kreteni koji ce te "osudjivati" na nacionalnoj osnovi, ali vecinu mislim da to uopste ne interesuje. Svugdje je to isto.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 14:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sa mnom studiraju ljudi iz bivsih YU republika .. a imam i kolegu iz Grcke .. niko im nikad nije pravio probleme .. naprotiv. Upis za strane studente je kada i za domace (dokumenta se predaju, cini mi se, 22-27 ovaj mjesec, a prijemni je 01.07.). Prijemni ti ne bi trebao biti problem, posto ti ne konkurises za ista mjesta kao i domaci studenti. Najveci "problem" pri upisu je cijena (godina je ~2000e).

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 14:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
cega, ba, na medicini, 2k e???
a dajjjjjjjj

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 14:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Veća je sloboda Bošnjaka i Hrvata u Banjaluci , nego Srba u Teheranu i Zagrebu.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 14:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

cicak je napisao:
cega, ba, na medicini, 2k e???
a dajjjjjjjj

Za strane studente, da (barem je bila prije par godina, kada sam ja upisivao). Slagacu te koliko je tacno (vrti mi se 4400km u glavi, ali nisam 100% sigran).

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 07:12 
Voajer
Voajer

2Fast2Furious je napisao:
I u Banjaluci, kao i u svim zemljama, postoje kreteni koji ce te "osudjivati" na nacionalnoj osnovi, ali vecinu mislim da to uopste ne interesuje. Svugdje je to isto.

Hvala... ;)

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 07:14 
Voajer
Voajer

V@nja je napisao:
Sa mnom studiraju ljudi iz bivsih YU republika .. a imam i kolegu iz Grcke .. niko im nikad nije pravio probleme .. naprotiv. Upis za strane studente je kada i za domace (dokumenta se predaju, cini mi se, 22-27 ovaj mjesec, a prijemni je 01.07.). Prijemni ti ne bi trebao biti problem, posto ti ne konkurises za ista mjesta kao i domaci studenti. Najveci "problem" pri upisu je cijena (godina je ~2000e).

Ok, hvala ti, ja sam iz USK kantona...nadam se da cu uspjeti... ;)

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 08:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
fatima je napisao:
V@nja je napisao:

Strani student iz USK kantona :lol:
Izvini ali ti si domaca :))

A na nacionalnoj osnovi neces imati problema.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 08:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

fatima, ti se tretiras kao domaci student, buduci da imas drzavljanstvo BiH. Tada ti je skolarina jeftinija (660KM), ali i polazes prijemni kao i svi domaci studenti.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 09:05 
Voajer
Voajer

Frenki je napisao:
fatima je napisao:
V@nja je napisao:

Strani student iz USK kantona :lol:
Izvini ali ti si domaca :))

A na nacionalnoj osnovi neces imati problema.

Sorry,moja greska kad sam stavljala naziv fajla...znam da sam domaci student,mislila sam na nacinalnost... ;))) :D
Znas li mozda da li se na MF kod vas mogu predati ovjerene kopije svjedocanstava i diplome,jer me strah da necu proci na prijemnom,pa da ne bi izgubila godinu pokusala bi jos negdje upisati se...i kada je upis?Jer nemam nikog u B.L.pa ako neko zna molim vas da odg... :cat:

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 09:09 
Voajer
Voajer

V@nja je napisao:
fatima, ti se tretiras kao domaci student, buduci da imas drzavljanstvo BiH. Tada ti je skolarina jeftinija (660KM), ali i polazes prijemni kao i svi domaci studenti.

Sorry,pogrijsila sam kada sam stavljala naziv fajla,mislila sam na nacionalnost...znam da sam domaci student i drago mi je zbog toga....ali me brinulo to da li ima nekih problema u drustvu i sl...sad mi je puno lakse... :) pozz...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
fatima je napisao:
I ono sto me najvise interesuje,kako raja u Banja Luci prihvata studente iz drugih gradova,tacnije,da li nacija predstavlja neki problem?

Мени је све ОК, страни студенти из свих земаља, али кад ми дођу овдје они из Буркине Фасо и почну ми се ширити по граду, одмах би их тукао!

Невјероватно је то, ова остала раја из средње Африке, ови из Малија, Обале Слоноваче, па и ови из Бенина, све фини, културни, али ови мишеви ме тотално исфуравају...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 23:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
shoole je napisao:
fatima je napisao:
I ono sto me najvise interesuje,kako raja u Banja Luci prihvata studente iz drugih gradova,tacnije,da li nacija predstavlja neki problem?

Мени је све ОК, страни студенти из свих земаља, али кад ми дођу овдје они из Буркине Фасо и почну ми се ширити по граду, одмах би их тукао!

Невјероватно је то, ова остала раја из средње Африке, ови из Малија, Обале Слоноваче, па и ови из Бенина, све фини, културни, али ови мишеви ме тотално исфуравају...

A zar se oni ne tretiraju kao domaći studenti? Znaš ono nesvrstani na sve strane razvrstani, blokovska podjela svijeta itd..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]