banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 21:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 483 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jun 2009, 12:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
sve_ce_se_doznati! je napisao:
... lopticom teniskom u krugu kod škole, " lapanja " u školi, ganje po učionici dok jednom nisam izbio prednje zube kolegici, skakanja u Vrbas il bazen " kako jedan tako svi ", bacanja petardi ispred vrata pa zvonce i bjež, popunjavanje lokve koja potopi cijelu ulicu kamenjem raznih veličina, flipera, čovica, spektruma, komodora... ima toga još dok se sjetim...

Šta je "lapanje"? Fliperi i ostalo, to je već tehnika, bitno je bilo izmisliti nešto iz svoje glave.
Spoiler:
Sve će se doznati, gdje ti je Bogami će se doznati? :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
s curicama:
aberecke abertude
zmure
care care govedare
sandokana
boce
granicara
djonova
limuna i narance

s muskom rajom:
nogomet
slicica
klikera
kosarke

vozali smo bicikla, vukli bi curice na rolama, ono zakaci se za ponca i ti je vuces...

nemam pojma, svasta, sa bi nam plao na pamet, bili smo vani jako puno, sad kad ej ljeto i raspust, sjedili bi i igrali karata. remija uglavnom. isli na bazen na kupanje,, na neretvu, sve u svemu, jako sretno djetinjstvo.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 13:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
danasnja djeca nemaju pojma sta je druzenje napolju i improvizacija
sta ces cyber era je odavno nastupila
kad se sjetim ispred svoje zgrade sta se sve desavalo i u naselju sad rijetko mozes cuti i galamu djece a kamol sta drugo
pa jebo te mi smo obisli komplet bnanjaluku i okolna naselja(celinac,laktasi itd/)biciklima(cak smo jednom isli pjeske u celinac :lol: ) po citav dan te nema kod kuce ludilo nema coska gdje nismo zavirili
jedna od fora je bila hodati po gradu i kupiti pisma iz sanducadi i onda se popnemo na 16.sprat u boriku na lamelu citamo i bacamo dole
bilo je interesantnih ljubavnih prica(sjecam se dan danas) i ko zna mozda smo doprinjeli nekim raskidima al sta ces djeca ludo mlado
ove obicne igre su sve bile aktuelne ali se uvijek nekako pretendovalo na neki vandalizam i avanturizam :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 18:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Izmedju dvije vatre.
Kad se sjetim da smo jedno ljeto i turnir imali... :D
Zmire..
Limuna i narandze
Lastisa :D
Isla redovno biti "logistika" :lol: kad se nasi i lamelasi mlate sa V-kavcima (raja iz V zgrada,danasnja ulica Z.Misica),na Laus se prosto nije smjelo.. :lol:
bila su to lijepa vremena..
U ratu je nekim novim klincima najveci fazon bio zaglavljivati sibice u saltere od zvona,..pa kad dodje struja bude veselo :)
princo je napisao:
jedna od fora je bila hodati po gradu i kupiti pisma iz sanducadi i onda se popnemo na 16.sprat u boriku na lamelu citamo i bacamo dole

Meni je ostala u sjecanju zima i grudvanje sa jedinice(prvi neboder do Maxija). :lol: Ljeti smo bacali kese napunjene vodom. Sada kad pomislim koliko to moze biti opasno ako slucajno pogodi nekoga.. :oops:
princo je napisao:
danasnja djeca nemaju pojma sta je druzenje napolju i improvizacija
sta ces cyber era je odavno nastupila
kad se sjetim ispred svoje zgrade sta se sve desavalo i u naselju sad rijetko mozes cuti i galamu djece a kamol sta drugo

Da,bas tako.Gledam ih juce kako sjede njih pet i svak u svoj telefon gleda.
Tuzno, kad se sjetim nas u njihovim godinama.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 11:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
catmandoo je napisao:
Hertzog je napisao:
Najjaci fazon :lol: :lol: :lol:
Mi smo lika namazali u naselju Sunca i on je tako umazan isao do parka Mladen Stojanovic gde smo igrali fudbal, tek mu tamo rekli pa se on oprao na onim cesmama :lol: :lol: :lol:

СВИ ИЗ НАСЕЉА СУНЦА НЕКА СЕ НАПУШЕ РАЦАКУ
То сам био ја и стварно сте стока!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pupak mi se razvezao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 12:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
Ganje, šunje (obožavao sam je), žmire, vožnja biciklom (obožavao je, a i danas), klikera (aaah, to je bilo druženje) rata, autića, stonog tenisa, pomalo fudbala, sankanje i ostale zimske igre... itd

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 12:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
_zoka je napisao:
Puhaljke,čepaljke,pece...........sve probao :D i uživao.

Takođe... Mine me želja, sad bi se igrao...heheh

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 12:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
uh gadjanje sa zgrade
jednom prilikom sam pogodio trebu u glavu jajetom sa cetvrtog sprata
jebi ga tad bilo smijesno a sad kad malo razmislim cak i opasno sto rece iznad neko

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Nesto sam se danas prisjetila jedne igre iz djetinjstva ali nikako da mi padne na pamet kako se zove. Slabo se i sjecam kako se i igra, znam samo da smo svi cucali u krug sem jednog, i taj jedan je s necim u ruci (loptica ili neki predmet) isao okolo i nekom stavi pod goozo lopticu i onda ovaj mora nesto da uradi ili tako nesto slicno. Ne sjecam se detalja, ali znam da smo cesto to igrali kad nas je bilo dosta na okupu. Zna li neko mozda o cemu pricam? :)

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 21:15 
igrali smo puža. sad sam se sjetila, kad sam pred kućom vidjela djecu da to igraju..... nešto kao školica.........

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 18:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Avg 2009, 15:43
Pozdrav svim ucesnicima ovog topica!

Mi smo se igrali puno igara, od uobicajenih zmurke, planova, Care, care koliko je sati?, lastisa, igara sa loptom, voznja rolsua sve u svemu imali smo lepo detinjstvo i daleko lepse od novijih generacija.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 18:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Avg 2009, 13:06
Kao mali igro sam se Partizana 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 19:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2008, 21:34
Leona je napisao:
Nesto sam se danas prisjetila jedne igre iz djetinjstva ali nikako da mi padne na pamet kako se zove. Slabo se i sjecam kako se i igra, znam samo da smo svi cucali u krug sem jednog, i taj jedan je s necim u ruci (loptica ili neki predmet) isao okolo i nekom stavi pod goozo lopticu i onda ovaj mora nesto da uradi ili tako nesto slicno. Ne sjecam se detalja, ali znam da smo cesto to igrali kad nas je bilo dosta na okupu. Zna li neko mozda o cemu pricam? :)

to smo mi u vrticu picili redovno.
ide maca oko tebe,mislim da se zove
pjesma je isla nekako:

"ide maca oko tebe
pazi da te ne ogrebe
cuvaj mijo rep
ako budes slijep
otpasce ti rep..."

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 22:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2009, 22:55
U pravu ste,kao sto je receno cyber era je nastala,jbg,djeca sva debilna i debela xD
al znam jedno MOJ MALI NECE BITI DEBIL KOJI GLEDA U RACUNAR PO CIJELI DAN.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Angel_BL je napisao:
U pravu ste,kao sto je receno cyber era je nastala,jbg,djeca sva debilna i debela xD
al znam jedno MOJ MALI NECE BITI DEBIL KOJI GLEDA U RACUNAR PO CIJELI DAN.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

dakle, mi smo svi debili. ajde dobro, ali prsto sumnjam da ces uspjeti u tome... sto je u komsije nadaj se i u svojoj kuci!
a komsijina djeca su za racunarom. debili.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 00:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Avg 2009, 13:06
Tate i mame!-omiljena :confused2:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 08:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Ispred zgrade bilo bocarsko igraliste i igrali smo se ganje po onim zidovima i reklamama....kad se samo sjetim koliko sam puta sletio sa onog zida i izdero se od koljena pa do ramena....kad naidje sezona onih puski na gumice uuuuuuu pa fiseci i ostale ratne sprave......bas smo prizivali rat 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 10:52 
auto strade, iscrtas puteve i prepreke, pa onda svako svoj autic, i ko stigne brze na cilj.. e to sam bas voljela..

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Žmurke i Care care gospodare sam najviše voljela igrati. :D I ona igra kad se podijeli u dvije ekipe, pa jedna drugoj kaže: -Daćete mi jedno jaje!, a druga: -Koje boje?, i onda opet prva, npr: -Crvene! I onda ono jaje koje je na početku odredilo da je crvene boje, ono biježi i ovaj ga tijera. :lol: eeeee, to su bila vremena... :D
A moja mama je igra piriza i pale, to je nešto slično baseballu. :lol: Piriz je kamenčić a pala štap, i onda tako udaraš sa tim. :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 13:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Joooj i ja sam igrao piriza i pale :D
A sto se tice igre sa rajom tu nema cega nije bilo...od raznih sportova kosarka,fudbal,bejzbol,tenis pa do zandara i lopova,klikera,dirali curice, igrali se mame i tate, slicice, stripovi, bilijar,bili smo sa 8-9 godina ispred zgrade do ponoci, ma nema sta nismo radili, znam samo da ova danasnja djeca nista nemaju od toga ali zato imaju PS3 i 100 igraonica u gradu, dok u nase doba ko je imao commodore 64 bio je Bog. Glasam za ono staro druzenje, non stop napolju u kontaktu sa drugom djecom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 483 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]