banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 14:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 175 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Vibracione trake
PostPoslato: 15 Jun 2009, 23:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2009, 07:52
pa i kada ih pokazis neces u zatvor ici...eno one slobodno se seta ..hehe..ceka sudjenje....ludlo:P

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 23:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Nov 2008, 13:11
jebo nas onaj koji nam dade vozacke dozvole.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 13:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
spavac je napisao:
svaki dan prelazim preko takvih traka u zadnjih 7 godina, pa jos nisam promjenio lezaj...brzinom izmedju 50-70 mph..nema uopste skole blizu, vec na prilazu kruznom, postavili..sasvim nepotrebno, al ajde. kad prolazis cestom gdje je skola uglavnom su kocke postavljene al na malo vecoj duzini, a ne samo 5 m od skole. to dole sto rade je super. danas komsijino dijete strada pa ja kazem aj ono sta me briga, al sta sutra ako moje dijete strada. zapad ima svoja pravila, ili bolje reci EU, tako da pre ulaska se mora pokazati da smo odrasli.

Ne znam preko cega ti prelazis, ali preko ovog se ne moze voziti 110km/h

Poslednji put menjao smucek dana 17 Jun 2009, 00:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 21:57 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
aj jel moze neko sliku da postavi da vidim jel pricamo o istim trakama.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Prodjoh veceras, prvo ih nisam ni skontao iz daljine.
Uglavnom, visoke su nekih 2-3 cm odprilike, siroke 10ak cm, imas ih po 3 u komadu na nekih 3-5 metara, pa onda nakon 20ak metara opet, i tako duz cijele ulice.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
zex-tuning je napisao:
Moja jedina zamerka je,kao sto je TNS cini mi se rekao, ta sto ih ima previse,i ako se secam nisu napravljene pre pesackog,kad se ide iz Borika prema centru (sto se cini logicno),vec posle ispred samih ulaza u Branko Copic skolu i onaj deciji vrtic.

Ne, ima ih i pre pjesackog, 26 ukupno koliko vidim sa prozora(do vrtica). Sinoc sam nekih pola sata posmatrao sa prozora sta se desava kada se baje zalete pa nabiju na prvih 6. Inace se i ne vidi, vecina misli da je u pitanju neka bjela linija dok ne proletis 100ak km/h preko njih. A zvuk, nista posebno ako ides do 40ak km/h ali ako ides preko 60 kao upravo sad neki taksista, ima specifican zvuk. A zanimljivo je sto dosta ljudi ove prve(borik-centar) zaobilazi tako sto ide preko autobuske stanice.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 10:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 22:48
Frenki je napisao:
A zanimljivo je sto dosta ljudi ove prve(borik-centar) zaobilazi tako sto ide preko autobuske stanice.

I očekivano. Marva.
Nisam prolazio još, al' moraću nakast samo da vidim kakvo je to čudo. Ako je u pola dobro kao šahtovi oko Gradskog i u Carice Milice - služiće svojoj svrsi!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 11:58 
Početnik
Početnik

Kolja je napisao:
Frenki je napisao:
A zanimljivo je sto dosta ljudi ove prve(borik-centar) zaobilazi tako sto ide preko autobuske stanice.

I očekivano. Marva.
Nisam prolazio još, al' moraću nakast samo da vidim kakvo je to čudo. Ako je u pola dobro kao šahtovi oko Gradskog i u Carice Milice - služiće svojoj svrsi!

a što ne bi zaobilazili? da nije nekome drago što prelazi preko ležećih policajaca?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 12:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
thebroker je napisao:
a što ne bi zaobilazili? da nije nekome drago što prelazi preko ležećih policajaca?

A zasto bi zaobilazio? Niko to nije stavio iz bijesa vec zbog sigurnosti pjesaka od majmuna za volanom.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 12:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 17:04
Pa razlog zasto zaobilazi je taj da ne raz*ebe trap od silnog udaranja i od te trake.A ne moze 150km/h zaobici preko autobuske,vec normalnom brzinom.Ja prvi ih zaobidjem i da vidim ko ce mi reci nesto lose po pitanju tog. Ista situacija je i sa lezecim na Jezeru,onim jednim na Mejdanu...

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-
-zatamni-auto zatamnjivanje automobila-

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 12:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Dovoljno je da jedan pomisli da moze zaobici brze nego sto je moguce (a sve je vise i vise tih 'bitnih' likova koji stalno negdje zure) .. i da ode sve u tri picke lijepe materine .. pa ce opet necije dijete/unuce strugati sa trotoara :angry3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 12:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

E upravo to V@nja kad se loli otme volan pa pokupi i staro i mlado na AS bice veselo

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 13:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 17:04
Previse crno gledate na stvari,to isto se moze desiti svakome,zalosno ali istinito.Ta ista zena koja je udarila dedu i unuku uopste nije isla preterano brzo.Pa sta sad,trebamo na svakih 5m imati lezeci?!
Ove v. trake su super stvar,ali su preterali,tu pre svega mislim na to da ko ce preleteti preko 3-4 (pod uslovom da zna da se tu nalaze),taj ce proleteti i preko njih 20.

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-
-zatamni-auto zatamnjivanje automobila-

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Sinoc je jedan zaobisao poprilicno brzo. Kad su ostali vidili i oni za njim sem poslednjeg jer je iza njega bilo policijsko auto. Taksisti su svoja prica, kao da nema lezecih, samo da se vozi...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 13:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne znam zasto mi uvijek isporavljamo krivi Drinu i glumimo pametnice pa zaobilazimo sa svih mogucih strana sve prepreke koje su tu postavljene jedino zbog nas samih. Te iste trake nebi bile tu da budale ne prolijecu kroz naselje izmedu dvije skole i jednog vrtica 150 km/h Te iste trake su postavljene da polako vozis da mozes reagovati ako ti dijete izleti na cestu svi znamo kakva su dijeca kad se puste iz skole a ne da ganjas i dok vozis razmisljas kako da izbjegnes prepreku sigurnosti na putu.
Mozda se neko zajebao pa postavio malo vise traka ali i to ce se mozda rijesiti za par dana ali opet ostaje zaobilazenje i opet sikiracija kao izbjeci i te dvije trake a ne kako normalno proci autom kroz naselje.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 13:27 
Početnik
Početnik

V@nja je napisao:
Dovoljno je da jedan pomisli da moze zaobici brze nego sto je moguce (a sve je vise i vise tih 'bitnih' likova koji stalno negdje zure) .. i da ode sve u tri picke lijepe materine .. pa ce opet necije dijete/unuce strugati sa trotoara :angry3:

onda najbolje da zatvore sve ulice po gradu. poenta je bila da su bila dovoljna dva lezeca, normalne velicine, a ne ono sto su stavili. osim toga ako neko hoce da vozi brzo one trake ga nece zaustaviti, a pravi lezeci hoce.

osim toga ovo se i desilo zbog starog metuzalema koji nije gledao nailazi li auto a imao je dijete sa sobom. nemojte mi reci da tamo nikad niste 100 kmh vozili ali kad ste ocijenili da to mozete.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 13:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

thebroker je napisao:
osim toga ovo se i desilo zbog starog metuzalema koji nije gledao nailazi li auto a imao je dijete sa sobom. nemojte mi reci da tamo nikad niste 100 kmh vozili ali kad ste ocijenili da to mozete.

Stari metuzalem je prelazio na pjesackom prelazu govori li ti to sta???

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 13:39 
Početnik
Početnik

Vuk_samotnjak je napisao:
thebroker je napisao:

Kad ti prelazis ulicu, da li prvo pogledas lijevo desno da li auto ide pa onda krenes, ili krenes prelaziti i ocekujes da auto koje ide na tebe stane?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Drago mi je da su uradili bilo sta povodom te ulice, kako zivim tu svega sam se nagledao....to stoji!

Medjutim, po meni iskreno ljudi previse ozbiljno shvataju te trake, sto je i dobro i lose.
Dobro po pjesake.
Lose po odvijanje saobracaja.

Ljudi se po njima toliko vuku, kao da ce svi tockovi izletiti ako predju malo brze (znaci do nekih 40 km/h) i to me ubija, jer sam manje-vise zavistan od te ulice, te gdje god idem njome se koristim...Sad je to toliko usporeno, da ja do kuce putujem ako se uhvati malo veca guzva.

Ali opet kazem, bolje je i ovako, nego sto je bilo. Zaobilazenje preko autobuske, necu ni komentarisati.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
thebroker je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
thebroker je napisao:

Kad ti prelazis ulicu, da li prvo pogledas lijevo desno da li auto ide pa onda krenes, ili krenes prelaziti i ocekujes da auto koje ide na tebe stane?

pa ako si polagao vozacki ispit onda bi trebao znati kad vidis pjesaka koji prelazi ili oce da predje da stanes i propustis ga.Zar ne?
A to je drugi par opanaka sto kultura vozaca nije ravna nuli(ne svih ali jedan dobar dio)a murija umjesto da take debile kaznjava i udara po djepu oni izadju na ravnicu i mjere brzinu,jel ko presao ogranicenje 5 na sat pa mu uzmaju lovu......

i ocel iko vise objasniti kakve su to trake i ako moze da se postavi slika da i mi vidimo...... :cat:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 175 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]