wolfsburg_rapsodija je napisao:
Svaka cast Srbiji u dosadasnjem dijelu kvalifikacija!Bodovi se broje,a igra zaboravlja.Prvi ste u grupi i opet vam ne valja.
Sta mislite na ovakav razvoj dogadjaja?Da kiksate protiv Rumuna,i jos da vas Francuzi dobiju kao i sve ostale tekme.Naravno to mi nije zelja.
Kao drugi u grupi izvucete Bosnu i Hercegovinu.Ne bi vam bio na mjestu tada.Ciro i zmajevi bi vam tada ocitali lekciju iz savremenog fudbala.

Ne bi vas spasilo ni 6 Marakana.

Malo sale nije na odmet.
U svakom slucaju bice zanimljivo do kraja kvalifikacija.
Vozdra raja.
Стим да смо најспремнија екипа у групи и у топ 5 европских репрезентација тренутно од тога нема ништа, али што опет да вас избацујемо кад смо исто урадили и у квалификацијама за прошло свјетско па смо на крају дунули у Њемачкој, видиш да сте нам малери
Мада неби било лоше да опет идемо у конвојима за БГ једно тридесетак хиљада људи из Српске, боље у путу него на стадиону
Слажем се биће занимљиво и врло густо поготово у нашој групи, јер нас очекују три заиста тешке утакмице, Румунија ће бити изузетно незгодна много више и од самих Француза а ни у Литванији нам неће бити лагодно то је сигурно. Мада кад опет све збројим ми смо већ обезбједили бараж али о том нема говора прво мјесто се само пика. Али на крају једина земља која ће играти на СП ће бити наша што ће свакако дуго представљати тему по интернет форумима + тражиће се разлози зашто остале земље из бивше државе нису отишле, помињаће се мајка судијама, тамо неким навијачима, лошим теренима, недостатку среће, теже групе, појачаном утицају електромагнетских таласа, накривљености земље у тренутку када је требало забити го итд. а не сумњам да ће се опсовати и неки Србин на крају крајева, увијек су Срби криви

Dobar si gocias.
Sve je u redu,samo si na kraju trebao pozeljeti srecu i nama Bosancima.A ne tako zavrsiti tekst.Da i mi odemo jednom na taj Mundijal,majka mu stara.
) u Africi pa da vidimo te konvoje iz Srpske.
Ko visoko leti nisko pada.