bigman je napisao:
SIJUKS je napisao:
Vazno je da nasi klubovi pune dvorane u Hrvatskoj,Sloveniji,BIH gde sve zajedno nema pet ozbiljnih klubova a to sto kosarkaski centri poput Valjeva,Vrsca,Cacka itd propadaju nema veze.I sve to zahvaljujuci ciganskom rukovodstvu koje je nase klubove uvukla u to sranje ko je za Srpsku kosarku neisplativo i finansijski i oragnizaciono+sto nasa nacionalna liga gubi svaki znacaj.
Је л` сад видиш Миланко, о чему ти причам....
Не знам одакле да почнем. Сијуксе,
Какве ли сте ви пичкице кад вас циганско руководство увлачи и завлачи гдје стигне?
На основу чега си ти установио да је Јадранска лига није исплатива? А да ми неће можда Борац, Свислајон и Металац пунити Пионир? И да неће можда спонзори потписивати уговоре, а да се њихове робне марке на дресовима играча шврћкају само по Шумадији? Или по читавој бившој држави?
Шта би више волио: јаку српску лигу или јак Партизан? (ако мислиш да је обоје могуће, не мораш одговарати на питање)
На ово ми одговори, па да наставимо.
П.С. - Читај постове изнад, не приличи ти да причаш ствари које су већ поменуте и разјашњене...
И да, не бојкотујем кошарку.
Cigansko rukovdstvo nas je uvuklo u ovu ligu i to su cinenice koje ti neces da priznas,dobro znas da je Partizan bio protiv te lige ali je bio primoran da je igra!!!A ko ti to puni Pionir majke ti?Split mozda ili Domzale,ili Bosna,daje ne budi smesan.O kakvim ti sponzorima pricas,pa Partizan igra Evro Ligu vec niz godina pa kuburi sa jakim sponzorima,a ti ovde spominjes kao neke sponzore koji su tu zahvaljujci Jadranskoj Ligi.Mozda Borac,Svislajon ili Metalac nece puniti Pionir kao sto ga ne puni ni Split,Bosna ili Krka ali ce zato Partizan ili Zvezda puniti dvorane u Cacku,Valjevu ili Novom Sadu i samim tim ce se nasa kosarka popularizovati.Gde da se dokaze neki supertalentovani klinac iz Cacka ili Valjeva,kako od njega napraviti igraca,dobro znamo da takvi momci postaju veliki igraci upravo u velikim utakmicama,ali to u Srbiji nije moguce zahvaljujuci Jadranskoj Ligi.Mislim i ubedjen sam da je moguce imati jak Partizan i jaku Srpsku ligu,pa mi smo bre kosarakaska sila!!!Svi znamo koliko su nam Srpski kosarkasi radosti doneli i posle svega toga ubiti znacaj i dovesti Srpsku kosarkasku ligu na ivicu ponora je krajnje nemoralno i hinjski.Pa vidi samo koliko su nam asova dali kosarkaski centri poput Kraljeva(Divac),Cacak(Obradovic) i da ih ne nabrajam dalje,i na kraju ti kosarkaski centri propadaju,zbog cega?Vrlo jednostavno,zbog Jadranske Lige.
ps-odgovori mi na pitanje zasto Cigani bojkotuju kosarku?