banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jun 2009, 12:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Juce ja vozim prema Karanovcu (starim putem) i ispred mene ide cura na skuteru ja nako lagano vozim malo gledam ispred sebe malo Vrbas i upratim da cura na skuteru dade lijevi zmigavac tad je bila na oko 100M od dvorista, iza mene ide ludak da moze kako preskocio bi auto al mu ja nedam stalno nesto sveram po putu bas me bio izbio iz cizama nevjerujuci budali dadnem i ja lijevi zmigavac zbog skutera garant ga lola nije vidio reko da ne ubije dijete ako me pocne prestizati posto sam bio bas usporio al ne lezi vraze cim sam ja ukljucio zmigavac ljudina pljus po gasu i prede mene i zamalo da ubije curu na skuteru ja se sledio covjek mratv hladan svira i nesto mlati rukama otpale mu dabogda

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ko mi rece da bi zbog takvih pusku drzao u autu?

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ajoj, dodje mi da instaliram neki od James Bondovih fazona u auto kad me neko tako izludi. Proslo ljeto ide momak skuterom 25 na sat po sred trake niz Starcevicu i ne da mi da ga prestignem, tj nece da se smakne malkice udesno. Kad sam ga prestigao on mi nesto mase, prijeti, psuje, i ja legnem na kocnicu. Kad je bilo trenutak do njegovog zabijanja u moj zadnji branik puknem po gasu. E jest mi poslije bio lijep dan kad sam ga tako lijepo prepao a nisam ga skrsio. Bas je slatka osveta.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 17:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Pored svega navedenog (nepropustanje pjesaka, prestizanje u idiotskim situacijama i sl.) najvise me izbijaju dvije stvari:
- kreteni koji nisu culi da visina svjetala moze da se regulise i da ne mora non-stop da se vozi sa dugim svjetlima (pogotovo 3m iza tebe)
- auta "vjencana" sa lijevom trakom - dzabe sto si brzi od njega ali on nece da ti skloni sta god ti radio - i onda moras da ga prestizes sa desne strane...

A o bijelim autima sa resetkom iza sjedista (tj. sluzbena vozila trgovackih putnika u PL) ne zelim ni da govorim :angry4:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
To u vezi lijeve trake - stvar je samo vozacke kulture da li ce ti se neko skloniti u desnu traku da ga prestignes normalno, a ne nekog pravila da si obavezan ici desnom trakom, izuzev na auto putu naravno. Pogotovo ako i u lijevoj postujes ogranicenje brzine. Mene najvise nervira na Tranzitu kad mi neko blica cim me vidi, a nije mi dao vremena ni sekunde da reagujem (sklonim se). E onda se ne sklanjam nema tih para. Jos ako ima neko u desnoj traci da vozi mojom brzinom - savrsen par za izludjivanje kretena. Kad covjek normalno ide iza mene i ne divlja, a vidim da je brzi, onda se fino sklonim.
Toliko puta sam vozio po Zagrebu, posebno od autoputa do aerodroma. Skoro sav taj put je sa dvije trake, i ne mogu se sjetiti da mi je ikad iko zasvirao ili blicao u takvoj situaciji, a desi se da smetam. Prestignu ljudi najnormalnije sa desne strane. A kod nas bi odmah pucali da mogu.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 20:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Na cesti sa tri trake OK, ali na standardnoj (sa dvije) je to ipak prekrsaj ;) A jos gore je ako se taj istiiz lijeve iznenada sjeti da se vrati u desnu - e onda si na*ebo...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 20:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Kod mene je odnos 70 naprema 30 u korist pozitivne kulture voznje. :D

Pozitivno:
- propustam redovno pjesake i usporavam kad vidim onaj znak za pjesacki prelaz
- ne lijepim se nikome na par metara iza u voznji
- preticem samo kad sam siguran, da necu uletiti u makaze ili drugacije ugroziti nekog
- pri parkiranju sam pazljiv i gledam da ne zakacim, niti zagradim nikog
- u naselju vozim smanjenom brzinom (eventualno 20-ak km iznad dopustene)
- sklanjam se u desnu traku cim preteknem

Negativno:
- kad sam nervozan i u zurbi, onda blicam vec izdaleka ovima ispred da se maknu (pogotovo na autoputu)
- ne mogu iscoolirati kretene, koji krse propise, pa se nerviram ko debil i psujem ko kocijas
- dolazim u iskusenje da zgazim nekog pjesaka, kad mi izleti na prepad, a pjesackog nigdje na vidiku... ili da se zakucam u nekog kad mi izleti sa sporedne ceste, a vidi da iza mene nema nikog .. tesko mu sacekati jos par sekundi...

Osjecam se sigurniji dok vozim po Becu, cak i u najvecoj guzvi, nego dole po BL... Kakvih sam sve dozivljaja imao, otkazala bi mi jetra od nerviranja prisjecajuci se svakog od njih...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 20:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Daj, Bec je penzija, iako vozaci sa W tablicama vaze za jedne od bezobraznijih u regiji...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 21:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Po meni jedna od najvecih gluposti u saobracaju je inat.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 22:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zar nije tako i u zivotu?

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 22:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Maj 2009, 12:24
Ja sam olicenje zivaca i nervoze na putu, ubise me ljudi koji voze kao da su sami na putu, narocito od 2 do 3 poslijepodne.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
nekidan na raskrsnici u po grada stoim i cekam da skrenem desno kad dolazi BMW3 unutra dva arabera,otvorili prozor i drma ona njihova muzika i stadose do mene....pogledam i vidim da su momci od nekig 20ak godina i ja o svom poslu,kad se meni upalilo zeleno da mogu skrenut samo sam cuo skripu guma,okrenem se prema njima a oni ispred mene...smiju se i boli ih qurac sto sam ih mogo pregazit ko pacove....na iducem semaforu stao ja sa njihove lijeve strane i onaj sto vozi nesto mase glavom i prica,otvorim prozor kad on meni ocemoli na zuto startat!Joj kad mi je tlak skocio na 300,kad sam mu krenuo jebat od matere pa do svega sto ima 18 godina...da sam bio bilo gdje drugo a ne u centru grada ako nebi izasao iz auta i napuco ga u po bentave glavuse mamu mu ebem glupu...misli sto vozi BMW da je uhvatio Boga za muda.......e ovaki tipova je pun grad gdje ja zivim a policija mene zaustavi i pretrese mi cjelo auto a njih nista ne dira...to mi ide na qurac toliko da bi da mogu izasao iz koze od ljutine......

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
To ti ne smes na crtu pa se izivljavas na klincima :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 15:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Danas neka budala parkirala u dvoriustu umalo UK ulje nije radio po haubi sreca javio se pa mu je bilo oprosteno.

Jest jest Hertzog Cvox se prepao klinaca pa kao vid mangupa a kad dode u BL sve se trka sa ovim bajama sto voze Golfa II

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 15:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2008, 21:34
evo testa,ako je bilo neka neko obrise:
http://www.sigurno-voziti.net/agresivnost.php

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE
65
BODOVA

ZONA IZRAZITO NEPRIJATELJSKOG PONAŠANJA

Izrazito ste neprijateljski raspoloženi prema ostalim sudionicima u prometu. Morate promijeniti svoje ponašanje i početi cijeniti i ostale sudionike u prometu. Malo više osmijeha na vašem licu ne bi škodilo. Trebate samo shvatiti da svi ljudi griješe, a vama nitko ne daje pravo da u prometu budete sudac, jer ne zaboravite da batina ima dva kraja pa od suca možete postati žrtva.

Lazu ovi testovi :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 15:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE
16
BODOVA

ZONA AGRESIVNOG PONAŠANJA

U prometu ste ponekad janje, a ponekad tigar. Nemojte vašu frustraciju rješavati napadanjem nedužnih sudionika u prometu. Budite hrabri i kada niste zaštićeni vašim limenim miljenikom i riješite probleme tamo gdje nastaju, sa suradnicima na poslu ili s obitelji.

Kao da sam test radio u prisustvu policije :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 15:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2008, 21:34
koliko se god ja trudio i lagao sam sebe rezultat je 65 ili 68.manje ne moze!

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 15:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

drug Stari je napisao:
koliko se god ja trudio i lagao sam sebe rezultat je 65 ili 68.manje ne moze!

Kazem ja lepo da test laze... i ja sam malo navlacio u svoju korist ali dzaba :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 16:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Hertzog je napisao:
To ti ne smes na crtu pa se izivljavas na klincima :lol: :lol: :lol:

Vidi ti njega sto se javlja cccccc a onaj Vucko snjim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ima da vas obadvoicu satarem kad dodjem,bice te ubiveni na pjesackom :lol: :lol: :lol: :lol:

Bolan Hercog ti se pripremi za Zaluzana ima da te ajkula odere ko janjca prije raznja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]