banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Jun 2009, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
to izgleda pravo interesantno. mogo bi i da pogledam drugo poluvrijeme

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Pantelic smrad veze nema.... Ne znam ko onog Subotica pozva u ekipu... ono je debil teze kategorije a ni onaj Lukovic nije nista bolji...... Gol smo dali sto se kaze na guzove, igre nidje nema.....

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Знао сам да ће бити тешко, али овако... Ово неће ићи... Не разумијем зашто играмо на пасове по земљи на оваквом терену и против оваквог бункера? Што више гађати Николу, па да онда неко утрчава у простор. Одбрана је стварно криминална и Невен очигледно има проблем (психички). Мислим да је Бане морао бити штопер вечерас. Надам се да ћемо боље у наставку.
Знам ја да су ови лоши, али треба напоменути да су до овога гола примили само 5 (ПЕТ). А два су од нас. Сви су се са њима мучили, наш проблем није напад, већ одбрана.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 20:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Centarsutevi su nam izgleda isli na Pantelica, a on i da ima krila ne bi mogao dobiti vazdusni duel. A i Zigic takodje, covjek po metra manji od njega mu skida loptu sa glave.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Shabban je napisao:
Pantelic smrad veze nema.... Ne znam ko onog Subotica pozva u ekipu... ono je debil teze kategorije a ni onaj Lukovic nije nista bolji...... Gol smo dali sto se kaze na guzove, igre nidje nema.....

A tog Subotića.. :roll: :roll: :roll: vid još dade i go :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sramota. :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 21:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Cobani arhivirani, next please...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Slabo brate,slabo...

ps-moracu u kladionici postaviti kvote daje li Pantelic go do kraja kvalifikacija,i dacu dobru kvotu na to da daje go

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
6/6 то је најбитније. Сад је на Французима притисак.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 21:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Samo da Micigenac ponovo ne pocne sa pljuvacinom... :D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
DELLBOY je napisao:
Shabban je napisao:

A tog Subotića.. :roll: :roll: :roll: vid još dade i go :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sramota. :lol: :lol: :lol:

Ma dzaba sto je dao gol kad momak kiksa u odbrani i to bas mnogo.......... Los je i kraj........

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 21:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Bitni su bodovi i nista vise...kvalitet jedne reprezentacije ogleda se vrlo cesto i tome da dobija meceve i kad lose igra. Ovo se prvenstveno odnosi na dva zadnja meca.

P.S. E nek ga je bas Subotic zabio! :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
И ово је било силовање, шта рећи Фарани играју тако како играју ми смо требали боље поставити тактику, извући их на центар у првих петнаест минута па она пребацивати лопту и у три потеза матирати противника, пас никако терене је у најмањеу руку чудан, свака лопта одскаче... :roll:

Суботић је тотално зелен а и талент тај чувени му не излази на видјело, мада могу рећи да га Антић намјерно форсира у овом слабијим утакмицама да осјети лопту. Врло мало лопти је ишло на Николу и то под хитно морају мјењати, нападачи очај тотални врло лоше се могу изборити у тренутку па да сами себи направе позицију за шут, Кузмановић и Милијаш тотално дефанзивни што ме опасно нервира, Ненад пази на сваку лопту без имало ризика, никакав супер потез итд.

АЛИ што је најбитније трица је уписана, сада Французи имају две играти и можемо се надати киксу, сезона је на крају умор се види на очима свима али то ће све доћи на своје када дођу културни триколори :lol:

Него интересује ме гдје пише да се не смије звиждати хими??? Листо сам доста правних аката Фифе и Уефе али нигдје то нисам нашао па ако може неко да ме просвјетли :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 23:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dakle situacija je sledeca, dolaze nam Francuzi i Rumuni a idemo Litvancima. Dosta i remi sa Francuzima ali onda moramo pobjediti i Rumune i Litvance, a sve to ne mora biti tako ako Francuzi kiksnu bar jednu utakmicu.

Tabela grupe 7:

1.Srbija 7 6 0 1 15:5 18
2.Francuska 5 3 1 1 7:6 10
3.Litvanija 7 3 0 4 6:6 9
4.Austrija 6 2 1 3 7:9 7
5.Rumunija 6 2 1 3 7:10 7
6.F. ostrva 5 0 1 4 1:7 1

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Nemam ni ja riječi hvale za igru Srbije na poslijednje dvije utakmice, ali ako vas neko pita, to je bilo 6 bodova.. Svi imamo dosta kritike, ali činjenica je da je ova reprezentacija još neuigrana i mislim da Antića treba podržati. On sigurno zna o fudbalu više nego svi mi kad se uhvatimo za ruke, tako da čovjek vjerovatno ima dobre razloge za poteze koje povlači..

Sačekajmo da vidimo šta će se desiti, a kritike treba sačuvati za poraze, a ne rasipati ih na pobjede. Možemo jednostavno reći da se momcima desio loš dan (dva puta), ali i tako loši su donijeli dvije pobjede i to je to.

Govoriti da jedan Subotić nema veze je besmisleno, jer mislim da smo manje kompetentni za takve procjene od cjelokupne Njemačke javnosti koja ga je proglasila za najboljeg odbrambenog igrača Bundeslige. Dečko se još nije snašao u partijama za reprezentacije u bolje je da kiksa sad i to prođe nekažnjeno, nego na WC. Mnogo veće kikseve je Vidić pravio protiv Austrije dok nije izašao (iako je po njegovom izlasku nastala rupa u odbrani), ali mi Nemanju jednostavno doživljavamo kao betonski stub i njegove greške ne registrujemo.

Sve u svemu, pobjeda je pobjeda..

(Sjetite se kako je Grčka osvojila Euro, uporedite tu igru sa igrom Farana večeras, pa vidite je li rezultat 0:2 dobar ili loš za nas.)

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 03:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ko se provlači kroz kvalifikacije, kasnije dobro prođe... ;)

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 09:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2008, 09:38
3 boda su 3 boda :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ma da
bolje 3 boda nego 1 ili ništa. Bez obzira na sve

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 14:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jun 2009, 14:14
Mislim da napad uopste nije los,mada je sinoc taktika bila skroz pogresna.Licno mi se uopste ne svidja kako igra Neven Subotic,ali mislim da nemamo bas neki izbor u odbrani... :-?

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 14:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sve u svemu, zadovoljan sam...cak i igrom mozda:).....Ali pristupom igri nikako, ne mogu da vjerujem da je sredina ponovo odigrala utakmicu u grcu zbog cega je izostao neki vanserijski pas ili asistencija za koju sam siguran da je Milijas i Kuzma imaju....
Farani su mnooogo popravili igru(citajte bunker:)) i sad im napadaci stoje na 30 metara od svog gola i za razliku od nekih proslih kvalifikacija sada su tvrd orah, koliko god to smijesno zvucalo...
Imali smo desetak prilika i bez neke igre i dali smo 2 gola, to je najbitnije...idemo dalje...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 16:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Sta sad raspravljate o Misimovicu? Taj nema veze sa reprezentacijom Srbije i gotova prica. Neko u FSS je pogrijesio u procjeni i nema potrebe za sekiracijom. Njegov izbor je reprezentacija BiH i neka sa njom igra na evropskim i svjetskim prvenstvima. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]