banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 11:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Maj 2009, 14:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sta radi Zigic na spisku ako ima parne kartone

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 14:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Hertzog je napisao:

Antic nije upucen trebao je prije objavljivanja spiska konsultovati komentatore sa foruma

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Hertzog je napisao:

Antic nije upucen trebao je prije objavljivanja spiska konsultovati komentatore sa foruma

:lol: :lol: :lol:
Ako je ovo spisak za obe takmice onda je to OKi jer ce moci igrati na sledecoj :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 14:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Treba nam za Farska Ostrva :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 14:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sad proverih, nema Zigic parne kartone. Dobio je karton protiv Rumunije, a utakmica pre toga je bila protiv Austrije i tamo nije dobio karton tako da moze da igra...

p.s. Vuce javi Anticu da je sve OKi :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
Pobeda kod kuće i po koji bod na strani - recept je koji vodi Srbiju na najvažnije fudbalsko takmičenje u narednoj godini, Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

"Imam šampione u ekipi i budite sigurni da ćemo svi ozbiljno shvatiti duel sa Austrijom. To nam je prvo finale", rekao je selektor Radomir Antić na konferenciji za novinare, na kojoj je saopštio spisak igrača na koje računa kako za meč sa Austrijom, 6. juna u Beogradu tako i na duel protiv Farskih Ostrva u Toršavnu, 10. juna.

Na spisku nema iznenađanja. Antić je, zbog dobre forme i golgeterske raspoloženosti, pozvao i Dragana Mrđu iz Vojvodine.

Nikola Žigić neće igrati protiv Austrije zbog žutih kartona, što je Antić okarakterisao kao "hendikep", ali je dodao: "Ne tražimo opravdanje, jer imamo dobru reprezentaciju i igrače".

Miloša Ninkovića iz kijevskog Dinama nema na spisku, jer tog momka zaista prate pehovi. Ovog puta u pitanju je zapaljenje pluća, a selektor ga je u šali. posavetovao da "ode da zapali sveću". "Na njega ozbiljno računamo ubuduće", dodao je Antić.

Prvi utisak koji je Antić podelio sa novinarima, a samim tim i sa celokupnom javnošću, jeste to da reprezentacija koju predvodi postaje "ponos ljudi i nacije".

Celokupnim ponašanjem, igrama, ali pre svega rezultatima, srpska fudbalska reprezentacija polako je vratila poverenje ljubitelja fudbala. Južna Arika nije više samo san, a za meč protiv Austrije, u subotu 6. juna (stadion Crvene zvezde, 20.30 časova) vlada veliko interesovanje.

"Imamo veliki respekt prema reprezentaciji Austrije i sigurno je da će oni želeti da se novom selektoru, čiji je nadimak 'vatrogasac' nametnu i pokušaju da nađu svoju šansu u Beogradu. Svestan sam da je možda došlo do zasićenja kod igrača, jer je sezona na kraju, ali sve to navodi na ozbiljnost. Imamo dovoljno vremena za ozbiljnu pripremu utakmice. Siguran sam da će naši profesionalci to shvatiti, imam poverenja u moje momke", rekao je Antić.

Selektor nije propustio priliku i da još jednom potvrdi svoju tezu o tome da je srpska reprezentacija jedna velika familija.

Čestitajući Marku Panteliću na drugoj kćerki (Allegra), selektor je najavio i svadbena zvona. Vladimir Stojković i Aleksandar Kolarov uskoro će pred matičara. "To potvrđuje da ovim momcima prija atmosfera koju imamo u reprezentaciji", prokomentarisao je Antić.

Spisak za mečeve protiv Austrije i Farskih Ostrva:

GOLMANI: Vladimir Stojković (Hetafe), Vladimir Dišljenković (Metalurg), Bojan Isailović (Genčlebiligi).

ODBRANA: Branislav Ivanović (Čelsi), Nemanja Vidić (Mančester junajted), Ivica Dragutinović (Sevilja), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Aleksandar Luković (Udineze), Antonio Rukavina (Minhen 1860), Ivan Obradović (Partizan), Aleksandar Kolarov (Lacio).

SREDINA: Dejan Stanković (Inter), Zdravko Kuzmanović (Fiorentina), Gojko Kačar (Herta), Nenad Milijaš (Crvena zvezda), Miloš Krasić (CSKA), Boško Janković (Đenova), Milan Jovanović (Standard), Miralem Sulejmani (Ajaks).

NAPAD: Marko Pantelić (Herta), Danko Lazović (PSV Ajndhoven), Dragan Mrđa (Vojvodina), Nikola Žigić (Rasing Santander).

Задовољан сам саставом, уосталом ко шта може приговорити Антари :)

Само да одиграмо максимално сконцентрисано и да лагано одрадимо утакмицу, без изненађења.
Ал шта ми је запало за око, име ћерке Марка Пантелића :lol: :lol: :lol: Само да ми је знати одакле ваде оваква надри имена, а Марко се декларише као велико Србин :) једино ако му је жена Њемица или сл. па она диктира.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 14:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zove se Tijana, trebalo bi da je nasa :-? :-? :-? :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 15:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Maj 2009, 10:26
mora da mu je žena muzički jako obrazovana :D

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

То је чисти сељачки синдром кад сиђеш са макадама и дођеш да живиш по њемачкама па си одједном већи европљанин и од Ангеле Меркел. Да је имало образована схватила би да није "ин" давати страна имена. Схватиће полако, има времена. Вјероватно се угледала на претпостављам узора јој великог ЈК :)

Да не гушимо тему свакојаким "трендсетерицама", лијепо је чекати утакмице репрезензације и имати сазнање да сви долазе да изгубе часно :)

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 15:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Mozda je ovo neko Srpsko ime samo prevedeno na Njemacki :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 09:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Рукавина на списку, може и да значи да ће он десно, а Бане са Немањом на мјесто штопера. :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 13:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Vuk_samotnjak je napisao:
Mozda je ovo neko Srpsko ime samo prevedeno na Njemacki :D

U pravu si: Živana iliti Živka!

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Људи, иде ли неко на утакмицу? Ја идем са својом екипом, па не би било лоше да се тамо попије која?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 01:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
bigman je napisao:
Људи, иде ли неко на утакмицу? Ја идем са својом екипом, па не би било лоше да се тамо попије која?

Ja na zalost ne idem,ici cu protiv Francuza ako bog da.Dosta raje iz BL ide,"bigman" nemoj da bi izbaksuzirao nedaj boze da ne pobedimo :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 07:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
bigman je napisao:

Ja na zalost ne idem,ici cu protiv Francuza ako bog da.Dosta raje iz BL ide,"bigman" nemoj da bi izbaksuzirao nedaj boze da ne pobedimo :D

Шути, ово ми је тест. Боље да видим јесам ли баксуз сада, него против Француза... А чуо сам да иде доста људи из БЛ, али слабо са форума, изгледа. А за Француску се видимо 100%! :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 12:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kakvo je stanje sa kartama? Ja bi trebao tad biti u BG, ali drugim poslom :) pa me zanima hoće li biti karata, šteta bi bila to propustiti. Koje su cijene karata? Realno, od mene nema većeg baksuza :) zato bolje da ja ovo zaobiđem... :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Kakvo je stanje sa kartama? Ja bi trebao tad biti u BG, ali drugim poslom :) pa me zanima hoće li biti karata, šteta bi bila to propustiti. Koje su cijene karata? Realno, od mene nema većeg baksuza :) zato bolje da ja ovo zaobiđem... :)

Kонтам да ће бити карата. Сјевер и Југ 400, бочни дјелови Истока 600, централни Исток 800, бочни дијелови Запада 800, централни Запад 1000.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa uzmes kartu za bocni deo istoka i lepo se uvalis u sredinu, kao da neko sedam po brojevima, pazi da ce me neko dici :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Stankovic izjavio da ne bi igrao fudbal ako ne moze austriju pobijediti:).....imamo zajebanog kapitena:)

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 16:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ја сам нажалост спрјечен иако сам имао све уговорено, прије два дана сам дефинитивно отпао па сам дао своју карту за Сјевер наравно :cry:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]