banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 13:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 24 Maj 2009, 21:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Na proslavi titule 5-6 hiljada (od toga je jedno 2000 dječaka i djevojčica sa Kosova i Metohije) :roll: :lol:
Jebeš titule kad nema ko da ih proslavi :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
live je napisao:
Na proslavi titule 5-6 hiljada (od toga je jedno 2000 dječaka i djevojčica sa Kosova i Metohije) :roll: :lol:

Тако мало људи је било пре свега због кошарке.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 22:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Koliko se meni cini Karadza je pomjerio odigravanje fudbalske utakmice :lol: :lol: :lol: :lol:
Bas iz prostog razloga da narod ne ode na kosarku :wink: e sad se mozete cupati u neupucenost pomjeranja utakmice :D

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 02:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
live je napisao:

Bracika mi smo titulu davno proslavili :lol: :lol: :lol: a i duplu krunu :lol: :lol: :lol: a i u kosarci tripl krunu :lol: :lol: :lol: a Acika Lukas i dalje para onu "sada pao sam na dno" :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
SIJUKS je napisao:
live je napisao:

Bracika mi smo titulu davno proslavili :lol: :lol: :lol: a i duplu krunu :lol: :lol: :lol: a i u kosarci tripl krunu :lol: :lol: :lol: a Acika Lukas i dalje para onu "sada pao sam na dno" :lol: :lol: :lol:
Ama sve je to ok.Zasluženo i u košarci i u fudbalu,nije problem samo mi nekako jadno djeluje svo to "slavlje" od 5-6 hiljada "navijača" u gradu koji broji 2,5 miloina stanovnika.
P.S.Džaba titule,uspjesi...Malo vas je :D

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 12:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
Vidim, bili ste na stadionima, bili dokoni i brojali glave po tribinama. Bravo kompleksaši. Uživajte u ciganskoj istini

Od Grobara vam evo :fist:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 12:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
live je napisao:
SIJUKS je napisao:
live je napisao:

Ama sve je to ok.Zasluženo i u košarci i u fudbalu,nije problem samo mi nekako jadno djeluje svo to "slavlje" od 5-6 hiljada "navijača" u gradu koji broji 2,5 miloina stanovnika.
P.S.Džaba titule,uspjesi...Malo vas je :D

Momce sta je s tobom?
Koja djeca ?
Fubal je poceo u 6 a kosarka u 8 i 15, prosto racunicom dolazimo do zakljucka da se nemoze stici na obe utakmice.

Nego ti meni objasni idete li vi na basket, il je neki bojkot upitanju?
I ako je bojkot zbog cega bojkotujete?
Posto vas malo ima malo nema.

p.s.
Nadam se da moj post nece zavrsiti u kanti za otpatke

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ДОМИНИРАЈ!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 11:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dupla kruna odbranjena,bicemo povlasceni u zrebu za LS,okosnica tima se zadrzava,na celu Sampiona mladi,posteni ljudi, pre svega ljudi koji stvarno vole Partizan,finasijska situacija dobra ako bog da ima da veoma brzo gledamo fudbalske velikane na stadionu Partizana. Ali opet treba biti oprezan i sa najvecom dozom ozbiljnosti krenuti u pohod ka Ligi Sampiona.Treba dodati da ove sezone starta i Liga Uefa koja ce biti kopija LS kako oranizaciono tako i u finansijskom smislu,naravno u nesto manjem obliku,time ce biti i znatno uzbudljivija od ovih prethodnih ali ja se licno time ne bih zadovoljio jer stvarno imamo realne sanse da se plasiramo u LS.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 11:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Novčane nagrade UEFA za sezonu 2009/10

nagrada za šampiona države: 200.000 EUR
nagrada za nastup u 2. kolu kvalifikacija („C Q2“) za „UCL“: 130.000 EUR
nagrada za nastup u 3. kolu kvalifikacija („C Q3“) za „UCL“: 130.000 EUR
nagrada za nastup u 4. kolu kvalifikacija („C play off“) za „UCL“: 2.100.000 EUR
nagrada za plasman u „UCL“: 7.100.000 EUR
nagrada za svaku pobedu u „UCL“: 800.000 EUR (za svaki remi: 400.000 EUR)

nagrada za plasman u plej of „UEL“ (ispadanjem iz „C Q3“): 90.000 EUR
nagrada za plasman u „UEL“ (važi i ispadanjem iz „C play off“): 1.000.000 EUR
nagrada za svaku pobedu u „UEL“: 140.000 EUR (za svaki remi: 70.000 EUR)

KOMENTAR I POJAŠNJENJA:

- Partizan u ovom trenutku ima već zagarantovanih 330.000 EUR na ime nagrada od UEFA (200.000 EUR kao šampion Srbije i 130.000 EUR kao klub koji će sigurno nastupiti u „C Q2“).
- Nagrade za „C Q2“, „C Q3“ i „C play off“ su KUMULATIVNE (sabiraju se!), ali samo do momenta dok se klub eventualno ne plasira u „UCL“! Ukoliko se jedan klub preko kvalifikacija plasira u „UCL“, onda se od cifre od 7.100.000 EUR odbija onaj iznos kojeg je klub do tada zaradio u kvalifikacijama za „UCL“. Drugim rečima: Svaki klub koji bude među 32 učesnika „UCL“ će imati ukupnu startnu premiju od 7.100.000 EUR, bez obzira da li je učešće u „UCL“ izborio direktno (bez učešća u kvalifikacijama), ili nastupom u kvalifikacijama za „UCL“. To je sasvim logično, jer bi bilo iluzorno da više novca zaradi klub koji je preko kvalifikacija dospeo do „UCL“, nego onaj koji je izborio direktno učešće u „UCL“.

- Ukoliko jedan klub bude eliminisan u „C play off“, on pored do tada zarađenog novca kroz učešće u kvalifikacijama za „UCL“ biva premiran sa dodatnih 1.000.000 EUR na ime plasmana u „UEL“!

- Sve nagrade za sezonu 2009/10 se klubovima prosleđuju tek po završetku sezone 2009/10.
Ovi prihodi (kao nagrada od strane UEFA) nisu jedini prihodi koje klubovi mogu ostvarivati takmičenjem u Evropi u sezoni 2009/10. Svi klubovi dodatnu zaradu mogu ostvariti prodajom ulaznica, a kad su u pitanju TV-prava, onda na ovom mestu ističemo da klub kao što je Partizan raspolaže TV-pravima (koja može prodati) samo za „C Q2“ i za „C Q3“. Dakle od naredne sezone su marketinška i TV-prava čak i za „C play off“ centralizovana, tj. njima ne raspolažu sami klubovi!

Ovo bi otprilike bilo ono najbitnije što se tiče finansija, a što može „dotaknuti“ Partizan u njegovom nastupu u Evropi u sezoni 2009/10, tj. u njenom prvom (jesenjem) delu. Naravno da je UEFA pripremila i posebne nagrade za one klubove koji uspeju da „prezime“ u Evropi (bilo da izbore učešće u 1/8-finala „UCL“, ili u 1/16-finala „UEL“), pa potom eventualno i da odu i dalje u takmičenju, ali...o tom potom. Biće nam zadovoljstvo da o tome posebno pišemo ako se ukaže potreba.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 19:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Slika Slika :D

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2009, 00:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
kao sto vec rekoh, uopste nisam optimista povodom tog hipotetickog plasmana u ligu sampiona. jeste, zrijeb je na papiru laksi nego proteklih godina, ali je i partizanov tim danas neuporedivo slabiji nego sto je bio onaj koji se plasirao u LS, kada je to bilo mnogo teze. mozemo mi da se uljuljkavamo ovako ubjedljivo osvojenom duplom krunom, pricamo o odlicnoj pokrivenosti na svim pozicijama igracima koji pobjedjuju banat sa po 1:0, ali realno...
ne pravi se tim za ligu sampiona preko noci. ne pravi se tim za LS tako sto ces svake sezone prodavati najbolje igrace pod krilaticom "nemamo mi para", dovoditi zamjene ciji je najveci kvalitet sto su jeftini, i onda svake sezone boga moliti da zrijeb bude povoljan, ne bi li se nekako uguralo u tu famoznu LS. npr, ne znam sa sigurnoscu, ali cini mi se da od onog jesicevog tima, koji je odigrao posljednju dobru evropsku utakmicu (groningen 4:2), sad u partizanu ne igra skoro niko. a to je bilo prije samo dvije godine. nemojmo se zavaravati da uspjeh moze doci zbog toga sto je tamo neki cirih nekog pobijedio, i nama omogucio da budemo nosioci. u fudbalu to tako ne funkcionise.
a i da se plasiramo u LS, sta? hoce li to potpuno da preokrene stvari? jel treba da navedem klubove koji su se uspijevali plasirati po jednu sezonu u LS i onda se za njih vise nikad nije culo. da bi se postalo evropskim timom vise srednje klase (sto je, iskreno se nadam, cilj makar simpatizera partizana, ako ne sadasnjeg rukovodstva), kao sto su to sahtjor, dinamo kijev i neki drugi, potreban je mnogo dalekosezniji plan, neuporedivo vise ulaganja i bolji tim.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2009, 15:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ја мислим да овај тим није слабији од оног који се пласирао ономад у ЛШ. Ало људи па нама је тада бека играо Миливоје Ћирковић, у нападу Илијев. Средина јесте била јача захваљујући Илићу и Ивићу. Мислим не треба очекивати као ућемо лако али треба се борити па шта буде.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2009, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da je ovaj tim dosta slabiji od onog koji se plasirao u LS,ali opet verujem da mozemo da se plasiramo u LS

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2009, 15:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Nadamo se najboljem, ali ja sam pesimista stose ove ekipe tice. Ali vidjecemo, zna li se hoce li Obradovic ostati?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2009, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
zna li se hoce li Obradovic ostati?

Mislim da nece,ustvari zavisi od ponuda

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2009, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Обрадовић сигурно неће остати.
Не знам зашто мислите да је тим слабији:

голман:Краљ добар али мислим да је Божовић комплетнији голман од краља

одбрана нам тада била: Ћиливоје, Мирковић, Вест и Раза
Мислим Ћиливоје је погрешио занимање, Мирковић и Вест ок свака част, Раза супер добар али је више грејао клупу

Данас: Гаврањик и Ђорђевић (два искусна штопера) + Кнежевић као замена
Стевановић сасвим солидан али ствара се проблем одласком Обрадовића

Средина: Тада као што сам рекао сигурно била јача. Мореира одличан али нема ко да га испрати. Фејса је малокрван али гура га онај наводно плаћени милион (због њега је Жука морао да оде а Петровић греје клупу), Вујевић није лош али за Европу танко, Томић мали кида, Љајић кад не сере по терену добар.

Напад ономад: Илијев, Делибашић и Стојаноски (ништа посебно сва тројица иако сам Делија опасно готивио)
Данас нам је напад јачи: Дијара, Богуновић, Вашингтон, Илић. Мислим да је напад јачи у односу на ондашњи.

+ на то долазе појачања. Треба нам бек, средина и напад. Лично ја би продао Дијару ако би могао да се доведе онај Сепуја а за бека онај Кизито из Воше.
Прича се за Крстајића али он не би био решење за бека а за штопера нам не треба.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2009, 18:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gotovo poslednje kolo,evo i rezultata :D

Cukaricki -Partizan 0-1
Hajduk Kula-Borac 2-1
Jagodina -Habitfarm Javor 1-2
Napredak -CZ Beograd 2-2
OFK Beograd-Banat 2-0
Rad-Vojvodina 2-2

Partizan prvi sa cak 19 bodova prednosti nad drugoplasiranom Vojvodinom i 21 bod prednosti nad treceplasiranom komsinicom :D iz lige ispada Banat

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 17:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Još jedna sportska sezona je za nama, a koliko je bila uspešna govore osvojeni trofeji. Nije mnogo nedostajalo pa da Partizan osvoji maltene sve trofeje u Srbiji. Osvojeno je dosta trofeja a najvažniji su:

Košarka - tripla kruna
Fudbal - dupla kruna
Vaterpolo - dupla kruna
Rukomet - titula šampiona
Hokej - titula šampiona

U Evropi Partizan nije osvojio ni jedan trofej, ali je i pored toga imao veoma zapaženu ulogu. Košarkaši su pravazišli naša očekivanja i opet se plasirali među osam najboljih u Evroligi, ali su zato vaterpolisti razočarali, jer se od njih više očekivalo. I oni su dogurali do četvrtfinala, ali očekivali smo da naprave korak dalje, pa čak i da stignu do evropskog trona. Fudbaleri su brutalno pokradeni protiv Turaka a u Ligi kupa uefa dobili smo grupu koja je bila teža nego neke u Ligi šampiona.

Pitamo se, gde su sada oni koji misle da je neko drugi "srpski brend". Isto tako pitamo se kad je taj "srspki brend" osvojio ovoliko trofeja u jednoj sezoni, a nama je ovo već drugi put ove decenije. Prvi put to se desilo u 2003. godini, kad smo osvojili 7 trofeja i igrali čak 4 Lige šampiona. Ne, nije Beograd crno-beli grad! Srbija je crno-bela država, jer "sve je naše".

Šta tek reći o Grobarima... kad neko napuni halu sa 22.000 ludih navijača i to za košarkašku utakmicu, sve je rečeno. Grobarstvo je u naglom usponu a tribina zaista izgleda fenomenalno. Bravo!

Čestitke našim sportistima na sjajnoj sezoni, koju ćemo pamtiti još dugo godina. Naravno, pošto ste nas mnogo razmazili sledeće sezone očekujemo da sve ponovite u Srbiji. U Jevropi od fudbalera tražimo da se plasiraju u Ligu šampiona, od vaterpolista ništa manje nego titulu evropskog šampiona, a od košarkaša plasman u Top 16. Ne tražimo mnogo, zar ne...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 02:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Igor Duljaj pravo sa aerodroma u Partizan!
Slika
re samo nekoliko dana Igor Duljaj je osvojio sa svojim sadašnjim klubom Šahtjorom iz Donjecka pehar Lige kupa UEFA, a njega i njegove drugove odlikovao je i predsednik Ukrajine Viktor Juščenko visokim ordenom za zasluge. To je nešto što svakom igraču ostaje urezano za ceo život, a Duki je to primio, na svoj način, kao nešto svakodnevno.

Danas je odmah po sletanju iz Donjecka, a pre odlaska u svoju Topolu, gde ga je iščekivao sin Stefan (rođen pre par meseci), svratio do Humske 1 i odmah otišao u trofejnu salu da „pogladi pehare“ koje su crno-beli osvojili ove sezone. Zajedno sa njim u Beograd je stigao i jedan od dvojice kondicionih trenera u Šahtjoru, Italijan Masimo Ugolini, koji je izrazio želju da vidi „taj Partizan“ o kome Duljaj stalno priča u Donjecku.

-Odmah posle osvajanja trofeja kupa UEFA kada ste mi čestitali, rekao sam vam da mi je pored trofeja koji je osvojio Šahtjor, želja da Partizan osvoji duplu krunu, jer, moje srce je ma gde se nalazio, uvek u Partizanu! Drago mi je što su moji crno-beli u tome uspeli, pa mi je sada sve potaman. Nadam se da će ova generacija uspeti u onome što je moja i Drulina generacija uradila (bio je tu i Ljubinko Drulović) i ponovo uđe u Ligu šampiona. Partizan je sposoban za tako nešto, samo ne treba opterećivati momke imperativom.

Doveo sam u Beograd i mog kondicionog trenera Masima, da i on malo pogleda u kakvom sam klubu odrastao, a Masimo je posle samo nekoliko sati u Beogradu i Partizanu ostao bez teksta.

Usput, Duki je svratio i do crno-belog butika, malo se ispazario zajedno sa Masimom, a na primedbu vašeg reportera da ima na sebi majicu neadekvatne boje, Duki se isprepadao:

-Joj, nemoj da me slikaš, molim te, daj da obučem neku drugu majicu.

Ipak ga ubedismo da je to šala i da boja majice ne opredeljuje ono što je u srcu. Kod njega to nikad nije bilo u pitanju, a na naše pitanje da li ima nameru da jednog dana ponovo zaigra u Partizanu, dobismo ekspresno odgovor:

- Pa ti me valjda dobro znaš, ne treba tako nešto uopšte da me pitaš! O tome ćemo kada za to dođe vreme.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]