banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 21:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Maj 2009, 17:53 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Maj 2009, 17:37
socialbug je napisao:
Pošto vidim da ima volontera ovdje na forumu, interesuje me kakav je odnos organizatora bio prema njima (hrana, iće, piće)?

joj ljudi ja sam bila volonter i da vam pravo kazem bilo je supeeer....bila sam u logistici (THE BEST) uopste se nisam pokajala,znaci sve je bilo super organizovano imali smo vodu (koja nam je stvarno bila potrebna) i dobijali smo sendvice,a oni pametniji kao ja :D su sebi ponijeli jos nesto da pregrizu...a saad jedno pitanjce moze li mi iko PREKLINJEM VAS naci negdje na netu ako moze spisak australijskog tima..HITNO mi je!!!!!moooooooooooooooolim vas!!!!!! :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 18:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
E super, radio mi je drug kao volonter i kaže slično kao ti osim o hrani, naime juče su im prvi put dali da jedu tek u 23:50!!!

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 18:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
what_ever_92 je napisao:
socialbug je napisao:
Pošto vidim da ima volontera ovdje na forumu, interesuje me kakav je odnos organizatora bio prema njima (hrana, iće, piće)?

joj ljudi ja sam bila volonter i da vam pravo kazem bilo je supeeer....bila sam u logistici (THE BEST) uopste se nisam pokajala,znaci sve je bilo super organizovano imali smo vodu (koja nam je stvarno bila potrebna) i dobijali smo sendvice,a oni pametniji kao ja :D su sebi ponijeli jos nesto da pregrizu...a saad jedno pitanjce moze li mi iko PREKLINJEM VAS naci negdje na netu ako moze spisak australijskog tima..HITNO mi je!!!!!moooooooooooooooolim vas!!!!!! :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2:

Sajt im je crk'o :-? (http://www.austraftfed.com) Uspio sam naci sastav tima iz 2007:

Phil Benfield

Jack Pead

Stuart Dry

Keita Yagisawa

Sam Norton

Jeremy Blanchard

Kev Richards

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 18:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
preko svega sam presla ali......kad vidim diplomatske tablice, ili ne.....i ostale goozonje i kooronje kako prolaze prema Krupi u vozilicama svojim malo mi pozli :angry4: :angry4:
parkirali auto kod mosta prema Skenderu i lagano tabanovic do staze...
ne daj boze da je nekome pozlilo i da je hitna trebala da spiri do grada, prije bi stigli do Jajca nego do B.Luke.....
all in all, veri najs ivent :wink: 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 23:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Iz ugla Japanca http://images.google.ba/imgres?imgurl=http://www.k4.dion.ne.jp/~isp119/LOVELOG_IMG/96B391E8.bmp&imgrefurl=http://blogs.dion.ne.jp/rafting/&usg=__XdD_oLoQP--Y0JbX4rUSaYReh78=&h=300&w=385&sz=339&hl=bs&start=6&um=1&tbnid=QEmB9_d_-vfNNM:&tbnh=96&tbnw=123&prev=/images%3Fq%3Drafting%2Bbanjaluka%26hl%3Dbs%26lr%3D%26cr%3DcountryJP%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DN%26um%3D1

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 23:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=n&u=http%3A%2F%2Fwww.arcticfemme.com%2Findex.php%3Foption%3Dcom_content%26view%3Darticle%26id%3D199%3Avm-i-rafting-er-i-gang-ny-damerekord%26catid%3D12%3Akurs%26Itemid%3D55&sl=no&tl=sr&history_state0=

Pozitivne utiske nose i Norvežani. :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
filozof sa vrbasa je napisao:

Jos kad bi nam ovo neko mogao prevesti :)

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 00:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stiže jedan google prevod http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=n&u=http%3A%2F%2Fblogs.dion.ne.jp%2Frafting%2F&sl=ja&tl=sr&history_state0=

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 08:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Pa lakse bih razumio fenicansko klinasto pismo od ovog google-ovog prevoda.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 10:09 
Morash citati recenice u komadu pa se onda i moze nekako povezati i skontati o cemu je rejec.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 10:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uglavnom Japanac iznosi svoje utiske za svaki dan. Nisam zaključio da mu nešto smeta. :)

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 10:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
V@nja je napisao:
Jedna od primjedbi - na citavom potezu Karanovac - staza za slalom je bilo jako malo kanti za smece. Kada sam se vracao kroz kanjon kuci, dio oko staze je bio prepun raznih otpadaka. Druga zamjerka - za te silne pare koje su utrosili na organizaciju, mogli su pronaci makar jednog postenog poznavaoca Engleskog jezika, a ne pustiti ono dvoje voditelja u Krupi i Proku, kao visokog drzavnog funkcionera, da prosipaju gluposti na 'tarzan' engleskom :angry3: To na stranu, meni je i prethodnih par dana, a sinoc pogotovo bilo super :D

A jos da znas koliko sam se izbio kada sam vidio nakon trke likove iz USA i Japana kako idu okolo i kupe to smece... Joj, sto je fino spavati :)

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 12:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Tolika trka i deračina a na kraju ispade splačina! Seljak kada ima za cilj kradju novca a ne promociju grada/sporta onda dobije se ovakva sramota... Ajte molim Vas, realno ruku na srce stavite i zapitajete se zar je moguće da su tri miliona maraka otišla na kupivinu čamaca,nekoliko postavljenih drvenih tribina, 50ak reflektora na Vrbasu, 7 dana noćenja i hrane za oko 400 ljudi, prevoz, kulturne manifestacije? Ja mislim da je realna suma troškova oko 1300000 maruna...

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 13:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Mar 2008, 20:09
1.3miliona je upravo suma koju min.civ.poslova BiH daje za citavu 2009. godinu sportskim klubovima sirom BiH, pa se bas i trebamo zapitati da li bi to bilo vise nego dovoljno za organizaciju ovog rafting prvenstva, a kamo li jos dodatnih 1.7 miliona....

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
socialbug je napisao:
Tolika trka i deračina a na kraju ispade splačina! Seljak kada ima za cilj kradju novca a ne promociju grada/sporta onda dobije se ovakva sramota... Ajte molim Vas, realno ruku na srce stavite i zapitajete se zar je moguće da su tri miliona maraka otišla na kupivinu čamaca,nekoliko postavljenih drvenih tribina, 50ak reflektora na Vrbasu, 7 dana noćenja i hrane za oko 400 ljudi, prevoz, kulturne manifestacije? Ja mislim da je realna suma troškova oko 1300000 maruna...

Plate za ljude koji su radili, barem 10k majica, stotine banera(a kostaju puno vjeruj mi) pa stalni prevozi za ljude, sve troskove oko prevoza je isto placala organizacija, zamisli samo koliko je goriva potroseno, sve sto je bilo u Foci je isto placala nasa organizacija, posto Foca nije dala ni marke.. i jos mali milion stvari. Ja ne znam koliko je tacno potroseno, ali mislim da je to dosta vise od od tvoje realne sume :)

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
socialbug je napisao:

A zasto na temi o bilo kojoj vecoj manifestaciji mora doci do ovakvih postova?Uvijek se nadje delija ko se dotice politike.
Prva stvar,lako je sjediti za kompom i optuzivati sve redom.Hajde ti organizuj svjetsko prvenstvo i dovedi u grad 35 reprezentacija svijeta?Znas pljuvati,hajde uradi nesto ako nisi zadovoljan ovim sto drugi postizu.
Druga stvar,kao da vec niste navikli da se kod nas uvijek obrne koja para.Nihil nove sub sole.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 15:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Mar 2008, 20:09
Citiraj:
A zasto na temi o bilo kojoj vecoj manifestaciji mora doci do ovakvih postova?Uvijek se nadje delija ko se dotice politike.
Prva stvar,lako je sjediti za kompom i optuzivati sve redom.Hajde ti organizuj svjetsko prvenstvo i dovedi u grad 35 reprezentacija svijeta?Znas pljuvati,hajde uradi nesto ako nisi zadovoljan ovim sto drugi postizu.
.

Koliko god SPEKTAKULARNO Svjetsko prvenstvo zvucalo, sa 3.000 000 KM nije ni najmanji problem organizovati ga.

Citiraj:
Druga stvar,kao da vec niste navikli da se kod nas uvijek obrne koja para.

Znaci, nemos' vjerovat' - sta sad ovo treba da znaci? NAVIKNIMO se na korupciju i je*anje u zdrav mozak, jer to kod NAS MORA BITI TAKO?
Pa i bice dok ima ovaca kao sto si ti.....

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 15:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 16:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Jednom vec tema zakljucana zbog ekonomista al dzaba, neko namjerno jede izmet po ovom forumu.

Evo iz ovih stopa cu otvoriti temu na ekonomiji o potrosenom novcu za rafting i na covijek i drustvo o pljacki novca sa raftinga, ovu temu ostavite za sportsko komentarisanje.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Vuk je dobro rekao...znaci svi koji imaju da dodaju nesto sto nije vezano za sport imate druge podforume....do sad smo bili tolerantni al dzaba...

EDIT :
Ne pada mi na pamet da premjestam postove i otvaram teme na nekim drugim podforumima samo zato sto je nekome tesko tamo otvorit temu pa kenja i dalje ovde....sta bi bilo kad bi ja sve svoje postove pisao samo na jednom podforumu i ostavljao moderatorima da ih prebacuju tamo gdje im je mjesto...nema smisla...znaci ekonomija na ekonomiju a sport na sport...nikako obrnuto...

EDIT II :
Ne pada mi na pamet da premjestam postove i otvaram teme na nekim drugim podforumima samo zato sto je nekome tesko tamo otvorit temu pa kenja i dalje ovde
Nekima nije dovoljno jednom rec nego im treba crtat izgleda...a ja sam los u tom ilustrovanju pa cu vidjet da zamolim nekog drugog da nacrta...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]