banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 10:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Maj 2009, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Доминација Британаца на Врбасу

Autor: Милан ЗУБОВИЋ

БAЊA ЛУКA - Такмичари из Велике Британије освојили су прва мјеста у дисциплини хед ту хед, првог дана такмичења на Свјетском првенству у рафтингу, које се одржава на ријекама Врбас и Тара.

Јучерашње трке су вожене на локацији Бијели бук на ријеци Врбас. Женска посада Велике Британије остварила је тријумф испред репрезентације Словачке, док су у "Б" финалу, односно борби за треће мјесто, Канађанке славиле испред Рускиња.

- Иако су Словакиње имале предност на самом старту, ми смо боље ушле на бук, и ту их претекле, те на крају славиле побједу. Била је то велика борба, али мислим да је пресудила наша већа жеља за тријумфом - рекла је чланица тима Велике Британије Yорyија Престон.

Њихове мушке колеге убједљиво су освојили прво мјесто, те на тај начин потврдили доминацију репрезентације са Острва. У финалној вожњи Британци су славили испред посаде СAД-а, док су трећу позицију освојили Руси, испред Aустрије.

- Ово је невјероватан догађај, и драго ми је што смо добро одвезли трку. Сви тимови су били одлични и морали смо да уложимо доста труда да остваримо тријумф. Презадовољни смо и осјећамо се одлично те се надамо да ћемо наставити са добрим вожњама - изјавио је капитен британске репрезентације Паз Блеквел.

Прије дисциплине спуст возио се спринт, а прво мјесто у мушкој конкуренцији освојили су, актуелни свјетски шампиони, Бразилци са временом 1:03,81.

- Презадовољни смо нашим данашњим наступом и освојеним првим мјестом. Надамо се да ћемо и у наставку такмичења показати добру форму и тријумфовати и у спусту и слалому, мада ће бити тешко јер конкуренција је веома јака. Што се тиче самог првенства организација је веома добра, и одушевљени смо самом ријеком - истакао је менаyер бразилског тима Жан Клод Разел.

Друго мјесто припало је такмичарима из Чилеа који су за побједницима заостали 28 стотинки, док су трећи били Јапанци у времену 1:04,59.

У женској конкуренцији побједу су однијеле такмичарке из Холандије. Оне су тријумфовале са временом 1:08,91, испред репрезентативки Чешке Републике које су оствариле вријеме 1:10,04. Треће мјесто освојиле су Канађанке које су за побједницама заостале 1,13 секунди.
Наредна трка

Сљедећа трка Свјетског првенства у рафтингу на распореду је сутра на Тари у Фочи. Програм почиње ујутро у 9.30 часова, а возиће се спуст, након чега слиједи повратак у Бању Луку, гдје ће се у суботу возити двије трке ноћног слалома.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
U jutrosnjim novinama clanak o Njemackoj ekipi i njihovom plasmanu. Kako mi bi drago kada me pacijent dozvao i rece: "Evo, pisu o tvom gradu" :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
i meni se nesto slicno desilo nekidan...u sportskim novinama bio omanji clanak o raftingu i spominje se nas grad....srce puno i puca od dragosti :D :cat:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 10:10 
cvox je napisao:
i meni se nesto slicno desilo nekidan...u sportskim novinama bio omanji clanak o raftingu i spominje se nas grad....srce puno i puca od dragosti :D :cat:

A koji grad je u pitanju?
Prnjavor? :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 10:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
tensSa je napisao:
cvox je napisao:

A koji grad je u pitanju?
Prnjavor? :lol: :lol:

jesi ti lud tensSa,nisam ja iz tog velegrada.......ja sam iz Mrkonjic grada :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 16:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Slalom trka pocinje sutra(subota 23.05.) u 17:30 u kanjonu Tijesno(oko 1.5km udaljeno od RK Kanjona). Busevi krecu u 16:30 ispred poste, i ici ce svakih 15 minuta. Za sad ce biti 6 buseva koji ce ici na toj relaciji, a mozda do sutra ubace jos koji :) I kad se upale reflektori bice zlo :)

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 16:58 
jedva cekam, doci cu predvece.. nego kakva je situacija sa parkingom, kazu da ima tamo nekih ljudi iznajmljuju dvorista za parking.. to mi je ok, ali da li je guzva, jer busom mi ni na kraj pameti nije da idem..

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 17:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
zerocool je napisao:
Slalom trka pocinje sutra(subota 23.05.) u 17:30 u kanjonu Tijesno(oko 1.5km udaljeno od RK Kanjona). Busevi krecu u 16:30 ispred poste, i ici ce svakih 15 minuta. Za sad ce biti 6 buseva koji ce ici na toj relaciji, a mozda do sutra ubace jos koji :) I kad se upale reflektori bice zlo :)

Kakva je situacija da se ide autom jel samo do "0" ili moze do Karanovca

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 17:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moci ce samo do 0, a dalje mozes busem. Ali blizu je to ovaj put, nije 20km+ kao za sprint i H2H :)

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 17:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Moci ce samo do 0, a dalje mozes busem. Ali blizu je to ovaj put, nije 20km+ kao za sprint i H2H :)

Prosli put sam dosao do Krupe autom i isao 5/6km autobusom patnja mogu misliti sad kako ce biti. Hvala na info u svakom slucaju ako te prepoznam bice piva a ti meni kacket ili sesir :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 18:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro, sad ce biti manje busem, + bice vise buseva i ici ce se u manjim vremenskim razmacima, znaci trebala bi biti i manja guzva :) A sutra cu biti u sivoj majici sa natpisom Logistics na ledjima :) bice nas 10-tak takvih :D Ali samo pitaj za Acu i et :) A sto se tice majice i kacketa, paaaaaaaaaa, bas danas su zabranili da se vise dijele, tako da .. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 18:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Dobro, sad ce biti manje busem, + bice vise buseva i ici ce se u manjim vremenskim razmacima, znaci trebala bi biti i manja guzva :) A sutra cu biti u sivoj majici sa natpisom Logistics na ledjima :) bice nas 10-tak takvih :D Ali samo pitaj za Acu i et :) A sto se tice majice i kacketa, paaaaaaaaaa, bas danas su zabranili da se vise dijele, tako da .. :)

Ja se nadam da si ti sebi nabavio dva kacketa ustvari jedan sebi i jedan meni :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 18:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hahaha, jesam, ali sinoc sam jedan dao, tako da sam i ja ostao na jednom :)

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 18:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nemoj da idemo u OT

Do koliko sati voze autobusi nazad nesto malo poslije trke ili dok ima naroda posto ce valjda biti neka festa poslije.

I jos samo jedno pitanje u nedelju je regata kad ona pocinje

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 18:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vazi :) Pa ovako, trka pocinje u 17:30 i predvidjeno je da traje do 21:30, i onda je predvidjeno da u 22:30 bude dodjena nagrada i svecana ceremonija zatvaranja u Krupi na Vrbasu, i nakon toga bi trebao biti neki party sta vec :) A regata pocinje u nedelju u 10:00 od Krupe na Vrbasu do Banja Luke :)

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 18:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ja jedino ne kontam volontere na +30 :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 08:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Znaci ipak nista od forumskog odlaska na rafting steta ovi sto ja idem sa njima slabo piju

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 08:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
zerocool je napisao:
Vazi :) Pa ovako, trka pocinje u 17:30 i predvidjeno je da traje do 21:30, i onda je predvidjeno da u 22:30 bude dodjena nagrada i svecana ceremonija zatvaranja u Krupi na Vrbasu, i nakon toga bi trebao biti neki party sta vec :) A regata pocinje u nedelju u 10:00 od Krupe na Vrbasu do Banja Luke :)

e, htjela bih da gledam regatu..a sta je sa party-em poslije, gdje ce to biti?

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 09:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Vuk_samotnjak je napisao:
Znaci ipak nista od forumskog odlaska na rafting steta ovi sto ja idem sa njima slabo piju

Jа ћу бити горе, само да ми неко да знак распознавања. Јбг, кад никог не знам.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 11:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ja cu biti gore, Vuce ajmo zajedno, lakse je nositi gajbu kad su dvojica :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]