E, ovako,
kao prvo, imam ponesto staza iza sebe, sto dugih, sto kratkih veza, sto flertova, sto slucajnih avantura, dakle nema potrebe da mi sad iko ovdje prica o pcelicama, cvijecu, polenovom prahu i slicnim glupostima. Cisto me interesuje da li se u zadnje vrijeme (zadnjih nekoliko godina (ne nisam bio u komi nekoliko godina, nego u prethodnoj vezi:P)) pojavilo neko novo pravilo kad je muvanje u pitanju, a ja nisam u toku:)
Naime, prije nekog vremena, krenem da se vidjam s jednom djevojkom, izasli mi nekoliko puta i sve proslo skroz OK, i ja taman kontam gotova stvar, kad onda krenu kuliranje SMS porukama - te nema vremena, te mora da uci i slicne gluposti i OK skontam pogresna procjena s moje strane, nema veze, idemo dalje;) Dva-tri mjeseca kasnije, ta ista cura presretne me na ulici, te sto se ne javljam, kad cemo na kafu... ...cak zatrazi sama moj novi broj?????
Nebitno, svakako sam se u medjuvremenu ohladio od nje:) (Ne volim kad me neko kulira

)
Nakon toga, jos dvije, ali ovaj put jos drasticnija situacija, takodje par kvalitetnih izlazaka (dakle bez smaranja, konstantno zezanje, puno smjeha, pokoja pristojna aluzija, sirok osmjeh na licu pratilje kod rastanka:) - svakako ne neka od onih "Batmobile ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi" varijanti) i nakon toga hladan tus! - Cak se nisu udostojile ni da mi odgovore na neobaveznu poruku?!?!
E, sad, ja Vas pitam u cemu je stvar? Da li je to sad kao neka nova taktika koju 98% zenske populacije koristi, ili sam u navedenim situacijama bio planiran kao klupa za rezervu, ili sada cure ocekuju da odmah na prvom izlasku naskocis na nju kao njemacki ovcar u vrijeme tjeranja, ili sam ja u medjuvremenu potpuno poludio????

DDDDDDDD
Unaprijed Hvala!