banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 19:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Maj 2009, 21:18 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Maj 2009, 21:05
Jel ima ko zadatke sa prijemnog ispita koji je bio prosle godine iz Matisa za Geodeziju??? PLz ako neko ima nek mi jawi.... :S I ako ima neko ko je to polagao koliko zadataka ima i kako doci do informatora? Kad se obicno odrzava prijemni? da znam posto se mora na more

Hvala

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 19:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2008, 11:32
Ja planiram isto upisivati geodeziju ove godine.. i nisam jos nabavila zadatke sa proslih prijemnih... :S a koliko znam inoformatori bi trebali uskoro izaci..

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 11:14 
Voajer
Voajer

Po kojim knjigama se spremas za prijemni...? ja vezbam po nekim iz BG i NS... Daj boze da se neko jawi sa zadacima...a najvise me interesuje koliko ih ima...20 ili 10 :S

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 11:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa...pravo da ti kazem ja jos nisam ni pocela spremati nista.... jer ne mogu nikako nabaviti zadatke.. ne znam jesi li gledao na agfbl.org, organizuju 25.maja kao ''Dan otvorenog fakulteta'', prezentacija za srednjoskolce,..vjerovatno ce tek tad i izaci informator sa zadacima itd... pa dotad ako nabavim ista od prosle godine nabavim...
i nemam pojma koliko ce biti zadataka, ja mislim da je prosle godine bilo 5iz fizike 5 iz matematike.. jel znas ti koje tacno oblasti iz matematike budu?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 19:42 
Voajer
Voajer

ok je to...mada ne znam nista sto se tice same vrste zadataka...al vezbam sve osim Geometrije jer je najteza oblast a i ako bude iz nje nesto bice mozda jedan zadatak i to je pod velikim znakom pitanja...mada cu i nju malo pogledati pa sta bog da... Ti ako si iz BL dobro i jeste sto se tice toga da odes na tu prezentaciju i jos nesto...mada bih ti preporucio da provezbas bar pola oblasti koje si radila u Srednjoj... sto se tice fizike ne znam za to da uopste imaju ti zadatci iz nje... :S tj nisam cuo da su bili prosle godine...ako stvarno budu moracu i njih onda vezbati... :( ... Jesil upoznata s tim dal je obavezan informator tj dal sadrzi kakve potrebne formulare itd??? Posto sam gledao ovaj Beogradski...tamo ima posebna jedna stranica (obrazac) koja se iscepi i popuni se broj ziro racuna itd da bi se uplatila naknada za polaganje prijemnog preko toga...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 21:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa ovako.. na prijemnom imas fiziku i matematiku....mislila sam da znas... u informatoru ce pisati vjerovatno iz kojih oblasti su zadaci, koju literaturu tj zbirke da koristimo, mozda zadaci sa proslih, i pisace ti sta trebas sve imati od te papirologije, al to ti vec i pise na internetu (www.agfbl.org), i to sve uzmas u studentskoj sluzbi na fakultetu... informator nije obavezan, al ja mislim da ti je neophodan....
btw.iz gradiske sam

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 23:43 
Voajer
Voajer

ehehe...pa kako mislis onda da se upises ako se vec nisi pocela spremati? jer i kad izadje informator itd opet ima malo vremena za to... ili je prijemni nesto blize formalnosti nego necemu kranje ozbiljnom??? al zato posle kako ga zavrsit...tvoj problem :D...tako ispadne na kraju...
btw javi se ti meni na MSN ako hoces i ako imas ... sinisazv@hotmail.com

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 12:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ma ne brini se ti za mene, meni je mjesec dana savim dovoljno da se spremim.... aj mozda se cujemo na msn-u..pozz

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 11:24 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 07 Jul 2008, 13:35
juhuuuuuu.... ljudi...:)
bila sam ja na faxu vec dva puta, i bila sam na tom danu otvorenog fakulteta...
polaze se samo matematika.... ne znam koliko zadataka......geodeta ima puuuuuuuuno ove godine, kad je lik pitao ko ce geodeziju, pola "amfiteatra" je diglo ruke, znaci ludilo, mene je strah i to puuuuuuno..... treba vjezbati iz Vene-a...
i izasao je novi informator, 20 km, imaju zadaci od prosle godine, ali nista posebno-nejednacina, geometrija, trigonometrija, funkcija i analiticka u prostoru...
et' ak' se pojavite ovde i vidute por, cujemo se na msn
iwanchica90@hotmail.com

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 12:32 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Jun 2009, 12:29
evo kad smo se vec poceli okupljati prije faxa :lol:

dodajte i mene na msn darko_91bl@hotmail.com :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 22:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Iwana_Brcko je napisao:
polaze se samo matematika.... ne znam koliko zadataka......geodeta ima puuuuuuuuno ove godine, kad je lik pitao ko ce geodeziju, pola "amfiteatra" je diglo ruke, znaci ludilo, mene je strah i to puuuuuuno..... treba vjezbati iz Vene-a...
i izasao je novi informator, 20 km, imaju zadaci od prosle godine, ali nista posebno-nejednacina, geometrija, trigonometrija, funkcija i analiticka u prostoru...
iwanchica90@hotmail.com

ee pa i ja sam bila na tom danu otv fakulteta, i dala 20km za informator :-?
i da,ove godine je tolika navala na geodeziju , znaci spremajte se...
vidim nemate facebook, steta, aj cujemo se na msn-u...pozz

i da jos nesto jel se iko prijavio za pripremnu??

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 00:40 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Jun 2009, 12:29
dragana118 je napisao:
Iwana_Brcko je napisao:
iwanchica90@hotmail.com

ee pa i ja sam bila na tom danu otv fakulteta, i dala 20km za informator :-?
i da,ove godine je tolika navala na geodeziju , znaci spremajte se...
vidim nemate facebook, steta, aj cujemo se na msn-u...pozz

i da jos nesto jel se iko prijavio za pripremnu??

imam ja FB :) Darko Marceta
ja nisam jos se prijavio za pripremnu posto razmisljam da li mi je potrebna :roll: moram jos malo da vidim kako stojim sa zadacima !

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 11:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa i ja isto, najvjerovatnije samo odem na 2-3 casa instrukcija, da ponovim neke stvari...jer prijemni stvarno i nije toliko tezak......mozda cu samo kopirati zadatke od ovih sto budu isli na pripremnu...
eto dodala sam te na fb 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 14:04 
Voajer
Voajer

meni mrsko ici na pripreme...
a nisam se jos pocela pravo spremati jbg... kakvi ste vi s vjezbanjem...?
dodajte i mene na fb
Ivana Vukovic, ali cirilicom pise, da me lakse mozete naci :)

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 21:18 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Jun 2009, 20:58
:salute: Имам пар питања, па ако је неко вољан да одговори ... била би` му захвална. Ево питања:
1.Кад је пријемни?
2.Колико се прима људи на буџет?
3.Какви су ти задаци из информатора (мислим на тежину и
области) ?
4.Нека лична искуства оних који су почели са припремама :
утрошено вријеме, тежина задатака, области ...
Хвала.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2009, 10:28 
Voajer
Voajer

aj' ev' bicu ja fina :)
1. prijemni je oko 23. pisalo u glasu srpske, ali posto nije jos izasao konkurs, moje iskreno nadanje da ce pomjeriti i prijemni...
2. primaju 40 ljudi, i svi su na budzetu...
3. u informatoru za geodeziju ima skroz malo zadataka i u sustini i nisu toliko teski, ali kazu da ce ove godine biti tezi zbog ukidanja fizike. a oblasti - 1,2,3, razred Vene Bogoslavov.
4. sto se tice mene, znam u sustini dosta, samo sto sam kroz vijekove navikla da se sluzim formulama s papira, pa tako da ih sad moram sve nauciti napamet, pa mi to tesko pada, pogotovo trignomometrija(adicione,polovicni,dvostruki, one neke teoreme)...a svakako da treba vremena ponoviti sve tri godine, pa i iz cetvrte onaj dio o ispitivanju funkcije...
meni najteza analiticka geometrija...iako sam na izbornoj radila i u prostoru, ne snalazim se bas najbolje s tim...
ja pored venea, spremam iz beogradskog mathematiskopa 7, i mateze-keckic.

et' ako te jos sta zanima, slobodno pitaj.
i btw. kazu da ove godine na geodeziji, po procjenama posjete i zainteresovanosti....4 na jedno mjesto :S

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2009, 14:27 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Jun 2009, 14:23
pozz ljudi....evo i ja upisujem geodeziju....spremao sam nesto malo....imam zadatke sa gradjevine od 2000. do 2006. ali su za gradjevinu a ne za geodeziju :(
Sada kada sam procitao ovde da ima puno zainteresovanih malo sam se i prepao :D

htio sam pitati ima li ko kakve zadatke mozda u pdf.-u za prijemni pa da mi posalje preko MSN-a pls.....ako kome trebaju ovi sa gradjevine neka se javi takodje na MSN

mitar28@hotmail.com

hvala unaprijed!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 10:25 
Voajer
Voajer

Ej' ja cu vam reci iskreno, ko upadne, svaka cast, ja skidam kapu...jer konkurencija je ufffffffffffffffff.....

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 13:59 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Jun 2009, 14:23
ja sam drugi dan bio 44. na spisku :-? :angry4:

zna li ko kakvi je stanje ....koliko ima sada ?

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2009, 10:07 
Voajer
Voajer

Ja 91...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]