banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 09:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Maj 2009, 20:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Pošto mi neće da odobre članstvo na politici, moram da se snadjem, može proći i ovdje tema...
Upravo sam odgledao na TV-u reportažu o BiH, došao čovjek i do Banjaluke... Medjutim, sve je bilo ok (medilo se da bih povratio najradije) dok na kraju nije iznio svoj komentar u stilu nisam namjerno pominjao Srebrenicu, Manjaču, Kozarac, kako je nastala Republika Srpska pričali smo previše o tim stvarima...
Pitam se, kada je tako objektivan i temeljan novinar zašto nije pomenuo ulazak njihovih vojnika na teritoriju BiH iz više pravaca?

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Spomenuo je i druge zlocine,logore i ne samo srpska sranja(Sijekovac,Heliodrom)....svako vidi ono sto zeli da vidi.

Po meni,covjeku svaka cast,gledajuci cijeli serijal,pokazao je zaista da se ima u BiH sta pokazati osim rata,sranja,kriminala i bijede. Ja mu skidam kapu

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Nisam gledao pa ne mogu komentarisati, ali sjecam se kao klinac, kad je bio na jutelu bio veliki jugosloven i bio protiv hrvatskog i muslimanskog i srpskog nacionalizmu, a otkad se zaposlio na HRT imam utisak da je postao veliki hrvat. Sad shvatam da mora govoriti onako kako se u hrvatskoj govori, dakle novim jezikom, ali ne znam da li mora pretjerivati sa hrvatstvom koje istice u svojim emisijama. Ili mu mozda i to diktira televizija, ne znam. Tako da ne mogu nista reci, ali se razlikuje goran milic prije rata od ovoga gorana milica kao nebo i zemlja. Zasto, to samo on zna.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cuo sam i ja da se oljigavio,kao i mnogi drugi,ali sto se tice emisije,jako sadrzajno,nepristrasno,minimum politike,cisto masa mnogim nepoznatih,pozitivnih informacija o citavoj BiH,uzduz i poprijeko i bez diskriminacije ovih ili onih.Cinjenicno stanje u drzavi,ali ne bas tako crno kao sto se cini...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
SÄFFLE je napisao:
....svako vidi ono sto zeli da vidi.

Posto sam upravo gledao, potvrda za ovo sto je Saffle rekao. Rekao covjek da je svjestan i Srebrenice, Sijekovca, Dretelja, i jos nekoliko logora ali da emisija nije o tome.
A neki dan u prosloj epizodi on i Ciro prolaze kroz gospodsku, zanimljivo.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
steta sto je zaboravio mrkonjic grad, ahmice, uzdol... samo gospodo, nije goran milic od juce da ovako naivno komentarisete, imao je on takvih ustaskih poskocica da se najezis, slusam ja njega godinama-od kada je bio najveci jugoslaven, pa najveci hrvat a sad je europejac pro hrvatski orijentisan 8) dakle, emisija nije sustinski losa ali je generalno on supak.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Gorana Milica placa HRT. samim tim treba da prica i HR jezik. i zivi u toj drzavi,, ona ga salje na putovanja i daje mu platu sto znaci da je HR.
E sad vidite, da slucajno neko od vas radi u Njemackoj, kako bi pricao?
Da radi u Spaniji kako bi pricao?
Dje je sad problem sa HR jezikom?

Drugo, kad pogledamo ove nase priucene novinare, bez skole, alata i zanata, njemu svaka cast, ciko prica 5-6 stranih jezika, snalazi se super, mislim da pravi dobre reportaze, izvlaci sustinsko. slabo gledam TV ali sam upratio par njegovih reportaza o Argentini, Brazilu, Americi, Rusiji.
nadasve zanimljive emisije.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 22:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2007, 12:57
nazalost nisam pogledao vecerasnju emisjiju, upravo sam prekopavao hrt.hr nebi li nasao da pogledam video ali nema...

To sto je on patriotski nastrojen, to je sasvim razumljivo, Cicak je fino rekao. Pa sta ako je bio veliki jugosloven? Te zemlje nema odavno i sta je sad on trebao ostati posljednji jugosloven da bi pokazao kako je ustvari medijski robot koji nema emotivni softver? ma dajte molim vas...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
imas na youtube,
zadnja recenica u mom postu je dovoljna za njega, znaci, putopisi mu nisu losi, sto ne znaci da se morao tudjmanu u guzicu uvlaciti ili crkvi i hdz na zadnjim izborima
i ja najvise volim bivse partizane komuniste pa sad cetnike-kako znas?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 07:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Goran Milić je vrhunski novinar,poliglota,genijalac.Ima fantastične emisije i baš zbog tih odličnih emisija ,ja sam odlučio da preskočim ovaj dio iz BH.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 07:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Gledao sam par emisija kad je bio po svijetu..najvise me zivcira kad je bio u Danskoj i u Kopenhagenu u restoranu Hercegovina zasjeo i sere kako je to restoran gdje se pravi Hrvacka hrana i tako to :roll: nigdje veze sa vezom,covjek sto drzi taj restoran je Hercegovac i tu ima svakake hrane...ali on cevap,burek(a ni sami ga oni ne zovu burek vec pita sa mesom :roll: ) uzeo nazivati Hrvackim jelom :roll: i isto tako jednom u USA negdje u L.A(nisam 100% siguran)usao u cevabdjinicu i covjek iz Dervente i on istu pricu prosipa.....tu mi se ogadio jer sve pripojava matici HR :fist: a sto se tice njegove profesije tu je bez rijeci dobar ali voli kenjat tamo gdje ne treba i nema smisla za to :cat:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 07:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Милић је БЛ приказао јако афирмативно!
Као најчишћи град у БиХ, као гостољубив град (водили га у Казамат на клопу, па се он одушевљавао клопом у прилогу), била прича о сиру траписту... На крају је као резиме цијеле приче о БиХ (не о БЛ) рекао да је свјестан и Сребренице и Ахмића и ко је све разарао Мостар и других злочина, али да није хтио о томе да прича!

Не знам ко може наћи нешто лоше у овој конкретној емисији. Поготово што став о емисији износе људи који сами кажу да је нису ни гледали...

Два утиска:

Питао је ГМ Драгољуба на који средњеевропски град би волио да личи БЛ. Он мало проконтао и рекао: "На Салзбург!" Дакле, да чујем ове форумаше који живе у Хитлеровој домовини, на шта би то требала БЛ да личи? Досадан уредан град или...?

Док су интервјуисали Драгољуба на тераси Казамата, камерман улови у кадар двоје младих како сједи на клупи фејс ту фејс загрљени. И све супер, двоје младих крај Врбаса, романтика, ово, оно... Кад се они "одгрлише", кад оно двије цуре! Или се мени учинило? 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 07:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
pa da, neka vide da je BL evropski orjentisana. sve je spremno, samo me primi, primi me...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 07:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
bio sam u tom restoranu hercegovina i stvarno lik je iz hercegovine moj dobar frend! sad sto je goran pomjesao burek sa hercegovackim jelom...ko ce znati mozda se nasmrko:P

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 07:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa kada nogu Slovenci registrovati ajvar kao nacionalno jelo,šta je za Hrvate da prisvoje burek i ćevape..............

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 07:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Lik je u dure skroz,zivi vec 30-35 godina i sasvim normalan ali je meni zapelo to sto je ovaj srao da je cevap i burek Hrvacko staro jelo :roll: to bi ti isto bilo ko da sad mi kazemo da je nase staro jelo girice ili tako nesto :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 09:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
shoole je napisao:
Док су интервјуисали Драгољуба на тераси Казамата, камерман улови у кадар двоје младих како сједи на клупи фејс ту фејс загрљени. И све супер, двоје младих крај Врбаса, романтика, ово, оно... Кад се они "одгрлише", кад оно двије цуре! Или се мени учинило? 8)

Nije ti se ucinilo. :D

Inace, Milic mi je ljigav do daske. Stariji ce se sjetiti njegovih medijskih (ne)djela tokom rata.
Ove reportaze su mu kvalitetne ali u mojim ocima je pozicioniran zbog svojih "zasluga" iz proslosti.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 09:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Pogledajmo emisiju > http://www.youtube.com/watch?v=arzehTJGMN0

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 10:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
vb87 je napisao:
shoole je napisao:

Nije ti se ucinilo. :D

Inace, Milic mi je ljigav do daske. Stariji ce se sjetiti njegovih medijskih (ne)djela tokom rata.
Ove reportaze su mu kvalitetne ali u mojim ocima je pozicioniran zbog svojih "zasluga" iz proslosti.

Apsolutno tačno, ali ako malo se zagledaš postavio je pitanje BiH-Grčka, zašto? Ako se vratimo u blisku prošlost, Grčka je jedina zemlja koja je u toku rata o svom trošku prihvatala djecu ranjenih i poginulih boraca VRS na mjesec dana boravka. Dakle od svih zemalja (njih 196) on je namjerno izabrao Grčku...

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 16:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
Lik je u dure skroz,zivi vec 30-35 godina i sasvim normalan ali je meni zapelo to sto je ovaj srao da je cevap i burek Hrvacko staro jelo :roll: to bi ti isto bilo ko da sad mi kazemo da je nase staro jelo girice ili tako nesto :roll:

Sto se tice Sarajevskog cevapa,mogu ga komotno upisati pod krvatski,ali Banjalucki nek ne diraju...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]