banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: PAS U ZGRADI!
PostPoslato: 16 Mar 2009, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
dogoman je napisao:
E bilo bi dobro da ne moramo nikad ni kod jednog veta :wink:
Jutros stojim sa svojom mazom na travnatoj povrsini /nigdje nikoga/ i strpljivo sa kesicom cekam da zavrsi pa da pokupim kaku /sreca kontejner je u blizini/ kad iza ledja cujem urlik - SRAM TE BILO STA TO RADIS TU LJUDI PROLAZE!!! Krv mi je ljuljnula u glavu !!! Pas je zavrsio a ja sam se sagnula,pokupila kaku i kad sam se okrenula stavila sam to toj zenturaci u ceker i otisla bez rijeci ! :angry1:

E svaka ti cast, nek` si. Mada razumijem i tu zenu jer stanujem u prizemlju i non stop mi dovode pse da seru pod prozor - naravno ljudi koji ne zive ni blizu moje zgrade. Ma ne samo pse, najvise me nervira kad mama skine dijete da se pokenja na travici. I sta poslije ocekivati od djeteta kad malo poraste?

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2009, 21:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2009, 20:13
marqueemoon je napisao:
meni se desilo da mi je pas pokupio krpelja, tj piroplazmozu za vikend i vet. popovic (ambulanta na paprikovcu) nas je primio i odradio terapiju..covjek ima ambulantu pored kuce, pa je to super stvar ako se desi neki hitni slucaj

Super, nisam znala da ima ordinacija na Paprikovcu ! Imas li neki kontakt telefon za nedaj boze ?

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2009, 21:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2009, 20:13
BLAF77 je napisao:
dogoman je napisao:
E bilo bi dobro da ne moramo nikad ni kod jednog veta :wink:
Jutros stojim sa svojom mazom na travnatoj povrsini /nigdje nikoga/ i strpljivo sa kesicom cekam da zavrsi pa da pokupim kaku /sreca kontejner je u blizini/ kad iza ledja cujem urlik - SRAM TE BILO STA TO RADIS TU LJUDI PROLAZE!!! Krv mi je ljuljnula u glavu !!! Pas je zavrsio a ja sam se sagnula,pokupila kaku i kad sam se okrenula stavila sam to toj zenturaci u ceker i otisla bez rijeci ! :angry1:

E svaka ti cast, nek` si. Mada razumijem i tu zenu jer stanujem u prizemlju i non stop mi dovode pse da seru pod prozor - naravno ljudi koji ne zive ni blizu moje zgrade. Ma ne samo pse, najvise me nervira kad mama skine dijete da se pokenja na travici. I sta poslije ocekivati od djeteta kad malo poraste?

Ma mozda i nebi tako poludila ali bili smo na zelenoj povrsini ni blizu nema nijedna zgrada,samo parking i kontejneri :)

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 10:35 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 14 Feb 2002, 01:00
Pozdrav svima, malo sam "cunjao" po netu pa sam nacunjao ovu temu, a i dokumente kojima se definisu pravili za drzanje kucnog ljubimca u stanovima, itd.

Evo linkova ovde:
2004. година / Службени гласник број 22
2007. година / Службени гласник број 26

Jos jedan zanimljiv link:
Zakoni o drzanju pasa u gradovima (Uglavnom gradovi u Srbiji)

Eto. Bolje se pridrzavati pravila, sto je moguce vise. Teze ce neke "cjepidlake" da vam stvaraju probleme.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 18:51 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Maj 2009, 18:45
mislim da je sto se tice izbora veterinara uvijek problem ali mislim da se uvijek moze naci pravo rjesenje, bilo da je vikend ili radni dan. mislim da je paras prilicno ok ali mi je slaven prilicno sumnjiv jer mi se cini iz par slucajeva ljudi koje poznajem lose su se proveli ali ja nisam kompetentan. ja sam prije bio za vikend u prijedoru i bio sam iznenadjen odnosom s kojim me je primio dr miodragovic iz vet amulante alfa- vet iz prijedora, a recimo nikad im nisam ni ime cuo ali mi se posrecilo. svi oni rade za pare i teze da budu dobri. ako su uz to i realni u cijeni i prognozi ne treba ici dalje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]