banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 17:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Nemoj tako Breskvice, svako ima pravo na mišljenje, ako ga argumentuje uvaži ga...
Ne treba brisati odgovore, dovoljno je da ih premjeste u adekvatne forume... Nažalost, neće da mi odobre članstvo na politiku inače bih tamo pisao, ovako pišem tamo gdje mogu...

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Poslednji put menjao socialbug dana 11 Maj 2009, 12:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
А да се ви који нећете да љетујете у ХР из ових и оних разлога уздржите од вријеђања и коментара "ко иде у ХР на море, није нормалан"?

ОК, вама се не иде, имате своје разлоге и све супер. Ја идем и то је то. Чему те приче о издајницима?

Пуно поздрава,

Her Shoole, учесник посљедњег отаџбинског рата и унук логораша из 2. свјетског рата

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Aj sto se prepirem sa socialbugom on je bar napaceni Banjalucanin i prezivljava kao i ja ali kad baustelci pocnu pametovati sta i kako ja trebam da zivim i glume vece patriote od mene koji sam ostao ovde e to je onda vrh. Aj kad krenes ponesi bijele cokolade to mi nismo nikad jeli.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Dobro to ćemo ostaviti za kasnije, ko je ko sada je važno da pokušamo osvjestiti veći broj članova foruma da Srbi su najebali i da moramo raditi na opstanku, a ne da se piše u superlativu o Hrvatskoj! Činjenica jeste da imaju lijepo more, ali su od Srba zemlju oteli...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:32 
moram reci samo jednu recenicu, samo malouman covjek moze reci da su hrvati krivi za oluju.. i treba da je slave, to bi i ja uradila da mi je neko poklonio teritoriju, jos su pametno iskoristili sve pa usli kao tenkovima, malo puskarali okolo, proglasili se herojima jer su za dva dana oslobodili pola drzave i super im.. boli ih briga... zar ti stvarno ne znas ko je kriv za oluju ili se pravis lud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
moram reci samo jednu recenicu, samo malouman covjek moze reci da su hrvati krivi za oluju.. i treba da je slave, to bi i ja uradila da mi je neko poklonio teritoriju, jos su pametno iskoristili sve pa usli kao tenkovima, malo puskarali okolo, proglasili se herojima jer su za dva dana oslobodili pola drzave i super im.. boli ih briga... zar ti stvarno ne znas ko je kriv za oluju ili se pravis lud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

majlili, душо!

Туризам, срећо... море, зезање,сунчање, купање... ти гањаш фрајере, фрајери гањају тебе... једном ријечју, провод!

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

majlili je napisao:

Kinezi nisu dušu sigurno... Srce, 250 000 ljudi neće se samo pokrenuti tek tako i otići, već silom ih moraš potjerati... Dovoljno govori činjenica da su granatama zasipali srpske kolone... Zaista mi te žao...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ljudi ima na politici ista tema ajmo tamo komentarisati ruzne stvari a ovde pisati fine pa kasnije usporediti sve. I evo ovim putem molim moderatore da odobre socialbugu komentarisanje na politici da se ko ljudi prepucavamo tamo a ovu temu ostavimo ljudima na uzivanje.

Ili ovde jedan ogromni katanac staviti za vijeke vjekova.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:40 
:lol: :lol: neki to jos ne mogu, a ja ih jedva cekam tamo.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Majlili iz svakog tvog posta drečećom bojom piše GLUPA SAM...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
jao sto usraste temu.......dobro kaze shoole koke more picence i ajd zdrao :cat:

fino na politiku pa se svadjajte do mile volje :angry1:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:45 
nego kad ces ti vamo malo juznije.. :D i ovo vam je kao ljetovanje, kad kod vas proglase vremensku nepogodu na 27 stepeni.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jes me se to pozelila aaaaaaaa :lol: ma suti ovdje je zadnji dana 22 i ubi bolan,samo ganjam hlad i pivu :D

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
jes me se to pozelila aaaaaaaa :lol: ma suti ovdje je zadnji dana 22 i ubi bolan,samo ganjam hlad i pivu :D

Ovde vec pocelo kupanje juce vatreno krstenje na Vrbanji bilo :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:

pa Vuce u Vrbanji se moze i za 8 mart kupat :lol: sala ali Vrbanja poslije Vrbasa dodje ko vruca kupka,kad se sjetim uhhhh :D

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:

pa Vuce u Vrbanji se moze i za 8 mart kupat :lol: sala ali Vrbanja poslije Vrbasa dodje ko vruca kupka,kad se sjetim uhhhh :D

Za 8 mart mozes biti u Vrbanji ali ne mozes pored Vrbanje :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
shoole je napisao:

Туризам, срећо... море, зезање,сунчање, купање... ти гањаш фрајере, фрајери гањају тебе... једном ријечју, провод!

Jes' ti normalan? Da je ubije co'ek. Kakvi crni frajeri :lol:

Nego, mene samo jedno interesuje. Do sad sam vise puta cula kako je Makarska jeftina, kako se ima gdje i za 10 eu spavati. Ja koji god apartman pogledam on nije ispod 50 eu :lol: Tucepe da ne spominjem. Upravo nadjoh apartman za 2 osobe, 14 dana.. cijelih 1400 Eu :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 13:06 
ajkula je napisao:
shoole je napisao:

Jes' ti normalan? Da je ubije co'ek. Kakvi crni frajeri :lol:

Nego, mene samo jedno interesuje. Do sad sam vise puta cula kako je Makarska jeftina, kako se ima gdje i za 10 eu spavati. Ja koji god apartman pogledam on nije ispod 50 eu :lol: Tucepe da ne spominjem. Upravo nadjoh apartman za 2 osobe, 14 dana.. cijelih 1400 Eu :lol:

ja se taman ucutala, al mora ona progovoriti pa gotovo... dobro ajd, more, suncanje i kupanje, zezanja i sve sto ide uz to.. NEMA!!!! salim se... ma niko te ne brani bar da gledas... a i ako prigusti, utopicu coeka u vodi... snaci cu se vec..
sad cu ajkulice potraziti ove moje adrese pa cu staviti, imala sam negdje i ne mogu ih naci, bas za makarsku i brela..

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Може се наћи ноћење за 10 евра, али одлазак на плажу најчешће подразумјева прелазак Јадранске магистрале...

У јуну бираш апартмане на лицу мјеста (никако не резервисати), буквално можеш преполовити почетну цијену цјенкањем (боље Шими да заради на теби 20 евра дневно него 0 евра дневно). А у јули и августу је веч друга прича...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 13:10 
ja isto kontam da je jeftinije ako moras sipciti na plazu 10 kilometara... ja u vodicama idem vec godinama na isto mjesto, apartman bukvalno gleda na plazu i more... kao stari gost imam popust, ali bih ove godine malo otoke obisla

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]