banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 18:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1090 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 55  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Maj 2009, 19:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Talija je napisao:
Sassy imaš vremena da shvatiš, mlad si.

Sassy je zeMsko Talija :wink:

Ja bi samo htio reci da treba biti clan EU ako radi icega onda radi ovog otvorenog politickog kriminala....ljudi krade se na sve strane a narodu nista,onako bi makar EU koliko toliko to malo bolje nadgledala i nesto ucinila pod tim pitanjem.....

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
cvox je napisao:

:oops: :( SORRY!

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 19:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
cvox je napisao:

:oops: :( SORRY!

nista i drugi put :wink: :cat:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Talija je napisao:
Citiraj:
Naša privreda jača sa većim ulaganjima u istu

:lol: :lol: :lol: :lol: Ma da.
Ti meni pričaš o privredi? :lol: :lol: :lol:
Šta ćeš biti kad završiš tu tvoju školu? Neko desno smetalo na budžetu?

Sassy imaš vremena da shvatiš, mlad si.

Uh, ..
Sassy je žensko,.

Argumenti su ti težine kokošijeg pera.

Dear, kada završim fakultet,u najmanju ruku radiću u privatnoj ambulanti...a u srećnijim okolnostima...u inostransvu.. :D

A do tad, nadam se NORMALNIJOJ državi...i bezviznom pasošu..da proputujem taj isti svijet...Koji očigledno toliko fali zatupljenim individuama..počevši od vrha sistema u vladi BH

Svako svome... :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 19:38 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
cvox je napisao:

Ja bi samo htio reci da treba biti clan EU ako radi icega onda radi ovog otvorenog politickog kriminala....ljudi krade se na sve strane a narodu nista,onako bi makar EU koliko toliko to malo bolje nadgledala i nesto ucinila pod tim pitanjem.....

A u Bugarskoj se ne krade,a?

Btw,svi nešto pričaju o nepostojanju viza i sl...........Šta nam vrijedi da nemamo vize kada 90% naroda nema para da otputuje tamo za gdje nam trebaju vize.Dokle mi možemo putovati i lična karta je dovoljna.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 19:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

for Sassy
Ok, mi imamo dva različita gledišta.
Ti sebe vidiš u inostranstvu, ja sebe vidim i dalje ovdje, kao privrednika, pčelu radilicu u roju drugih koji hrane ovu državu.
Putovala sam i ja zahvaljujući mom poslu a i privatno, ali mene ne vuče život vani.
I zato što želim da ostajem ovdje, zato i pišem to što pišem.

Poslednji put menjao Talija dana 04 Maj 2009, 19:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
zoka

Novac nije toliki problem.
Svako iole sposoban priušti će sebi i odvajati vremenom. Hosteli,željeznice,ekipa i ...i malo dobre volje.

:wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
cvox je napisao:

A u Bugarskoj se ne krade,a?

Btw,svi nešto pričaju o nepostojanju viza i sl...........Šta nam vrijedi da nemamo vize kada 90% naroda nema para da otputuje tamo za gdje nam trebaju vize.Dokle mi možemo putovati i lična karta je dovoljna.

Polako zoka,Bugari su tek usli i vec su dobili opomenu za korupciju i mito....sacekaj pa ces vidjeti kad zavrnu pipu love pa ces vidjeti kako ce da ispare polako......ali njima bar ima nade za bolji i normalniji zivot a sta je sa nama,sa nasim narodom??????Ovi sto su na vlasti kradu i sakom i kapom,nemisle na nikoga a obecavaju med i mljeko.......a kad bude normalna drzava tad ce biti i normalna plata pa ce mo moci svi ici i putovati gdje ocemo a ne kao sad....

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Talija je napisao:
Ti sebe vidiš u inostranstvu, ja sebe vidim i dalje ovdje, kao privrednika, pčelu radilicu u roju drugih koji hrane ovu državu.

To je u redu, ali problem je nahraniti Dodu i ostale politicare ciji je apetit nezasit :lol:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 20:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Ne znam samo koja je alternativa? Pripajanje Rusiji? Nesvrstanim(gladnim)? Mislim da je EU ipak nesto kao odlazak zubaru,ima da boli,da kosta,malo ce potrajati,ali kad bude gotovo,ima i da jedes ko covjek,i da se lijepo mozes nasmijati :D

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 20:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
ja sebe vidim i dalje ovdje, kao privrednika, pčelu radilicu u roju drugih koji hrane ovu državu.

Ja sebe vidim kao truta...... :wink:
Sassy je napisao:
zoka

Novac nije toliki problem.
Svako iole sposoban priušti će sebi i odvajati vremenom. Hosteli,željeznice,ekipa i ...i malo dobre volje.

:wink:
Pa,dok skupljaš pare,čekaj vizu........

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 20:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

vim je napisao:
To je u redu, ali problem je nahraniti Dodu i ostale politicare ciji je apetit nezasit :lol:

Lakše hraniti jednog Doda nego sto i jednog stranca.

SÄFFLE je napisao:
Ne znam samo koja je alternativa? Pripajanje Rusiji? Nesvrstanim(gladnim)? Mislim da je EU ipak nesto kao odlazak zubaru,ima da boli,da kosta,malo ce potrajati,ali kad bude gotovo,ima i da jedes ko covjek,i da se lijepo mozes nasmijati :D

Da, biće nam zdravi zubi jer zube nećemo ni koristiti, ni bukvalno ni figurativno osim za osmjeh. :)
Pošto si bio vani, reci mi imaš li tamo nekretninu u sopstvenom vlasništvu?

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Talija je napisao:

a zasto mislis da nema,ili da te pitam zasto ga to pitas???

nije provokacija ali me interesuje samo zasto...... :cat:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
for Sassy
Ok, mi imamo dva različita gledišta.
Putovala sam i ja zahvaljujući mom poslu a i privatno, ali mene ne vuče život vani.
I zato što želim da ostajem ovdje, zato i pišem to što pišem.

Svaka cast,ali je fazon sto je takvih kao ti mozda 10% u drzavi. +10% parazita na drzavnim jaslama i to je to. Ostalih 80% zivotari,prolazi ih zivot u borbi za osnovno,strahuju za buducnost djece(ili ih nemaju zbog "situacije"),bore se ,satiru radeci (ko radi),i sanjaju o nekim boljim vremenima nadajuci se normalnom zivotu.Zivotu gdje ljudi srednje klase(radnici) mogu da sebi priuste odmor,bolovanje,skolovanje djece,auto i sve ostalo,a bez satiranja od posla ili hapanja iz firme. To je ono sto ima na zapadu,a cemu se obicni ljudi nadaju.To je ono sto zadrzava preko milion nasih ljudi da se vrate kuci.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
vim je napisao:

Lakše hraniti jednog Doda nego sto i jednog stranca.

SÄFFLE je napisao:

Da, biće nam zdravi zubi jer zube nećemo ni koristiti, ni bukvalno ni figurativno osim za osmjeh. :)

Imam.Zasto?
P.s Nisam BIO ,tu sam jos.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 20:23 
Administrator
Korisnikov avatar

SÄFFLE je napisao:

.Zivotu gdje ljudi srednje klase(radnici) mogu da sebi priuste odmor,bolovanje,skolovanje djece,auto i sve ostalo,a bez satiranja od posla ili hapanja iz firme. To je ono sto ima na zapadu,a cemu se obicni ljudi nadaju.To je ono sto zadrzava preko milion nasih ljudi da se vrate kuci.

Bila takva država.Zvala se Jugoslavija.Mi je pokvarili........ :(
Sad će se javiti ovi "četnici" da kažu da je to bila tamnica naroda........

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 20:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
SÄFFLE
За Србе нема мјеста у Сарајеву
http://www.glassrpske.com/vijest/2/novo ... ajevu.html

Запад подржава оне који дискриминисати против Срба. Како можеш заборавити о томе?

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 20:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

SÄFFLE je napisao:
Imam.Zasto?

Kad kažem sopstveno vlasništvo, znači neopterećeno kreditom ili hipotekom.
Ako je tako, onda je to odlično, ti si zaista uspio, jer veoma je mali broj onih koji to postignu u (relativno) mlađim godinama.
Imam komšije (miješani brak) i oni su vani (u Danskoj). Sve imaju, stan, dobro auto, ali... samo jedno kašnjenje plate i sve ode kao balon od sapunice! Puf!
Imam prijateljicu koja je u Austriji. Ona ne radi, osim na crno (nekad očisti stan) i kaže ako se razboli može slobodno da umre.
Njen muž radi u nekoj građevinskoj firmi (to mu je struka) ali kao zidar i to preko 12 h dnevno.
Kada dođe ljeti, kaže - ovo je sve što imam, ovo par sedmica u godini i kraj.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Sassy je napisao:

Dear, kada završim fakultet,u najmanju ruku radiću u privatnoj ambulanti...a u srećnijim okolnostima...u inostransvu.. :D

Ako nije tajna u kojoj drzavi ces raditi u privatnoj ambulanti? PItam, jer ja ne znam ni za jednu zapadnu drzavu koja priznaje nase diplome. Za med sestru treba da propisas krv dok te ne priznaju o med fakultetu da ne pricamo. Ako ti znas nesto sto ja ne znam.. prosvjetli me i bicu ti zahvalna.

Talija, zapad jeste surov ali nije bas iskljucivo kao u ta dva primjera. Ovdje ako si vrijedan, sto bi nas narod rekao - cestit, onda posla ima na sve strane. Sve zavisi od preporuka, skolovanja, grada u kom zivis.. Generalno, kako sebi namjestis tako i zivis. A sto se tice nekretnina i kredita. Vecina nas koji imamo nekretnine imamo kredite ali daj mi primjer bar jednog tridesetogodisnjaka ( plus minus godina) koji u RS ima nekretninu otplacenu kesom? Kredit nije nikakvo zlo ako se koristi iskljucivo za nekretnine.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
SÄFFLE je napisao:
Imam.Zasto?

Kad kažem sopstveno vlasništvo, znači neopterećeno kreditom ili hipotekom.
Ako je tako, onda je to odlično, ti si zaista uspio, jer veoma je mali broj onih koji to postignu u (relativno) mlađim godinama.
Imam komšije (miješani brak) i oni su vani (u Danskoj). Sve imaju, stan, dobro auto, ali... samo jedno kašnjenje plate i sve ode kao balon od sapunice! Puf!
Imam prijateljicu koja je u Austriji. Ona ne radi, osim na crno (nekad očisti stan) i kaže ako se razboli može slobodno da umre.
Njen muž radi u nekoj građevinskoj firmi (to mu je struka) ali kao zidar i to preko 12 h dnevno.
Kada dođe ljeti, kaže - ovo je sve što imam, ovo par sedmica u godini i kraj.

Ne,nije skroz isplacen,ali de ti meni reci ko u Bosni s 30 godina ima Svoju kucu,stan bez kredita? Ovim mislim na: Kredit banci ili starom,djedu i sl,na ovaj ili onaj nacin.Auto od 40000 je isplacen. Na odmore za svoje pare.
Ti tvoji Danci su levati ako su se toliko opteretili da nemaju zalihe u slucaju da......
Stvar na zapadu je to sto mnogim nasim zine pakash da imaju sve odjednom,jer komsija ili rodjak ima,zaduze se do guse,pa skapavaju od posla.
Sto se tice razbolijevanja,licno sam imao slucaj,6 mjeseci bez posla,a nit sam sta morao prodavati,niti skapavati.
Inace ,smatram da ti ljudi koji dodju dole ,pa kukaju vama kako im je lose nisu za ziviti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1090 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 55  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]