banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 13:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Apr 2009, 08:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Leona je napisao:
socialbug je napisao:
Ne možeš sam Safete, jer takvi kao ti će da mi prišiju etiketu manijaka... Moramo se ujediniti nas 100 000 = 200 000 sjekira... Svu korumpiranu gamad sasjeckati, pročistiti ovaj šljam što se razmnožio... I onda imamo zdravu osnovu za novi početak!!!

Tek onda imamo pocetak bolesne civilizacije. Sva sreca pa takvih kao sto si ti nema mnogo.

A kako onda ti tumacis tu "zdravu civilizaciju"????
Jel ovakim pravosudjem kao sto je sad????

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
cvox je napisao:

Da vjerujemo ko sto ne vjerujemo, bili bi zdraviji i nebi bilo ovakvih desavanja i ovakvih ljudi. Ali posto civilizacija ima debeli tumor koji nije dobrocudan, neka nam se sudi ovozemaljskim zakonom dok smo jos ovde, jer ioanko se (ne)zivi po ovozemaljskim pravilima i normama. Mogao je dobiti i godinu dana sto je u nasoj drzavi sve moguce, dobro da je ista dobio. Cak i da je dobio 100 puta dozivotno, djevojke koje su se ubile ili su ubijene nema vise, nista ih vise vratiti nece. Najbolje bi bilo da je dobio dozivotno, da ga svijet i ovo malo preostale zdrave civilizacije ne vide vise nikad. Na ovom svijetu se moze dobiti dozivonto, a gore dovjecno , a ovo zadnje vise boli!
Sta mislite koliko je kriminalaca i ubica i silovatelja sad medju nama (u svijetu uopste), hodaju slobodno? Koji su nesto ucinili pa nisu nikad uhvaceni? Mozda sjedis svaki dan u kaficu do jednoga, a da toga nisi ni svjestan. Ili mislite, da su svi uhavceni na djelu?!

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 10:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Leona, hajde ti u neki manastir, samostan i tamo propagiraj tu svoju logiku, a nas divljake pusti da se obračunamo sa SOTONAMA ovog naroda! Dosta smo ih gledali i okretali glavu u stranu!

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 10:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
socialbug je napisao:
pusti da se obračunamo sa SOTONAMA ovog naroda!

Pa ko ce preostati ako ih pogubimo? :oops:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pogledajte zemlje koje praktikuju smrtnu kaznu. Ima li tamo jos uvijek kriminala?! Naravno da ima. I pored smrtne kazne. Pa cak i neduzni stradjau na taj nacin. Ubistvo je ubistvo. Samo sto se ovi opravdavaju jer je "zakonsko ubistvo". Ne mozes bolest ugusiti bolescu. Pa tako ni nasilje nasiljem.

Za ove sto bi odsjecali glave, vi bi stvarno mogli jednom covjeku odsjeci glavu? Tek tako? Ko kokos kad rasporis?
Ne znam, ja neb mogla ni ptici otkinuti glavu a kamoli ljudskom bicu, pa da ne znam ni ja sta da je uradio.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka

socialbug je napisao:
Leona, hajde ti u neki manastir, samostan i tamo propagiraj tu svoju logiku, ....!

Ne trebaju zdravi doktora nego bolesni. :P
Daleko bilo da se smatram za doktora, i da zelim nekog "izlijeciti". Iznosim samo svoje misljenje. Ako moje misljenje svrstavas u "manastirsko", onda se ne stidim puta koji sam izabrala.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 11:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A šta ćemo sa roditeljima od ovih ubijenih djevojka? Ko će njima bol i tugu nadoknaditi? Ovaj frajer je ubio najmanje 10 djevojka, i samo za to što su bile siromašne i nisu željele prostituciom da se bave! I one su manje vrijedne a on zaslužuje ravnopravno da bude dio našeg društva? Njegova zlodjela (životi djevojaka) su ekvivalentni 12 godina zatvora? Misliš da se ovi ljudi mogu resocijalizovati? Kriminala će biti dok je naroda ali, ako brutalno se kazne nasilnici garantujem ti da će biti 2x manje siledžija. Svjesni su oni jako dobro. Ali dok god imamo korumpirane sudije, tužioce političare ovakvi nasilnici će biti još nasilniji. Jesi vidjela kako Rusi odrade te kriminalce, osude ih maksimalno i 20 dana prije puštanja frajer se objesi u ćeliji... :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 11:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Mar 2009, 02:36
Hristov je napisao:
socialbug, prijavio sam te moderatoru, ima da letis sa foruma.

kao u dobra stara vremana :D

...i socialbug i shaolin nisu isti lik, vidio sam ih na licitaciji zajedno.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka

socialbug je napisao:
A šta ćemo sa roditeljima od ovih ubijenih djevojka? Ko će njima bol i tugu nadoknaditi?

Mislis da ce to sve ublaziti jedno odsjecanje glave? Hoce li im to vratiti kcer? Hoce li popuniti onu prazninu koju osjete? Sumnjam. Mozda ce se malo utjesiti jer ubice vise nema i zavrsio je smrcu, ali tuga i praznina ostaje. Nema toga sto moze nadoknaditi izgubljeno dijete. Bol i praznina ce ostati citav zivot. Utjeha i nada se moze naci u jednom drugom pravcu, ali to je vec tema za drugu emisiju.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 11:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Kako ce biti lijepo kad Hristov postene moderator...moci ce da postuju samo ziloti....i patrijarh Pavle (mozda) :D

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka

zalizani_mladez je napisao:
Kako ce biti lijepo kad Hristov postene moderator...moci ce da postuju samo ziloti....i patrijarh Pavle (mozda) :D

E, a kad bi se tek meni dala metla, ovaj forum bi blistao do jupitera. :D Al nece ovi da mi daju metlu, nece pa gotovo (a ja necu da dajem kovertu). :D :)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 11:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ajde kod mene pometi kuci, nakupila se prasina...majke mi dacu ti za džabe 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
cvox je napisao:

Da vjerujemo ko sto ne vjerujemo, bili bi zdraviji i nebi bilo ovakvih desavanja i ovakvih ljudi. Ali posto civilizacija ima debeli tumor koji nije dobrocudan, neka nam se sudi ovozemaljskim zakonom dok smo jos ovde, jer ioanko se (ne)zivi po ovozemaljskim pravilima i normama. Mogao je dobiti i godinu dana sto je u nasoj drzavi sve moguce, dobro da je ista dobio. Cak i da je dobio 100 puta dozivotno, djevojke koje su se ubile ili su ubijene nema vise, nista ih vise vratiti nece. Najbolje bi bilo da je dobio dozivotno, da ga svijet i ovo malo preostale zdrave civilizacije ne vide vise nikad. Na ovom svijetu se moze dobiti dozivonto, a gore dovjecno , a ovo zadnje vise boli!
Sta mislite koliko je kriminalaca i ubica i silovatelja sad medju nama (u svijetu uopste), hodaju slobodno? Koji su nesto ucinili pa nisu nikad uhvaceni? Mozda sjedis svaki dan u kaficu do jednoga, a da toga nisi ni svjestan. Ili mislite, da su svi uhavceni na djelu?!

Pa bas sto je zakon tako blag prema tim kretenima(sve stavljam u jednu grupu)i bice ih sto vise...da se mene pita ja bi ga zavezo za banderu stavio paliju kraj njega pa bi dao ljudima da mu sude...dokle ce vise biti tih "mracni" tipova koju ce odredjivati neciju sudbinu!!!!!!!!!!!
Zajebi tu spiku kad ode gore i kad bude na onom svijetu,ovdje mu sad treba presuditi i dati takim kao on primjer sta ce se desiti ako nastave njegovim stopama.........

A na ovu gore recenicu cu ti samo reci jednu stvar,taka stoka netreba da zivi vise jer on ce taj narod kostati dok bude lezao na robiji......zar je zasluzio da ga narod uzdrzava za njegova djela???????

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 15:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Što se tiče monstruma sa početka priče ostajem i dalje pri svom iznesenom mišljenju.

Mislim da se na ovoj temi ipak predaleko otišlo...
Tema sama po sebi je brutalna i surova, zato mislim da je nepotrebno da se tolike tenzije dižu među članovima.

Kad bih rekla da mi je svejedno kako se grizete i hvatate za riječ - lagala bih!
Više mi odgovara lagana forumska atmosfera u nekom šaljivom fazonu.

Da ne bi još teških riječi palo ili eventualnih udaljivanja članova sa foruma, najljubaznije molim moderatora da je zaključa.

Oplemenimo ovaj forum pozitivnim temama, dovoljno nam je sive svakodnevnice u kojoj smo svakodnevno.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 15:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Talija nemoj biti blesava zašto da zaključavamo, meni nije jasan princip našeg razmišljanja SVE JE OK DOK SE DOGADJA NEKOM DRUGOM I DOK MENE MIMOILAZI, nećemo daleko dogurati ovako...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 19:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

socialbug je napisao:
Talija nemoj biti blesava zašto da zaključavamo, meni nije jasan princip našeg razmišljanja SVE JE OK DOK SE DOGADJA NEKOM DRUGOM I DOK MENE MIMOILAZI, nećemo daleko dogurati ovako...

upravu si socialbug i sve dok ovako razmisljamo ce da tonemo sve dublje i dublje a kretenima i manijacima ce da bude dobro...samo se pitam dokad!!!!!!!!!!!!!!
I samo da kazem da ja Leonu uopste ne napadam,samo hocu da malo prodiskutujemo oko nasih razlicitih razmisljanja :cat:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2009, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
http://www.nezavisne.com/hronika/vijest ... eseci.html :P

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2009, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Cuj, olaksavajuca okolnost sto je odmah priznao djelo i time sudu olaksao rad?! Nije dovoljan snimak i onoliki svjedoci!!!
Vjerovatno bi mu se uzelo kao olaksavajuca okolnost da je priznao sta je ucinio jadnim djevojkama, pa onda nebi dobio ni 10 god!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Srpkinja švercala 576 kompleta vještačkih akrilnih zuba
BEOGRAD - Srpski carinici na graničnom prelazu Kelebija otkrili su prilikom kontrole automobila mađarskih registarskih oznaka 576 kompleta vještačkih akrilnih zuba marke "goldent", priopćeno je danas iz Uprave carina Srbije.
Carinici su u prtljažnom dijelu automobila marke "toyota corola" najprije pronašli desetak kutija sa vještačkim zubima spakovanim u crne kese i torbe, koje su se nalazile ispod osobnih stvari.
Daljim pregledom pronađeno je još 90 kutija koje su se nalazile u dvije torbe na i ispod sjedišta, u prednjem dijelu vozila i iza suvozačevog sjedišta.
Vještački zubi pronađeni su 31. srpnja, a protiv putnice I.M.M. pokrenut je prekršajni postupak, dok je otkrivena roba privremno zadržana, navodi se u priopćenju.
Iz Uprave carina Srbije podsjećaju kako su carinici 8. srpnja na graničnom prelazu Batrovci, između Srbije i Hrvatske, spriječili pokušaj krijumčarenje veće količine polovne stomatološke opreme, čija je vrijednost procijenjena na oko 3.136.000 dinara /33.600 eura/.

Spoiler:
konacno ce i carinici imati zube

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 21:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
E to mi nikako nije jasno! Kako će neko da kupi zube kad je otisak vilice jedinstven? :lol:

Ima jedna anegdota. Nakon rata, sprema se jedan poznanik za svadbu i bira bratovo odijelo, pozajmljuje kravatu, pozajmio i cipele, sve ima samo zube nema.
Na to će mu brat - Evo ti i moja proteza, razgažena je. Nećeš krezav na svadbu. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]