banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 17:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 108 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATV-SPORT
PostPoslato: 20 Apr 2009, 07:27 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Najveća provala juče tokom prenosa na ATV-u. Masa odustaje, i prikazuju snimak sa kamere na njegovom bolidu, i pošto je SC bio na stazi u tom monetu, Masa počinje da švera kako bi održao temperaturu guma...a na to će tenkre sa ATV-a: "Vidite da je Masa nesposredno prije odustajanja imao problema sa upravljanjem."...pa majmune idi beri kupus, nije ovo za tebe

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 10:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
miki je napisao:
Najveća provala juče tokom prenosa na ATV-u. Masa odustaje, i prikazuju snimak sa kamere na njegovom bolidu, i pošto je SC bio na stazi u tom monetu, Masa počinje da švera kako bi održao temperaturu guma...a na to će tenkre sa ATV-a: "Vidite da je Masa nesposredno prije odustajanja imao problema sa upravljanjem."...pa majmune idi beri kupus, nije ovo za tebe

:lol: :lol: :lol: :lol:
Sreca pa ne gledam prenos na ATV-u...prejako :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 10:59 
kako ovaj sad hertzo stize prije mene.. :angry4: a napisala sam isti post.. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 11:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
kako ovaj sad hertzo stize prije mene.. :angry4: a napisala sam isti post.. :angry4:

Sta da ti kazem :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 13:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
momci su ok i ne treba da ih pljujete :D :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 18:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Apr 2009, 18:00
Posto snimam svaku trku bas sam pogledao ovaj detalj i mogu ti samo reci MIki ne lazi..
Uopste to nije govorio ...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 18:54 
a sta ti si neki oficielni snimatelj F1? :wink: blago se tebiiiiii :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 22:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma laze, ko jos snima sportski prenos sa ATV-a, to je mucenje gledati :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 06:58 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Posto snimam svaku trku bas sam pogledao ovaj detalj i mogu ti samo reci MIki ne lazi..
Uopste to nije govorio ...

Jesi, rekao si...Možda se sad ne sjećaš, ali na moju veliku žalost upravo to sam čuo

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 08:56 
Početnik
Početnik

Rekao je da je Masa odustao zbog elektronike...I zato zaista nema potrebe da lazete, vidim da ste Vi neki dezurni pljuvaci. Ako vam se ne svidja promijenite kanal, meni ih nije problem ni gledati ni slusati
Pa imam sve trke u arhivi sedam sezona

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 10:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel to krades iz arhive posle zavrsetka smene :lol: :lol: :lol:
p.s. pa naravno da vas ne gledamo kad postoji HRT

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 10:58 
Početnik
Početnik

Bas ste duhoviti :lol:
Mene sigurno nikad niste i necete ni gledati :D
Uhvatis covjeka kako laze a onda slijedi optuzivanje
a na svog druga ne dam, bar on prihvata konstruktivnu kritiku

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 11:08 
svaka ti cast.. tako treba.. e to je pravo drugarstvo, zbog njega se registrovari samo da nam se suprotstvis jer smo ti malo popljuvali druga.. eto, tako cu i ja za Hertzu , samo nek ga neko pipne.. glavu cu mu razbiti.. :D
zasto jednostavno stojicki ne podnesete kritiku.. losi ste brate... morete se prvo dobro informisati o sportu koji prenosite, o kojem pricate i slicno, pa tek onda prosipati pamet..

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 11:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa to sto je tvoj drug ne znaci da mi moramo da ga hvalimo, a hteo ti to priznati ili ne on ocajno prenosi F1 (to je jedino sto sam pokusao gledati na ATV-u). Pre svega veoma lose je upucen u ovaj sport, kako tehnickim podacim, tako i nekim cinjenicama koje se trenutno desavaju u F1. O boji glasa necu n ida pricam, kao da iz bureta prica (mada bi za to malo i ATV okrivio jer imaju ocajnu opremu pa ne mozes da procistis glas i tako im svi voditelji zvuce). Moze njemu ovo smetati ili ne, ali mislim da je promasio profesiju. Neka malo surfa interenetom, imas masu engleskih, holandskih, nemacki i domacih sajtova koji daju dosta podataka o aktuelnim desavanjima u F1, mnogi se update-uju svakih 5 minuta sa svezim informacijam. Neka malo cita i zapise neke zanimljivosti a ne samo osnovni kostur ovog sporta. Bilo bi lepo da upotpuni pricu nekim zanimljivostima koje su se desile ili desavaju, a ne samo da prica u prazno tokom prenosa :wink: :wink: :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 11:35 
Početnik
Početnik

naravno da ne treba da ga hvalite, ali postoji i druga stvar - ne trebate napadati i pljuvati kad nema razloga...
Pazi kad se sjetim kako su prenosili prve trke to je bio ocaj .... sad su napredovali... gledam ih stalno pa znam, za razliku od ostalih :)...
Iznose oni puno podataka, vidi se da se pripremaju,barem osnovnim informacijama oko desavanja u formuli ali ne mogu stici hrvate. Pa Novak je 20 godina na trkama , bio je na stazama upoznao vozace a plus ima formulu u malom prstu i ti ocekujes od njih da budu kvalitetniji ...Ali ne mozes ni porediti ni ATV i HRT ( dovoljno je samo uporediti plate)

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam ni mislio da ih stignu, nego cisto da poboljsaju kvalitet prenosa, ima ljudi u BiH koji ne hvataju HRT pa su "osudjeni" da gledaju ATV, ako nista zbog njih da se bolje pripreme. Tuzno mi je gledati kako se muce dok prenose, a da su se popravili od pocetka prenosa jesu, mnogo bolje to izgleda nego pre... Problem je sto oni ne dozivljavaju F1 iz srca kao voditelji na HRT ili drugim televizijama gde taj sport prenose ljudi koji celi zivot prate F1 i samo im je to u glave. Ne moras ti posecivati trke da bi se uziveo u sport i prenos, ali pohvalno je otici na trku cisto da dozivis taj spektakl i tu euforiju. Nesto potpuno drugacije od svih sportskih desavanja. Navijaci su totalno drugaciji nego na npr fudbalskim utakmicama. Proci stazom posle trke je neprocenjivo i tek onda shvatis sta je u stvari F1 i veruj mi da bi promenili pristup prenosima posle toga

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 11:46 
Početnik
Početnik

Ne znam za njih,ali tu si u pravu . Bio sam u Imoli i na Hungaroringu, i iako su mjesta bila bas losa (u skladu sa cijenom :( ) bio sam odusevljen.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2009, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
momci, iako se vidi napredak, i dalje ste jako losi. :D evo gledam barselona - sevilja, i moze se slusati ovaj kondic, znaci ima napretka. ne dajte se.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2009, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
А ја баш због њега не гледам утакмицу... Не знам који ми је мучнији он или Драгичевић... Али неко је већ поменуо опрему коју користи АТВ па се и ја тјешим да момци имају проблема и због тога ал што јес јес стварно их је тешко слушати... Јбг, тако је... Нека се нико не нађе увријеђен... Ја бих највише волио када би наши коментатори били бољи од хрватских ал објективно нису им ни до кољена... Искрено се надам да ће се то у будућности промијенити... На боље наравно :wink: :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2009, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
ovaj je od trojke sa ATV-a najbolji, trudi se. steta sto ne gledas, razvali ih barsa. smanji ton, tad su najbolji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 108 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]