banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 09:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 53  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Apr 2009, 22:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
E, tu onda neko laže - Cepter ili mali Miško. Miško je rekao da je Cepteru poslata onakva ponuda kakvu je i ovaj htio dati - ako je tako, Cepter muti (nemojte da vas čudi, šta mislite, da je na loncima sve zaradio :wink: ), ako nije, onda su ovi nešto zasrali ili MM jednostavno ne želi čika Fiću. Moj osjećaj (potpuno subjektivno) je da možda Filip ođe malo ispituje teren. Ipak je on rekao da bi Zvezdu kupio za jedan evro...

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 23:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bLUkBMyZEk0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2009, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=355891

Citiraj:
Generalni sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda Saša Kozić izjavio je da klub duguje 22,3 miliona evra.

http://i41.tinypic.com/2jbnyb8.jpg

http://i42.tinypic.com/2ir7xmx.jpg

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2009, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Чик погоди коликиииии дуг, има Звезда нанананана

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2009, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

На шта су они ментоли Буња и Топлица потрошили 4 милиона евра - пардон на појачања!
Каква црна појачања, њих све треба на суд!

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2009, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.crvenazvezdafk.com/src/janev ... ontent.htm

Значи дефинитвно без навијача!
П.С. Навијачи Звезде и Војводине су већ најавили бојкот тако да српски фудбал иде блиставим корацима у будућност.

:-?

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2009, 18:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Čiča Dobrivoje je napisao:
„Само бих желео да додам једну ствар јер сам јутрос у новинама поново прочитао једну лаж. Хвала вам за лаж, не знам одакле вам те информације. Господин Цептер ме је из Монака звао јуче у 15:45, док сам седео у ложи, и рекао да се дефинитно интересује да буде спонзор Црвене звезде и за дан-два почећу преговоре са људима из његове канцеларије. Ја не знам одакле те информације. Друга информација је да сам имао велику свађу са једним чланом управе, Мићовићем, што уопште није истина. Ако се нисмо љубили, нисмо се ни свађали. А били смо ближе да се љубимо него да се свађамо.”

Haha, evo opet piskarala izmišljaju :confused2: Kladim se da je Pressshit u pitanju. Kao kad je neko napisao "Jugović i Ivić ne govore!!!" a ljudi par dana kasnije, na treningu, pola sata lagano pričali. Još je Juga rekao "Dovedeni igrači su kvalitetni, ali moje mišljenje je da smo se trebali više osloniti na domaće..." itd. Ovi su iz toga isfabrikovali sukob. Jaoooo, što ste jeftini, a mogli bi i da operete zube poslije bureka... I obrišite to bijelo sa usana, jogurt, šta li je već... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2009, 19:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Citiraj:
Crvena zvezda će subotnju utakmicu sa Vojvodinom igrati pred praznim tribinama, jer je kažnjena za izgrede svojih navijača na nedavnom 136. večitom derbiju kada su zapalili stolice na severnoj tribini stadiona u Humskoj 1.

Istovremeno, Partizan je zbog loše organizacije utakmice kažnjen sa 300.000 dinara.

To je izazvalo ljutnju kod crveno-belih, pa su se samo nekoliko sati po saznanju odluke zamenika disciplinskog sudije Superlige Drakčeta Dimitrijevića reagovali saopštenjem.

"Partizan nije kažnjavan za slične izgrede svojih pristalica na stadionu Marakana", kaže se u saopštenju.

"Jedan od primera je iz 2007, kada je 11. aprila na južnoj tribini našeg stadiona polomljeno 1.847 stolica, a da je cena jedne iznosila 1.750 dinara. Tom prilikmo su na južnoj tribini u toaletu polomljene i kompletne sanitarije. Još jedan primer je iz 16. aprila 2008, kada je na južnoj tribini stadiona Crvene zvezda, polomljena 381 stolica, a 18. oktobra iste godine u 134. večitom derbiju, poslednjem na našem stadionu, ukupna šteta od polomljenih stolica na južnoj tribini je iznosili više od 2 miliona dinara".

Iz Zvezde apostrofiraju da Partizan nikada nije kažnjen za nerede koje su njegovi navijači pravili u komšiluku.

"Zbog toga se postavlja pitanje da li su na snazi dvostruki aršini i zašto je zbog Partizanove loše organizacije meča, Crvena zvezda kažnjena igravanjem utakmice bez prisustva publike", navodi se u saopštenju.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2009, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Gospode Bože kakav je ovaj izvještaj iskenjavanje pa to nije za priču. A tek izlaganje Kozića, čovjeka koji bez "ovaj" ne može ni vazduh da udahne...

Lakrdija i tu nema šta da se priča. Sad je valjda već svima jasno da Zvezdu ne miniraju Partizanovi lobiji u FSS ni Tole Karadžić, već isključivo ljudi vođeni sopstvenim interesom.
Vidi izvještaja i fantomskih troškova...

"Dugoročne i kraktoročne obaveze", stavka koja najviše gura u minus, nije razjašnjena, ali se zna da je Piksi, za godinu dana, Zvezdu gurnuo u minus od 13 miliona, a da je pritom filantrop i dobročinitelj Mišković, Zvezdi dao 7 miliona, na lijepe oči. Što će reći da bi bez njega Zvezda bila u govnima do guše. Ovako je samo do pojasa. Pazi da ne povjerujem u to... I još uz sve to, ispade da je za Piksijeve ere zarađeno preko 30 miliona evra, na transferima igrača, za svega dvije godine. To je, čini mi se i matematički nemoguće, jer je Žigić tada ostvario najveći transfer, od oko 5 miliona, pri čemu je polovina pripala njegovom menadžeru, što znači da je Zvezda morala da proda još 14 igrača u vrijednosti od po 2 miliona evra u prosjeku. Za uslove u Srbiji, nemoguće.
Ili jednostavnije rečeno, iz izvještaja ispada da je Piksi, od Džaje naslijedio 9 miliona evra duga, koje je za godinu dana gotovo anulirao, a potom za narednu godinu, uvalio klub u još 13 miliona duga. To je po meni, pravi ekonomski fenomen...

Drugim riječima, izvještaj je ispišavanje po prethodnicima i alibi za sadašnju upravu, kojoj još nisam shvatio pravu ulogu u svemu ovome. Ako je Toplica tu bio, Miškovićeva prethodnica, koja je naglavljivala klub, šta ovi cirkusanti predstavljaju?

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2009, 10:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Piksi: Ja sam šokiran! Odgovoriću...

Dragan Stojković Piksi, bivši predsednik FK Crvena zvezda, označen je od strane aktuelne Uprave crveno-belih kao najveći krivac za katastrofalnu finansijsku situaciju i dug od 22,3 miliona evra.

Generalni sekretar Zvezde Saša Kozić okarakterisao je predsednikovanje pete Zvezdine zvezde, a sada trenera japanske Nagoje, kao "nedomaćinsko" i optužio Stojkovića da je potrošio 49 miliona evra u periodu u kojem je bio prvi čovek kluba, od 2005. do 2007. godine.

Stojković je za teške optužbe saznao u Australiji, gde sa Nagojom nastupa u azijskoj Ligi šampiona, a u telefonskoj izjavi za SOS kanal, rekao je:

"Šokiram sam tim lažima! Kažu da sam potrošio 50 miliona evra, a Zvezda te pare nikada nije ni imala... Takođe, tvrde da je moja plata bila 5.000 evra, a bila je oko 1.800 u dinarskoj protivvrednosti... Moj stan u blizini "Marakane" dao sam treneru Zengi na korišćenje, nisam mu izdavao, a skoro sve odluke koje su donošene u to vreme bile su odluke Upravnog odbora, u kojem su bili skoro svi sadašnji članovi Uprave", poručio je Stojković i rekao da će mnogo više reći kada se bude vratio u Nagoju.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2009, 10:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jel ima negde prenos utakmice Zvezda Vojvodina

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2009, 10:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Jel ima negde prenos utakmice Zvezda Vojvodina

RTS2

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2009, 10:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne smem kod zene da gledam, uvek Zvezda izgubi :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2009, 10:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ne smem kod zene da gledam, uvek Zvezda izgubi :D :D :D

:lol: :lol: javi gdje ces gledati da znam sta da uplatim

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2009, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stavi keca, ostajem kuci :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2009, 13:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Stavi keca, ostajem kuci :D :D :D

Legao je jedan singlic na Zvezdu nemoj da te davo nanese da odes kod male :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2009, 14:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koliko je moja ako ne odem kod male :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2009, 14:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:

Tri piva i to ti je previse

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2009, 14:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Hertzog je napisao:

Pa nisam Sijuks :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2009, 14:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
Hertzog je napisao:

Pa nisam Sijuks :lol: :lol: :lol:

Njemu sam vec obecao dva mala

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 53  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]