banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 11:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 53  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Apr 2009, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
bigman je napisao:
Gocias je napisao:
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=62590&sectionId=44

:dontknow:

И поред овога ти дођеш и пљунеш на Ивића и играче... Који су најмање криви и које најмање треба кривити. Немају нормалне услове за живот и рад, а ми као серемо о некој игри... Треба да отјерамо сву стоку "финансијере", дерикоже, профитере!

Не Боже сачувај, износим само чињенице које је сам Ивић рекао, одлазим ако не буде резултата, или нека ми суде резултати!
Није ово Младост из Бабушнице, ово је институција и грешке се не праштају.
То не важи само за Ивића него и за остале мудомлате и лопове, једноставно нема резултата - летиш!

Ја са питам зашто је он доводио појачања од пола милиона и милион евра када је знао какво је стање, нико не може рећи да није био упућен, правио се луд и надо се доброј вили.
Наравно ови лопови не могу да обезбједе средства ни за нормално функционисање клуба камал и за нека појачања.
Мора услједити комплетна промјена структуре од руководиоца до тренера и играча, можда задржати 10-ак играча од тога 1 или 2 странца - остатак распродати и саставити екипу од јуниорског састава и појачања из земље.

Наћи искусног СРПСКОГ тренера типа Степановића и дати му цијело љето да уигра састав, гарантујем да горе од овог не може бити!

Стим би се рјешили мегаломанских уговора и пропалих инвестиција а напунили би буџет таман да се врати можда 1/3 дуга.

Тако ће нешто и бити само гледајте!

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2009, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Crvena zvezda je u ponudi od pola miliona eura godišnje tražila i odredjene bonuse za uspehe u tom periodu. Za uzvrat, poznati biznismen bi dobio pravo isticanja njegovog logoa na dresovima, adekvatnu zastupljenost na komercijalnim pozicijama, kao i mesto u UO.

Хахахах па не знам да ли да плачем или да се смијем!
Мајку вам покварену, МАРШ из Звезде бандо лоповска!

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2009, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Тај Мирнес исто тако треба да зна да њему и није место у тој Звезди. Међутим...

Kao prvo pojasni mi ovo molim te... Zašto Šišiću nije mjesto u Zvezdi?

Kao drugo, vjerujem da je situacija alarmantna i loša, ali ne baš toliko koliko se novinari, u potrazi za jeftinim senzacijama, utrkuju kako da napišu što bolju priču o raspadu Zvezde. Prateći hronologiju dosadašnjih izvještavanja o stanju na Marakani, Zvezda je odavno trebala da bude ugašena ili prebačena u treću ligu, ali kako vidim to se nije desilo, a ni ne vidim neke najave od ljudi nadležnih za to, da bi se to moglo desiti. Stvar je jednostavna i više je postalo dosadno o njoj pričati. Domači ulagači ne smiju ni da priđu Zvezdi, jer se zna ko trenutno polaže pravo na to, a Mišković nije poznat po tome da istresa velike sume novca, ako može da se provuče sa manje. Pogledati privatizaciju Boske. Dakle, ovo će se nastaviti do trenutka kada bude procijenjeno da je da se dostigla najniža tačka vrijednosti, ispod koje se ne može. Postoji i drugi scenario, ali je on malo vjerovatan, a to je dolazak nekog investitora iz inostranstva tipa Ceptera ili Mandarića. Ovo je vjerovatno bolja opcija, ali takvi ljudi nisu baš navikli da love u toliko mutnoj vodi, jer oni žele vlasništvo, po logičnim principima kapitalizma. Da bi jedan od njih preuzeo klub, potreban je zakon o privatizaciji i zakonsku reguativu po kojoj mogu da dođu i kupe klub, poslije čega bi on prešao u njihovo vlasništvo. To je svjetlosnim godinama daleko jer, u Zvezdi uopšte nisu razriješeni osnovni imovinsko - pravni odnosi, koji bi bar odredili, šta to Zvezda ima u svom vlasništvu, a drugo, taj zakon o privatizaciji nije ni u najavi. Dakle Zvezda neće da se ugasi, samo će da bude ojađena do te mjere do koje Mišković i sinčić procijene, da toliki novac žele da daju da se ona preseli u njihove ruke. Poslije toga, nek' nam je Bog na pomoći...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2009, 23:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Пошто не могу свако мало да реагујем на поједине изјаве овде на форуму, поготово оне које се односе на играче, прелазни рок, Ивића, сад ћу написати шта мислим, на једном мјесту.
Мислим да је невиђена грешка трпати у исти кош ове набројане, па и Чеду донекле са лопинама у фотељама, потпомогнутима бурек новинарима Србије...
Прво ћу резимирати рад нашег СД-а.
1) СВЕ, али СВЕ шти је најавио, у смислу куповине играча, је и остварио.
2) Никад није најављивао "бомбе", није насједао на провокације "седме силе", у стилу да им отвара карте, већ је сачувао образ и професионални интегритет (несвојствен претходницима на тој функцији), како пред новинарским шљамома, тако пред навијачима.
3) Без превелике помпе је успио да доведе у Звезду једног од најбољих играча репрезентације ЈАР, домаћина сљедећег свјетског првенства и једне од бољих екипа на том континенту. А ми у суштини треба, у најмању руку да га задржимо до тог првенства, и већ ћемо моћи 5, 6, пута зарадити на њему. Слично важи за Исаха, који се, као и Паркер, добро показао, који је репрезентативац Гане (U-21), момак који је на списку А селекције своје земље. Ко се разумије у фудбал, зна колики је квалитет (инидивидуално) афричког фудбала, и са каквим талентима располаже.
4) Као нико прије њега, пропутовао је хиљаде километара у мање од мјесец дана, да би се ЛИЧНО, НА ЛИЦУ МЈЕСТА увјерио у квалитете потенцијалних појачања! Знате неког ко је слично радио? А и зашто би? Много је једноставније сједити у Мадери и састављати тим на кафанској салвети... :roll:
5) Посебна ставка је поправљање грешака које је направио Буња са Топлицом, отписивање играча који би били већи терет него корист, за ово не треба само памет и храброст, већ визија неке будуће Звезде...
6) Такође, човјек није дошао у Звезду да учи занат који је изабрао. За разлику од других, он већ иза себе има резултате као спортски менаџер (видјети под АЕК и Олимпијакос). Зар то не значи ништа? Не треба заборавити да није дошао код нас зато што је негдје попио отказ, или добио напад жеље да "заврши каријеру у клубу из којег је потекао". У најбољим је годинама за врсту посла којим се бави и утолико је чудо да је дошао код нас, поготово у стању у каквом смо и са буџетом какав има. За мене је велики плус и то што је задржао Милијаша, јер није могао добити за њега цијену коју заслужује, што се показало као одлично, јер је момак већ сад стандардан првотимац репрезентације, и на љето ће се са новим уговором (на 4 године), друга пјесма пјевати са потенцијалним купцима...
Овде се прича о његовој плати, а мало ко спомиње да исту (у пар хиљада) плату добија и наш Огњен Короман. Да ли је он своју заслужио?

За крај, не могу да вјерујем да неко прича о неким "мегаломанским" потезима. Ово је најјефтинији прелазни рок икада! Па све кад сабереш, нема ту ни 2-3 милиона еура! НЕМА шансе да смо могли по Србији купити такве играче, са таквим потенцијалом за зараду и напредовање, за те паре. Најскупљи је Паркер са 500 хиљада (3 или 4 год), док нпр. Мирнес за џаба дошао (2,5 год), Врањеш 100 хиљада (4 године), Исах 200 хиљада (4 год), Пејчиновић 100 хиљада (3,5 год). Итд, да не набрајам даље...
Већина играча су још млади, имају одличне уговоре (нема оних пола-пола варијанти Жигића, Јанковића, Јоветића, Тошића...). Њима "САМО" треба стабилан клуб у својим организационим структурама, основни услови за рад, и мало стрпљења. О Чеди можемо причати...
У каквим условима раде, окружени пљувачином новинара, прозивкама "навијача", дерикожама од финансијера, квази љубитеља Звезде... Добро уопште изађу на терен.
Шупци и хоће да ми причамо о Ивићу, играчима, а не о њима, дерикожама!
P.S. - И да, да се разумијемо, нису ови играчи играчи све и свја фудбалске игре, али су сасвим солидни, са много простора за напредак, и уз 2 добра појачања на љето, уграни, са мало јачим тренером могу бити веома добра екипа за УЕФА куп, поготово за ЈСЛ. А све то, само уз услово да се клуб структурно стабилизује, што реално није до наваданих у овом посту...

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2009, 17:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
1. Tučen Banat 3:0 - Tutora glavom, Koki poslije, kako kažu, atraktivne akcije Parkera i Šišića, i Milijaš u svom stilu. Parker jedna stativa, jednom prečka i stativa zajedno i lopta šetala po liniji :(

2. Bigman, potpis. 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2009, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
http://www.redstarbelgrade.com/newscont ... &News=2181

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.redstarbelgrade.com/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=2185&News=2185

http://www.redstarbelgrade.com/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=2186&News=2186

Овде је сва суштина!
Надам се само да ће акција бити покренута и маркетиншки испраћена у РС, због људи који су мање упућени, а учествовали би.

Poslednji put menjao bigman dana 13 Apr 2009, 18:45, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
http://www.redstarbelgrade.com/newscont ... &News=2183

Citiraj:
Илија Ивић је јуче имао узбудљив дан јер је заједно са Ден Таном и Немањом Филиповићем журио на аеродром како би са њега вратио Бернарда Паркер и Авала Исаха који од доласка нису примили ниједан евро од клуба. Ивић није желео превише да коментарише новонасталу ситуацију:

„Нису дошли на тренинг, али су касније самостално радили. Као и сви остали играчи добили су обећање од управе да ће ускоро бити измирене све обавезе према њима.“

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 15:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ko je ovde lud???

Citiraj:
Južnoafrikanac Bernard Parker negirao je da od januarskog dolaska u Crvenu zvezdu nije primio platu.

"Odlično sam dočekan u Zvezdi i od dolaska u Beograd zarade su mi uredno uplaćivane, tako da ne znam odakle sve te priče. Ne želim da govorim o problemima Zvezde, ali koliko znam u pitanju je samo jedan igrač", rekao je Parker za južno-afrički sajt "Kik of".

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Само људи који насједају на приче смрдљивих пискарала....

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Онда све и један новинар у Србији лаже...

Што се тиче помоћи, то је фарса!!!
Ја ни марку не дам, то до клуба неће прићи ни близу!

Дајем само ако се отвори негдје лајв налог и то да видим на интернету у секунда да је легла моја маркица или небитно који износ!

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 18:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Онда све и један новинар у Србији лаже...

Што се тиче помоћи, то је фарса!!!
Ја ни марку не дам, то до клуба неће прићи ни близу!

Дајем само ако се отвори негдје лајв налог и то да видим на интернету у секунда да је легла моја маркица или небитно који износ!

Можеш ли макар прочитати, упутити се прије него што донесеш такав суд...? :roll:
Citiraj:
Пројекат мора бити потпуно јаван и ми на томе инсистирамо. Једино тако и може да успе. Акција ће бити реализована преко посебно веб сајта поменутог Клуба навијача Црвене звезде где ће чланови имати могућност да попуне приступницу, обаве плаћање, провере свој статус, као и стање средстава и укупан број чланова. Сајт новооснованог удружења на коме ће се регистровати свака уплата имаће банер и линкове са званичним сајтом ФК Црвена звезда и сајтом групе Делије Север, као и са свим партнерима и донаторима који буду укључени у кампању. Покушаћемо да информацију о прикупљеним средствима свакодневно презентујемо преко средстава јавног информисања и преко дисплеја на трговима градова Србије. Дакле, оно на чему инсистирамо јесте да свако, у сваком тренутку, може да уђе на сајт, погледа тренутно стање на рачуну, списак чланова и донација. Трајање акције је неограничено.

Излагање Делија. (Шурбатовић)
http://www.redstarbelgrade.com/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=2185&News=2185
Одговори на новинарска питања (Шавија)
http://www.redstarbelgrade.com/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=2186&News=2186

Апелујем на Делије са вого форума, да ПРВО прочитају обе изјаве прије него што крену у даљу дискусију!

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ама човјече чито сам то све, знам ја шта су српска посла, погледај само како су се све злоупотребљавале разноразне хуманитарне акције за дјецу и цркву, шта ће све бити са клубом питај ти Бога.

Надам се најбољем али сам сумњичав врло врло...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 19:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sto se mene tice odmah cu dati tih 15eura(1000 dinara).

Ako se klub spasi bicu ponosan a ako bagra uzme sebi i sve sjebe jebes onda i mojih 15evrica.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 22:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ja...

p.s. 1000 dinara nije 15 nego 10-ak evra :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 22:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
I ja...

p.s. 1000 dinara nije 15 nego 10-ak evra :D :D :D

Tih 5 evra je za maloljetnu ljubavnicu :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 22:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti si moj idol!!! :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 22:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Stacu lud pa zivim :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 23:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ono sto si ti napisao ne moze da smisli lud covek :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 23:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Pa ono sto si ti napisao ne moze da smisli lud covek :D :D :D

:lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 53  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]