bigman je napisao:
Оволика фрустрација....у најмању руку, ниси прошао на кастингу за статисту или шта већ...
Nije frustracija nego gnjev!
Sto se tice uloge, ne bi prihvatio ni kad bi mi nudili glavnu ulogu
bigman je napisao:
Оба филма су, најмање, солидна, а ти си их тако попљувао да би од овога направио политичко питање.

Ne znam sta bih ti rekao za ovaj prvi dio recenice sem da "pomalo" sumnjam u tvoju kompetentnost, no ukusi su razliciti, a pravo na misljenje egzistira (kad vec nemamo pravo da raspolazemo sa svojim novcem mozemo bar da mislimo sta 'ocemo)...
Naravno da je politicko pitanje. Pa neko je za ova dva djubreta dao preko 2.5 MILIONA KM nasih para. Bolje da su povecali penzije, dali crvenom krstu te pare, kupili patike i hlace djeci iz doma, napravili javni wc, ima milion nacina da se bolje potrose te pare od potpisa "hvala RS" (kad god to procitam na nekoj spici STRANOG filma imam osjecaj da pise "hvala vam debili sto ste mi napunili dzepove") .
bigman je napisao:
@prcko vitamincic
Као домаће снаге, ово-оно... Ма КО ће код нас направити филм да се може приказати у НАШИМ биоскопима, два дана за редом??? Постоје ли те паре на свијету? Са нашим "врсним" глумцима? Мислим, идеш ли ти у наше позориште, човјече??? Ајде не лупетај, наш филм не може напустити границе града (по квалитету који смо у стању да направимо), а камоли отићи на неки ИОЛЕ битан фастивал.
Koji si ti to "Domaci film" pa pogledao da na osnovu njega cijenis kakav je filmski potencijal RS? Ja cu ti reci, NIJEDAN. Zato jer "Domaci film RS" NE POSTOJI. Ne postoji upravo zato jer se NASE pare daju za razvoj Srbijanskog, Hrvatskog, Makedonskog, Ceskog, Turskog, Tunguzijskog itd. Dovoljno je da se pojavi bilo ko sa strane da bi ovi nasi pustili niz nogu i dali pare (pogotovo ove otete od naroda, te idu ko alva).
U pozoriste idem REDOVNO, za razliku od tebe, i mislim da imamo dobre glumce i svaka im cast jer samo zahvaljujuci njihovom entuzijazmu opstaje i ta kulturna scena u RS. Slobodno malo prerovi po netu (kad vec ne citas novine, bar ne ono pod "kultura") i pitaj druga Googla pa ces vidjeti gdje sve nasi glumci uzimaju nagrade i priznanja za svoj rad. Mozda i ti promjenis misljenje o njima ako vidis da ih neko sa strane vise cijeni od nas samih.
bigman je napisao:
ВИШЕ вриједи потпис РС, на крају филма, него СВА академија у Бањалуци.
Ti si druze tipican primjer domaceg trupca (tkz. oblovina) kome je sladje tudje govno nego domaca pita. To je tipicno malogradjansko razmisljanje.
Ali nisi ti i tvoje razmisljanje problem (normalno je da na 1.400.000 ljudi ima i odredjeni procenat takvih) ono sto je problem je sto isti takvi kapitalni primjerci sjede u foteljama ministarstava i donose pogresne odluke i svojom gluposcu, neznanjem, tvrdoglavoscu, povodljivoscu itd. iz dana u dan prave samo stetu.