banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 07:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 05 Apr 2009, 23:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Majami finale znaci sledeci turnir Novak ispada u drugom kolu po obicaju :D treba gurat neku kintu na iznenadenje ako je to uopste iznenadenje

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2009, 00:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nemojte tako, dobar je Novak, samo je škotina bolja! On i Nadal mu nikako ne leže...

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2009, 09:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ili Đoković pored sebe nema kvalitetan tim ljudi, koji bi ga uputili na ispravljanje sopstvenih nedostataka ili je opasno zaglibio u izbivanju po kakvim partijima, eventima ili ne daj Bože po BG splavovima. Trećeg objašnjenja nema, jer je očito da mu je fizička sprema mizerna. Što je najžalosnije, otkako se pojavio na velikoj sceni i probio u vrh, taj problem je konstantno prisutan i on još uvijek ne angažuje nikakvog kondicionog stručnjaka, da ga malo bolje pripremi za napore. Nije ni čudo da se kao posljedica takve fizičke iscrpljenosti, pojave i psihički problemi, jer ko ne bi bio isfrustriran činjenicom, da ne može da odigra dva seta na vrhunskom nivou. Malo me čudi da on oko sebe nema neki vrhunski tim ljudi, koji bi brinuli o njegovom stanju, jer u ovakvom stanju, na gren-slemovima, gdje se ide na tri dobijena seta, neće imati šta da traži... Stvarno se nadam da mu slava nije udarila u glavu, pa da je pomislio da će protivnici sami sebe da pobjeđuju, čim se on pojavi na terenu...

I da... Ne mogu da vjerujem da je onaj kljakavi Škot, bolje fizički pripremljen od Đokovića. Škot izgleda kao da boluje od najmanje pet bolesti odjednom, a bez problema čisti protivnike sa terena.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2009, 10:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

1. Rafael Nadal (Španija) 14.470
2. Rodžer Federer (Švajcarska) 11.020
3. Novak Đoković (Srbija) 9.010
4. Endi Marej (Velika Britanija) 8.840
5. Huan Martin del Potro (Argentina) 4.790
6. Endi Rodik (SAD) 4.340
7. Žil Simon (Francuska) 4.010
8. Fernando Verdasko (Španija) 3.760
9. Nikolaj Davidenko (Rusija) 3.735
10. Gael Monfis (Francuska) 3.600

Po zavrsetku sledeceg turnira Novak ce cvrsto drzati 4to mjesto zao mije ali istinito

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2009, 12:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Vidjecemo kako ce Skot igrati na sljaci. :wink:
Dobra stvar je da poslije sljake on brani dosta bodova pa mislim da ce Nole zavrsiti godinu na trecem mjestu.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2009, 14:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
vb87 je napisao:
Dobra stvar je da poslije sljake on brani dosta bodova pa mislim da ce Nole zavrsiti godinu na trecem mjestu.

Bogami u kakvoj je formi... Ne vjerujem da ce Marej tek tako posustati...

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 09:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:

Citiraj:
Glavni problem pred kojim se nalazi Novak nije samo mizerna bodovna distanca, već i fakat da u nadolazećoj sezoni šljake brani 2.800 poena, a Marej samo 520. Prvi veliki ispit Novaka čeka na mastersu u Monte Karlu (12-19. april), gde brani 450 poena (Marej 150). Nakon toga sledi još veći izazov, masters u Rimu, gde Noleta čekaju odbrana titule i 1.000 poena (Marej 70). Onda sledi još jedan turnir masters serije, u Madridu, koji je ušao u termin Hamburga, gde je Novak stigao do polufinala koje mu je podiglo saldo za još 450 bodova (Mareju za 150). Na kraju svega je polufinale Rolan Garosa, koje mu je 2008. donelo 900 bodova (Mareju samo 150).

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 14:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
To jest, Murray ne mora ni igrati ni jedan turnir na sljaci, i prestice Novaka ako ovaj nastavi da igra kao do sad :)

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2009, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
elena Janković: NATERALI ME DA SE SLIKAM S KLINTONOM!

Jelena Janković: Bila sam primorana da se slikam s Klintonom u Njujorku. Mogla sam samo da kažem: „E, ja sad neću da se slikam" i da napravim skandal. Ko bi na mom mestu to uradio?

Prvi ženski reket Srbije Jelena Janković priznala je u intervjuu za hrvatsku stanicu Nova TV da je bila primorana da se slika s bivšim američkim predsednikom Bilom Klintonom! Ova fotografija s humanitarne egzibicije „Bili Džin King kup", na kojoj se nalazi i Ana Ivanović, početkom marta prilično je uzburkala srpsku javnost, a Džej Džej je, posle više od mesec dana čekanja, prvi put prokomentarisala situaciju u kojoj se tada našla.

Jelena blista na šljaci

Prošlogodišnja kraljica belog sporta Jelena Janković je, čini se, konačno u svom elementu. Možda je zaključak preran, ali povratak s tvrdih podloga na njenu omiljenu šljaku odmah joj je doneo ubedljivu pobedu nad uvek nezgodnom Frančeskom Skjavone u Marbelji 6:2, 6:1.

- Veoma sam srećna onim što sam pokazala na prvom meču u Marbelji. Dobro sa igrala uprkos vetru i bila sam koncentrisana na meč. Izuzetno sam zadovoljna svojim nastupom - rekla je trenutno četvrta igračica sveta.

Zanimljivo je da je, pored boljeg kretanja nego u prethodnom periodu, 24-godišnja Beograđanka igru bazirala na odličnim i snažnim servisima, a gledaoci su ponovo mogli da uživaju u njenim čuvenim špagama. Jankovićeva danas igra u drugom kolu protiv Tunišanke Selime Sfar, 181. igračice na WTA listi.

Jelena je rekla da je mogla jedino da napravi skandal i da pred samim Klintonom odbije slikanje, ali je objasnila da niko normalan na njenom mestu to ne bi uradio.

Digla se frka

- Mi smo tu stajali i, jednostavno, morali smo da se slikamo. Naravno, niko neće da kaže ja ne želim da se slikam iz tog i tog razloga. Eto, to je sve - rekla je 24-godišnja Beograđanka o fotografiji s Bilom Klintonom.

Jelenino i Anino slikanje s čovekom koji je najzaslužniji za bombardovanje Srbije 1999. godine izazvalo je veoma negativne komentare u srpskoj javnosti. Možda sve to i ne bi bilo toliko čudno da njih dve gotovo u svim svojim intervjuima nisu pričale o teškim danima koje su preživljavale tokom NATO agresije. Da stvar bude gora, Ana je još sve i dosolila izjavom objavljenom na njenom zvaničnom internet sajtu, u kojoj je izrazila oduševljenje zato što je upoznala bivšeg američkog predsednika, koji je „veliki ljubitelj i poznavalac tenisa". S druge strane, Jelena se posle tog „incidenta" nije uopšte oglašavala u medijima i nije želela da objasni kako je došla u tu situaciju.

Nole, Srbi i Hrvati

Hrvatski novinari, pored Jelene Janković, intervjuisali su i Novaka Đokovića i Anu Ivanović, a najzanimljivije pitanje bilo je upućeno Novaku, koji je zamoljen da prokomentariše svoju izjavu „da su Srbi i Hrvati isto".

35 DANA ĆUTANJA ... Jelena je posle slikanja s Klintonom više od mesec dana ćutala o tome, dok je Ana na sajtu napisala da je oduševljena Bilom

- Znate šta, ja sam suviše mlad da bih obraćao pažnju na neke stvari koje su se dešavale ranije. Ostavićemo istoriju istoričarima da je razmatraju i dalje. Ja stvarno nemam problema sa tim. Najbolji prijatelji u tenisu su mi Srbi i Hrvati i ljudi sa tih prostora, tako da nemam nikakvih nesporazuma i nesuglasica - rekao je veoma diplomatski Novak.

(S. Đ.)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2009, 21:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da,da.. Sad kad je vidjela da je svi pljuju zbog toga nasla se izvlaciti..

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2009, 07:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Pare ljude kvare...toliko o tome.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2009, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ozenio se Federer :)

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2009, 18:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Ozenio se Federer :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2009, 19:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Aj nek mu je sa srecom, iako je govnar. :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2009, 20:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Jelena do 10 titule u karijeri...cestitke...bravo za JJ...

Citiraj:
Srpska teniserka Jelena Janković osvojila je prvi trofej ove sezone. Jelena je u finalu turnira u Marbelji savladala Karlu Saurez Navaro iz Španije sa 6:3, 3:6, 6:3.

Meč je trajao dva sata i 25 minuta. Nakon vođstva sa 5:1 u trećem setu, Janković je propustila pet meč lopti, da bi u šestom pokušaju konačno došla do uspeha.
Jankovićeva i Suares Navaro do sada su igrale dva puta i to na grend slem turnirima prošle godine. Srpska teniserka je oba puta bila uspešnija i svaki put posle dva seta, na Rolan Garosu slavila je sa 6:3, 6:2, a na Vimbldonu sa 6:1, 6:3.
Nagradni fond turnira u Marbelji je 500.000 dolara, a pobednici će pored 112.303 dolara pripasti i 280 WTA bodova.

http://www.blic.rs/sport.php?id=87918

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iRI4Q0YfSuA[/youtube]

AAAAAAAAAAAAA, Pa mislim da su mu morali platiti 10 miliona za da snimi ovakvo ponizenje, nikad goru reklamu nisam vidio u zivotu..

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Uzas :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 18:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Prejako :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa samo se ti kreten mozes ovome oduseviti :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 19:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I meni je cool, ono retardirano cool. 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]