info_elta2 je napisao:
Sto se tice zakljucavanja (Parental lock), resiver koji nam je dala Avala tv se zakljuca, verovatno je tako programirala Avala tv. Pretpostavljam zbog nove politike novog vlasnika.
I kod vas nema niti jedan "strucnjak" koji moze ukucati PIN i skinuti Parental Lock? Nego ti moras pretpostavljati zbog cega je to. Nemate sta, gospodo, da pretpostavljate nego ima da omogucite da gledamo sto smo platili. A ja nisam platio Parental Lock, nego TV program. I da, je li vi iz elte zaista mislite da ova glupa objasnjenja piju vode. To ja kao kada u skoli ne napises zadacu, pa kazes da su ti bili gosti i da nisi mogao. Bas profesora briga sto su ti bili gosti.... E tako je i mene bas bria za promjenu strukture, ja samo znam da se Avala nakon ponoci ne moze gledati vec 4 subote zaredom.
Sto se Travela tice, cini mi se da je neko na forumu vec napisao u cemu grijesite.
Fox crime - definicija slike iz podruma je sljedece: previse zrnasta, totalno nekorektna podesavanja brightness/contrast, kao i balans boja. Malo bolji VHS snimak ga sisa po kvaliteti barem duplo. Ne mozes mi reci da je kod vas sve ok...
Eh da, danas Nova na analognoj katastrofa. Vec par dana je losa, ali danas nemam rijeci. Toliko razmazana i neostra da nemam rijeci. Dok je na dvb-c i dalje sve ok, tako da ne pali prica o slabom signalu iz Hrvatske...
Zakljucak: previse pricate price, premalo radite. Latite se vi posla, i vidjecete kako se smanjuje potreba za pravdanjem i kako je lijepo primati pohvale....