banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 11:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 53  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Apr 2009, 20:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Čestitam vam, grobari. Zaslužili ste, mada ste i vi * od ekipe, ali ne baš toliki ko mi. Onaj Moreira bar zna da pogodi čovjeka pasom, svaka mu čast. Dijareja nije trebao dati onaj gol, ali kraj tri "perspektivna" mutanta u našoj odbrani mogo je i dupetom. Ovo je vjerovatno najgora odbrana u istoriji kluba. Uopšte nije bitno što ne pamim većinu ostalih. Gore teško da može...

E, da! Čedo, izvrši i treću izmjenu - izbaci sebe iz Zvezde! STOP PRIPRAVNICIMA I POMOĆNICIMA! NA ZVEZDI SE UČITE, NAVIJAČE MUČITE!

Zašto nemam kanter na kompjuteru, da se opustim... Napravim bota sa inteligencijom 10 i nazovem ga Janevski...

Zaboravio sam, smeten sam skroz - STAMENI KRALJU! Da ga nije bilo, od bruke ne bih spavao 7 dana.

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ауууу :-?

Паркер = милион евра, Клео = милион евра, за шта су дате толике паре, или да се боље изразим, за шта ћемо дати толике паре???
Клео ово, Клео оно, па је*бем ти све, како је могуће да није урадио ништа данас, није упутио ни један шут у према голу Партизана!!!
Милијаш брате иди више док још можеш нешто зарадити, у Звезди му се више не игра а приче о прављењу нове генерације су у категорији бајке и басне.
Одбрана, шта рећи фантастично... :-?
Звезди желим да се "заледи" ако је како могуће у времену, па да се пробуди за једно 25-50 година док демократе и европејци сиђу са власти.

Честитке Партизану на освојеној титули, надам се и купу. А Војводини желим да освоји друго мјесто.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 20:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
SIJUKS je napisao:
bigman je napisao:
Ок све СИЈУКСЕ, добили сте нас, честитамо, бољи сте, али ладно спамујеш тему!?!?

Sto spamujem,dikutujem o fc zvezda a to je i tema,a malo zajebancije ce uvek biti,i ja bih prihvatio zajebanciju na racun partizana da smo mi nedaj boze izgubili,ipak je to veliki rivalitet tako da ne vidim cemu ljtutnja

Sto spamujem,dikutujem o fc zvezda a to je i tema,a malo zajebancije ce uvek biti,i ja bih prihvatio zajebanciju na racun partizana da smo mi nedaj boze izgubili,ipak je to veliki rivalitet tako da ne vidim cemu ljtutnja

Извињавам се, учинило ми се...

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 21:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Golmane sreco nasa!!!
Toliko od mene :cry: :cry: :cry: :angry3: :angry3: :angry3:

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ajoj tuge... Zvezda očaj, nadigrana i zasluženo poražena. Partizan daleko bolji i kao takav, trenutno je bez premca u Srbiji. Moje čestitke i na pobjedi i na novoj tituli.

Stamenković, svijetla tačka i korisni i borbeni Lazetić. Milijaš spor, otromboljen i bezvoljan. Ja lijepo rekoh da ga je trebalo prodati. Odbrana je za nekog stripa, komičnog naravno.
Pejčinović i Tutorić su kao neka perspektiva!? Možda, ali na bekovskim pozicijama. Za štopera su obojica nejaki, bezmudi i uz to poglupi, tako da nemaju nikakav kvalitet koji bi ih kvalifikovao za centralno mjesto u odbrani. Pored onog Vašingtona izgledali su kao djeca, nemoćni da išta urade. Tutorića neću ni da komentarišem. Tri godine tupim da je u pitanju limitiran mediokritet i to je to. Nije on grešnik kriv, što ga proglasiše dobrim igračem.

Kleo odsječen, nije ni mogao više, Oumaru pokretljiv, ali nedovoljno je to. Parker - borben i vidi se da ima kvalitet, ali mu je duel slaba strana, a vidi se i da se nije adaptirao. Koroman? No comment. Taj je o sebi odavno sve rekao, a i odigrao je svoje. Koreja majka i to po mogućnosti Sjeverna. To mu je mjera.
Janevski? Nit' smrdi nit' miriše. Na momente se čini da je dobar, a onda sve ukenja. Generalno, i to sam već ranije govorio, mislim da nije dobar taktičar, ali da izgleda dobro individualno radi sa igračima. Treba na kraju sezone tražiti bolje rješenje. Možda Stepanović još bude slobodan. Uglavnom titula je izgubljena u prvom dijelu sezone, a šansa za priključak, i to ne velika, bio je prethodni derbi. Uglavnom, trebaće na ljeto kvalitetan štoper ili čak dva. Vjerujem da Ivić već radi na tome...

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 21:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Nikad te niko voleti neće ko što te volim ja,
Diarra, Diarra ubico cigana!

:lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 22:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Moram da napomenem da je sudija jos vise doprineo slabom izdanju na terenu. Covek je seckao igru svaki sekund i nije se moglo videti nesto zanimljivo zahvaljujuci njemu

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Hertzog je napisao:
Covek je seckao igru svaki sekund

Jeste,i mene je iznervirao,bukvalno svaki kontakt je svirao,onaj mali Tomic me iz utakmice u utakmicu sve vise odusevljava,extra igracina :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2009, 09:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Apr 2009, 09:36
Nekako imam osećaj da bi omladinska ekipa + Stamenković bolje odigrala ovu utakmicu.
Vratite Sašu, mamu vam vašu!

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2009, 11:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
SIJUKS je napisao:
Mislim da nemate snage za citavih 90min utakmice,ali dobro,na zboru u Stričićima se igra 2 puta 20 min :lol:

Ehhh da je samo snaga upitanju....

Cestitka grobarima zasluzeno su pobedili,a nama ostaje da ovu tugu,jad i bedu izdrzimo do kraja sezone.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2009, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ове седмице Тана је требало да престави потпун извјештај коме Звезда и колико дугује, лопов међутим то није урадио а питање је и када ће...

А не знам шта да кажем за играче, очигледно је да неће да играју без пара а поставља се питање ко би и игро...
Све је распад од омладинске школе до првог тима а пара нигдје ни на видику.

Ако је Ивић од рјечи напустиће тим по завршетку сезоне јер је рекао да ће му судити резултати па зато...
Тренер исто, недоречен мада је проблем и у играчима стално ротира без фиксираних позиција изузев пар.
Има ли излаза то ме највише брине?!

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2009, 19:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Mirnes Šišić nema novca za kiriju
Fudbaler Crvene zvezde Mirnes Šišić nema novca da plati kiriju zbog neisplaćenih dugovanja kluba. Stanodavac mu je stoga rekao da mora da napusti stan.

"Od kada sam u januaru došao (u Zvezdu), nisam primio ni dinara. Prva dva meseca sam plaćao stan sam, ali zaista nema smisla da to i dalje činim", izjavio je Šišić agenciji Beta.

Šišić, koji je i reprezentativac Slovenije, istakao je da je takva situacija sramotna za nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona.

"Mi stariji igrači svakog dana mlađima dajemo po 1000 dinara da imaju. Garantujem da barem sedmorica igrača ne može danas da kaže da će sutra imati za kafu i sok. To je sramota. Samo nam sportski direktor (Ilija Ivić) pruža podršku, ali on nije zadužen za finansije. Ostale članove uprave i ne viđamo", rekao je ogorčeno Šišić.

Šišić je naglasio da će fudbaleri Crvene zvezde nastaviti da ispunjavaju svoje obaveze, ali samo zbog sebe i navijača.

Nezadovoljni igrači Crvene zvezde zatražili da se da u petak sastanu sa predsednikom kluba Den Tanom da razgovaraju o situaciji u klubu. Sastanak će najverovatnije biti održan uoči popodnevnog treninga.

Ovo je vec katasrofa

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2009, 19:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Bruka :(

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2009, 19:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Apr 2009, 09:36
Тај Мирнес исто тако треба да зна да њему и није место у тој Звезди. Међутим...

Све ми се чини да клуб треба да дотакне дно да би могао евентуелно касније да се издигне изнад билокакве кризе. Значи, распродати играче, покрпити колико се може дугова, па форсирати перспективну младеж. јебеш скаутинг јужне африке и бразила кад клуб буквално нема пара да плати играчима дневни топли оброк. нека скаутују мало по Ужицу, Врању, Лесковцу...гарант би могао да се састави веома млад тим који би могао да држи клуб у Јелен лиги. Па онда јово на ново, из године у годину, један играч букне, продати га за што веће паре, док се трудити да се трошкови сведу на минимум. Па ако то значи бити просечни српски прволигаш неколико година, хеби га...соу би ит.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2009, 09:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Ако је Ивић од рјечи напустиће тим по завршетку сезоне јер је рекао да ће му судити резултати па зато...

[-o<

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2009, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.pressonline.rs/page/stories/ ... ctionId=44

:dontknow:

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2009, 11:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ljudi moji ovo je tuzno i mora pod hitno da se rijesi. Svi mi dobro znsmo da bez jake Zvezde nema ni jakog Partizana i obrnuto.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2009, 11:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=62590&sectionId=44

:dontknow:

И поред овога ти дођеш и пљунеш на Ивића и играче... Који су најмање криви и које најмање треба кривити. Немају нормалне услове за живот и рад, а ми као серемо о некој игри... Треба да отјерамо сву стоку "финансијере", дерикоже, профитере!

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2009, 11:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Poslata ponuda Cepteru, sledi UO
Sa "Marakane" je u sredu poslata ponuda Filipu Cepteru koji je izrazio želju da preuzme ulogu glavnog sponzora.

Crvena zvezda je u ponudi od pola miliona eura godišnje tražila i odredjene bonuse za uspehe u tom periodu. Za uzvrat, poznati biznismen bi dobio pravo isticanja njegovog logoa na dresovima, adekvatnu zastupljenost na komercijalnim pozicijama, kao i mesto u UO.

Odgovor Ceptera očekuje se za nekoliko dana. Medjutim, utisak je da je ovo moglo mnogo brže da se odradi, ponuda poznatog poslovnog čoveka postoji već duže vreme, a u UO je i Vladimir Jugović koji je kao prijatelj Filipa Ceptera mogao da bude veza u ovom poslu.

Medjutim, kako prenosi "Sportski Žurnal", neki članovi UO smatrali su da je 1.5 miliona eura malo za tri godine!?

Takav odnos zaprepastio je predsednika kluba Den Tanu koji je po povratku iz SAD dobijao i predloge da otpusti Sašu Kozića koji nije odmah odreagovao na ponudu Ceptera i poslao ponudu.

Šta se sve dešava u našem najvećem klubu koji je i u najvećoj krizi od osnivanja meta je brojnih spekulacija. UO zaseda najverovatnije u utorak,a pored odlaska Bladimira Jugovića i Duška Sekulića tema će biti naravno i finansijska situacija.

Rezultati revizije biće objavljeni krajem sledeće sedmice. Tada će konačno biti saopšteno i koliko je FK Crvena zvezda zaista dužan. po mnogima taj trenutak biće zaista i prilika za novi početak kluba...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2009, 11:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Izgleda da su jedino Iviću redovna primanja...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 53  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]