BL Boy, da li si ti ikada vidio Blackberry?
Da li si ikada imao priliku da ga koristiš?
BL Boy je napisao:
Meni licno kod bleckberry-a smeta sto nema wlan, ali dobro zato sad ide taj 3G i HSDPA mreza pa ce brzina mob.neta biti zadovoljavajuca.
Jesi li siguran?
Griješiš!
Ne postoji jedan model Blackberry-ja. Ima ih više.
Napisao si u da nema wireless (i opet se provalio

)
Citat sa RIM-ovog sajta:
Citiraj:
Some BlackBerry smartphones also include Wi-Fi® support so you can connect to virtually any Wi-Fi network.
Areas within Wi-Fi coverage are deemed hotspots, and can be private (e.g. a home/enterprise network, or a commercial location such as a coffee shop) or public (e.g. municipal).
Lista Blackberry-ja sa "Wi-Fi-jem":
http://na.blackberry.com/eng/ataglance/networks/#tab_ddetail_subtab_wifiBL Boy je napisao:
Ja samo kazem sta kod nas prolazi, dakle da bi plasirao na trziste nesto onda ga moras prvo i istraziti sto sumnjam da je ovdje bio slucaj. Ne kazem da to nisu kvalitetni telefoni koji se dobro prodaju, ali pitanje je koliko ce prodaja istih biti ovdje gdje je vecini ljudi i sam taj brand nepoznanica i u duelu Nokija symbian vs blackberry (ako budu imali istu cijenu, a nece posto ce black biti skuplji) pobjedice nokia.
Po čemu si ovo zaključio?
Da li si ti istraživao pa znaš!?
Da li je poslovnom čovjeku bitan telefon ili usluga koju dobija uz njega?
Da li mu je bitan brand telefona ili funkcionalnost?
Da li nekim ljudima treba Blackberry?
BlackHand je napisao:
Mogao si u poslijednje vrijeme primjetiti najezdu Blackberrya, a kad bude postojao i taj servis mnogi će se odlučiti za Blackberry ispred bilo kog drugog multifunkcionalnog uređaja.
Potpisujem!
Euroth je napisao:
Da, Boy, ali raja nigdje ne kupuje Blackberry, već poslovnjaci, a njima ako je do fotografije, kupe još jedan s dobrom kamerom.. BB ne kupuje niko jer mu je "kul", već jer mu treba...
Tačno Euroth!
Samo, poslovnjacima uglavnom nije bitno fotkanje

, a ako i jeste, onda sebi mogu priuštiti DSLR "fotić"
BL Boy je napisao:
Sto se tice mog zvanja ja jesam dipl.ecc. i ne vidim kakve to veze ima sa mojim prethodnim postovima ovdje, ali eto.
Da li si u okviru bilo kojeg predmeta primjetio riječ: "Marketing"?
Jesi!
Valjda!
Trebali bi imati i predmet koji to obrađuje
To samo govori o kvaliteti školovanja u BL kada osoba koja tvrdi da je diplomirani ekonomista odvali glupost koju sam citirao u svom prethodnom postu.