banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 05:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: BIH REPREZENTACIJA
PostPoslato: 29 Mar 2009, 14:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 14:36
ovdje mozete komentarisati o nasoj A reprezentaciji vase kritike i pohvale jednostavno nasa misljenja o nasem A timu,, jer vidim da vise volimo tude a ne domace to nam je velika mana i veliki greh zato bujrum bosanci i hercegovci :D :D :D :roll: :roll:

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Momcima svaka cast,pokazali su da mogu,publika je takodje (brojcano)pokazala koliko im je stalo.... Po mom misljenju,jedina mrlja sinoc je bakljada i prekid utakmice zbog iste.

Takodje,ako moze tema bez politickih i provocirajucih postova,tipa:"zasto Bl ne navija za ove,a navija za Srbiju" i sl. Buducnost,nadam se bolja, ce pokazati ,a mozda i dovesti do nekog zajednistva u sportu,kao i ostalom... Znam,ista smo drzava,u repki igraju i Srbi,trener Hrvat,ali ima tu jos dobro za doraditi dok se ova reprezentacija podje osjecati kao "nasa" u Banjaluci. Sanse ima,buducnost ce pokazati,ali cisto sumnjam da ih nesto privlace ispadi i spotovi Fanaticosa,pjesme o ljiljanima i ratne zastave BiH. Ovo je moje misljenje,a kome je stalo da tema ne zavrsi kao prosla,drzite se sporta,igre i price oko toga,a politika ima zaseban forum.

P.s

Koga ne zanima,nek preskoci temu,krepace sama od sebe kao i mnoge druge,ako vec nikog ne zanima,a ovo politicki obojeno spamovanje ce se nadam se,sankcionisati od moderatora. Oni koje zanima,valjda imaju pravo tu da diskutuju i pisu???

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Poslednji put menjao ERROR dana 29 Mar 2009, 15:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 15:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nego,cuje li se FIFA,savez iko "odozgo" u vezi bakljade i prekida utakmice?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Rodjen sam u BL, navijam za Srbiju... BIH ne dozivljavam kao svoju reprezentaciju i tacka...
Al posto je ovo tema o sportu malo ne bih da izazivam neke politicke sukobe :D :D
Sinoc zasluzena pobjeda BIH... Svaka vam cast!!! Imate veoma kvalitetnu reprezentaciju i ludog trenera :D :D ... Puno srece u daljem toku takmicenja!!! :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 16:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Ajde pusti ljude da pisu, ovo je otvoren forum.
Za sve provokacije postoji moderator i nije bilo potrebe da se zakljucava prosla tema.
Neka se sakcionisu i banuju oni koji narusavaju pravila a ne da se zakljucava, to je apel moderatorima.
Takodje bilo bi pozeljno da se ne nasjeda na provokacije...nema potrebe, kulirajte :wink:

I da, cestitke na sinocnjoj pobjedi...mada imam los predosjecaj za BiH pred revans u Zenici.
Vidjecemo...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 17:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ja uopšte nemam loš predosjećaj pred utakmicu u Zenici. Belgijanci nemaju nijednog pravog napadača a tu će takođe mnogo nedostajati Fellaini koji neće igrati zbog kartona. Možda će se vratiti Witsel ali ako Defour bude loš kao sinoć, ništa od njih...a fali tu i Vanden Borre. Još ako se oporavi Rahimić, to je to. Takođe mislim da ova ekipa ima veliki potencijal ali još treba da napreduje da dođe na nivo Srbije i Hrvatske...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Block out je napisao:
I da, cestitke na sinocnjoj pobjedi...mada imam los predosjecaj za BiH pred revans u Zenici.
Vidjecemo...

gledao sam snimak, dobro su odigrali. belgiju ne mogu organski podnijeti. navijam za srbiju a i za bih kada igra protiv bilo koga drugog sem srbije. mislim da i svaki hrvat navija za hrvatsku, bez obzira da li zivi u bosni. mislim da bi i svi muslimani trebali navijati za srbiju i hrvatsku sem kad igraju protiv bosne. mozda bi to trebalo biti normalno, samo normalno ne stanuje na balkanu :D

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 17:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

navijao sam za srbiju za hrvatsku kad god je igrala sem kad igra protiv bosne i hercegovine,respektujem te dvije repke ipak su oni nasi susjedi :D :D

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 17:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
manitu uci da svira je napisao:
Block out je napisao:
Vidjecemo...

gledao sam snimak, dobro su odigrali. belgiju ne mogu organski podnijeti. navijam za srbiju a i za bih kada igra protiv bilo koga drugog sem srbije. mislim da i svaki hrvat navija za hrvatsku, bez obzira da li zivi u bosni. mislim da bi i svi muslimani trebali navijati za srbiju i hrvatsku sem kad igraju protiv bosne. mozda bi to trebalo biti normalno, samo normalno ne stanuje na balkanu :D

Bas je ljepo vidjeti glas razuma,,,vecina ljudi su za ljep nacin komunikacije,,,tako da treba nastaviti.....Ja sam sinoc navijao za Srbiju kada je igrala protiv Rumuna,,i uvjek navijam za njih,,,skim kod da igra sem BiH.....Znaci zdrav razum,,i svima dobro........

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 21:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Juce, kad sam stavio onu raniju temu o nasoj repki sam rekao 3-2 za BIH ,i sto bi rekao Ciroki-Zajebali su me!!
Muslimovic nije bio bas tako opasan napred,ali je puno ipak radio na terenu,i nadam se u Zenici da ce ga Zlaja bar jednom uvaliti..Gubitak Spahica,a veliki dobitak Marjana(komentatora)Supica,Pandze,Jahica,Nadarevica i Zlatana Bajramovica(kralj se vratio).Najbolji na terenu Miske,Dzekson,Ibricic,Pandza,Supic
Uz ozbiljnu igru mogli bi u Zenici da im bar dva komada damo.Rado Miske iz slobodnjaka ,Muslimovic, a za Dzeksona se zna...Uh opet ispade bar trica.
Ps bakljada je racku...Ima boljeg nacina da se bori protiv kerova iz saveza,jer bi nam se ovo moglo razbiti od glavu,a savez ce se opet izvuci..
Pozdrav svima i RADUJ SE BOSNO

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 21:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Tema treba da ostane ali ako se pojave likovi koji provociraju i registruju se po kraju utakmice i pametuju treba adekvatno i zestoko reagovati.

I molio bi sve postovaoce reprezentacije BiH da prestanu da pametuju kako "JA" treba da navijam za BiH a ne za Srbiju.

Hvala!

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 22:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Vuk_samotnjak je napisao:
I molio bi sve postovaoce reprezentacije BiH da prestanu da pametuju kako "JA" treba da navijam za BiH a ne za Srbiju.

Slazem se.
Kad bi prestali forsirati kako bi mi morali navijati za BiH a ne sa Srbiju ja bi cak poceo malo i simpatisati tu ekipu, ali ovako... :angry3:

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Upravo tako,niko nikome ne moze nametati za koga da navija i ta prica treba vec jednom da se zavrsi.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 23:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

i netreba svako ima svoj razum svoju zelju i svoju ljubav prema necemu ,i niko mu to nemoze oduzeti,niti nesto drugo nametat,kao sto meni nemoze nametat niko nesto strano jer ja volim `svoje`zivim za svoje disem za svoje i branim svoje dok tude cijenim i postujem imam veliki respekt..
a sto se tice ove teme nisam je postavio da bi vam nametao niti prisilio na nesto sto nezelite jednostavno da komentarisemo i bar neceg nademo zajednickog a da se nedoticemo politike i nacionalizma koji je boljka sviju nas,, nadam se da nece tema pod kljuc jer ima ovdje razumni ljudi koji znaju cijeniti i postovati RESPEKT za takve

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 00:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
BiH je razvalila Belgiju. Zaslužena pobjeda, nema šta. Đeko dijamantu :lol:
Navijači treba da se smire jer te bakljade mogu skupo koštati. Situacija je sada super povoljna, samo pametno i smireno i eto Bosne na SP.

Ja ovdje neću pisati o tome za koga se navija itd., jer temu razumijem kao temu o BIH reprezentaciji, njenim igračama, rezultatima, nema potrebe za neke druge komentare.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 06:45 
Bogami su ih preg00zili. :)

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 07:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.fokus.ba/vidi.php?rub=2&vijest=19489 Uz neke pretjerane stvari,ima dosta i istine ...nazalost

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Onakav TRIJUMF su usrali BH Fanatikosi.

Nadam se da će kazna biti samo u novcu. S obzirom kakav je Platini i kako teško sankcioniše huligane, nadam se da neće biti stroža kazna.
Ova ekipa treba da ide u Afriku.
Samo da ih Platini ne zaustavi zahvaljujući BH Fanatikosima.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 11:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
Najgore su ove utakmice poslije velike pobjede i to sa istim protivnikom. Radije bih da igramo sa Spancima ili Turskom recimo. Nadam se da ce Ciro i strucni stab uspjeti izbiti iz glave igracima balkanski mentalitet, jer svi znamo nas, poslije jedne pobjede bolji smo od Brazila. Belgija nema sta izgubiti, jebe ih sto nema Van Buytena i Kompanyja, jer su im bekovi isli po cevape cesto u Genku. Nas peh je povreda Spahica, Mravac mi nije nesto izgledo bas sigurno al svakako treba sa oprezom uci u ovu utakmicu, zaboraviti onu u Genku totalno i iz pocetka, strpljivo i oprezno u pobjedu jer time bismo skinuli Belgiju sa vrata. Iako volim vidjet baklje na tribini i kako seljacine iz Saveza placaju za iste, nadam se da ih nece biti sad u Zenici, jer poslije onoga u Genku, Blatter i co bi nam ebali sve. Namjerno kazem Blatter, jer Platini nema veze sa ovim, FIFA je zaduzena a ne UEFA. Mozda nam se nepika onaj prekid u OSlu jer je bilo u reziji UEFA. :D Uglavnom treba samo razumno.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 15:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
La Point je napisao:
Najgore su ove utakmice poslije velike pobjede i to sa istim protivnikom. Radije bih da igramo sa Spancima ili Turskom recimo. Nadam se da ce Ciro i strucni stab uspjeti izbiti iz glave igracima balkanski mentalitet, jer svi znamo nas, poslije jedne pobjede bolji smo od Brazila. Belgija nema sta izgubiti, jebe ih sto nema Van Buytena i Kompanyja, jer su im bekovi isli po cevape cesto u Genku. Nas peh je povreda Spahica, Mravac mi nije nesto izgledo bas sigurno al svakako treba sa oprezom uci u ovu utakmicu, zaboraviti onu u Genku totalno i iz pocetka, strpljivo i oprezno u pobjedu jer time bismo skinuli Belgiju sa vrata. Iako volim vidjet baklje na tribini i kako seljacine iz Saveza placaju za iste, nadam se da ih nece biti sad u Zenici, jer poslije onoga u Genku, Blatter i co bi nam ebali sve. Namjerno kazem Blatter, jer Platini nema veze sa ovim, FIFA je zaduzena a ne UEFA. Mozda nam se nepika onaj prekid u OSlu jer je bilo u reziji UEFA. :D Uglavnom treba samo razumno.

Ne placaju oni, vec ja i ti i ostali poreski obveznici.
Toliko od mene vezano za reprezentaciju Federacije BiH. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]