banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 14:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Mar 2009, 23:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo Srbija nastavlja 6. juna, kada u Beograd dolazi Austrija, dok četiri dana kasnije Antićevi ‘orlovi’ igraju na Farskim ostrvima.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=352629

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 00:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Stojković: Pravi smo Srbi!
Subota, 28. mart 2009. 22:52

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković istakao je da je njegova ekipa u večerašnjoj pobedi nad Rumunijom od 3:2 dokazala da može da savlada svakog protivnika.

"Pokazali smo da smo pravi Srbi i pokazali smo kako se bori za Srbiju. Dokazali smo da možemo da pobedimo svakoga", rekao je Stojković za RTS posle pobede u Konstanci od 3:2 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine.

"Orlovi", koji su u duelu sa Rumunijom dva puta imali po dva gola prednosti, zahvaljujući pobedi u Konstanci zadržali su se na liderskoj poziciji na tabeli Sedme kvalifikacione grupe.

"Golove smo postigli na vreme. Znali smo da će nas Rumuni napasti u drugom poluvremenu, pošto im je jak vetar duvao u leđa. Nisam mogao loptu da ispucam kako treba, mislim i da sam istegao mišić", rekao je golman Srbije.

Stojković je ocenio i da bi naredne dve utakmice Srbije, 6. juna u Beogradu sa Austrijom i četiri dana kasnije sa Farskim Ostrvima u Toršavnu, mogle da budu presudne u borbi za plasman na Mundijal u Južnoj Africi.

"Večeras smo napravili veliki korak napred ka plasmanu na Mundijal. Rumune smo otpisali, ali nam predstoje dve teške utakmice, jer će Austrijanci verovatno već izgubiti šanse za plasman dalje i biće rasterećeni, dok će Farani da se 'parkiraju' ispred svog gola i brane", rekao je Stojković.

"Pobede na te dve utakmice zato bi nam verovatno i obezbedile učešće na Svetskom prvenstvu", istakao je Stojković.

Као да је мене питао... :D

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 00:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Sta je dobro, ostale su jos 3 na domacem terenu, i 2 u gostima, od toga jedna sa Farskim ostrvima, znaci prednost domaceg terena, publike. Jebiga, ne treba se izuvati prije vode, al' bio bi red da odemo na sp dogodine.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 00:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2007, 23:02
Cestitke repki Srbije, momci svaka cast!

RESISTANCE IS FUTILE!

http://www.youtube.com/watch?v=4n25pdHl ... re=related

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 00:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sta druco reci nego BRAVO SRBI

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Evo i ja da opljunem koju, nakon dugo vremena...

Utisak iz prvog poluvremena - sjajan. Drugo baš i nije bilo sjajno, ali 'ajde. Pobjeda u gostima, tri boda i tri gola, nije uopšte loše. 12 golova, na dosadašnjih pet utakmica, svakako je za svaki respekt i kad ovo sve gledam, još mi je više žao onog poraza protiv Francuske, ali dobro. Igra u dobrom dijelu drugog poluvremena je bila svedena na ispucavajne lopti ka Žigiću, koji je bio pretjerano nervozan i prečesto se dovodio u situaciju da laktanjem i nogatanjem zaradi i drugi žuti karton. Janković i Subotić su bili promašaj, a iako Jankovića vidim kao prinudno rješenje, jer Jovanović nije bio spreman za cijelu utakmicu, Subotićev ulazak, kao štoreče bigman, u ovakvoj utakmici, bio je, po meni, loš potez. Dečko jeste osejtio teren, atmosferu, igru, ali bilo je to poprilično rizično. Sa druge strane, mladi igrači se i kale u najjačim utakmicama. Krasić je trebao iz igre ranije, jer je opšte poznato da on nema snage za 90 minuta. Uglavnom, igra je zadovoljavajuća, da ne pišem sad hvalospjeve, jer ima još dosta, kako neko reče, dječijih bolesti. Konkretno to povlačenje nakon vođstva, nije mi baš najjasnije. Shvatam da se u takvoj situaciji, može osloniti na kontre, ali ne sa Žigićem, koga igrači po inerciji, traže dugim loptama, što je uglavnom kontraproduktivno zbog pomenute Žigićeve nervoze i nedostatka drugog bržeg napadača, nakon izlaska Pantelića i Jovanovića.

Uglavnom, Antić je uradio jednostavan posao. Pustio ih je da igraju i da se nadigravaju, iz čega je proizašla valjda i ova brutalna efikasnost u napadu. Prosto ne vjerujem da Srbija može da ima prosjek veći od dva gola po utakmici, i to na takmičarskim mečevima.

Malo o Rumunima. Igraju pristojno i lijepo za oko, napadaju, ali su i neviđena ciganija, sa laktanjem, podmetanjem i glumatanjem. Nisu ni naši cvjećke, ali su Rumuni objedinili u sebi, sve loše osobine Španaca i Italijana. Zaslužili su bar još dva do tri žuta kartona, za podmetanje nogu i faulove bez lopte.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 00:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vuce nema janjetine od tiketa jer nisi isao u Zagreb umesto mene tako da sam propustio ovakvu utakmicu :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 00:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Vuce nema janjetine od tiketa jer nisi isao u Zagreb umesto mene tako da sam propustio ovakvu utakmicu :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Nista ti nisi propustio samo bi se nervirao na 1:2 i 2:3 tako da si dobro prosao
A blejonju mladi luk i pivo ima da platis nezvao se ja Vuk_samotnjak

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 00:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vuk_samotnjak je napisao:
Hertzog je napisao:

Nista ti nisi propustio samo bi se nervirao na 1:2 i 2:3 tako da si dobro prosao
A blejonju mladi luk i pivo ima da platis nezvao se ja Vuk_samotnjak

U nedelju ja donosim luk samo za tebe, jes da ce biti tvog kupusa, ali sta je janje bez mladog luka :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 01:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Zadovoljan sam. Igra i nije bila na visokom nivou ali bitna je zelja da se zabije gol vise. Sad treba otresti Austriju i Rumuniju kod kuce, Litvaniju i F. Ostrva u gostima. Kada bismo to uspjeli protiv Francuza bi nam bio dovoljan i remi.
Racunica je jasna- 13 bodova za prvo mjesto.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 02:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
To bi trebalo tako u mozda najgorem slucaju,jer ce se vjerovatno povoljno za nas zavrsiti neki mec izmedju ostalih ekipa,kao npr. izmedju Austrije i Rumunije,tu bi mozda mogao biti x,pa Litvanija Rumunija isto bi moglo svasta biti.Naravno uz nas koji smo trenutno prvi(a nadam se i do kraja)najveci rival su Francuzi koji su izgubili od Austrije i to za nas na kraju moze biti itekako dobro.Mi ih trebamo dobiti u BG,ja mislim da je to zadnja utakmica u kvalifikacijama.Ne bih zelio da se na kraju sa njima borimo za prvo mjesto i odigramo nerijeseno jer onda su bolji.Naravno treba pazitit i to da se ne kiksa kod kuce recimo protiv Rumuna,ili neka glupost da se desi sa Austrijom.Mozda smijesno zvuci ali sjetimo se samo kval.za Evropsko prvenstvo.Koliko se sjecam dobro krenuli,pa pobjeda protiv Finske u gostima,ali onda je krenulo nizbrdo.Da ne spominjem detalje,ocaj zivi.
Jednostavno,takav nam je fudbal,oscilacije,sto ne mora da znaci da ce se to opet(nedo bog)ponoviti.
Vjerujem da ce nakon ovog sjajnog pocetka,(5 utakmica,4 pobjede,2 na gostovanjima)reprezentacija Srbije ostati prva u grupi. :)

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 02:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Napokon da i mi igramo ofanzivan fudbal,svaka cast momcima,ginu za svaku loptu.Realno vrata SP su nam sirom otvorena

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 08:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slika
Jesam mamuran od jutros 3 puta :puke:

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Naravno, sve čestitke našima na vrlo dobroj igri, ali jesam li ja jedini koji se pita šta će do đavola Pantelić i dalje u timu???

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 10:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Milijaš, 20% ovog zalaganja daj za Zvezdu i mi smo zadovoljni, a sa 30% gazimo sve do kraja :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 10:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Harvester je napisao:
Naravno, sve čestitke našima na vrlo dobroj igri, ali jesam li ja jedini koji se pita šta će do đavola Pantelić i dalje u timu???

Posto sam gledao u drustvu i ja sam se to zapitao. Bas me iznervirao. Medjutim, kasnije sam na miru odgledao snimak i obratio paznju na njegovo kretanje. Mislim da ga zato Antic i drzi u ekipi, covjek vrsi pritisak na odbranu i cesto navlaci na sebe i dvojicu igraca. Samim tim otvara prostor za krila, sinoc za Krasica koji je jeo malu djecu. :D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 11:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 00:00
Радомир Антић, господин!

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
bigman je napisao:
urbana_extravaganca je napisao:
Добра утакмица. Проблем који би могао да се одрази у будућности: Танки смо на позицији голмана.

Молим те, гледај да ово образложиш.

Врло једноствано. Дечко није калибар за првог голмана репрезентације Србије. Несигурност, несхватљива истрчавања. апсолутно лоша процена лопте код првог гола (не би одбранио свеједно али његова интервенција је била апсолутно нескладана са летом лопте). Уз то дечко не брани где год да оде седи на клупи, фали му пракса и ако на то додамо невероватан его = не може бити први голман репрезентације Србије.

Боље потенцирати Исаиловића или Дишљенковића (уколико је овај стандардан у свом тиму).

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Без иједне грешке брани кад год игра за репрезентацију. Није крив ни за један погодак. То што је на клупи се може приговорити половини репрезентације. Да, има огроман его, то је чињеница (као и пола те Звездине генерације), али да ја одличан голман, такође. Е сад, проблем јесте ште не игра, али его и његов менаџер највише сносе кривицу за то. Нпр. одлази у Спортинг гдје брани репрезантативац Португала и неко очекује да ће бранити...?!? Иако је ИЗМИСЛИО ту позицију за поменутог голмана (погледати дуел ЛШ са Бајерном - колико оно би, 10-так голова?) Све у свему, веома добро брани, а са статусом стандардног голмана у некој екипи ће бити одличан. Не бих га мијењао док, не дај Боже, не направи макар 2 веће грешке...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 15:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Kod prvog gola Rumuni su naše vajne odbrambene igrače izradili kao posljednje imbecile. Neshvatljivo je da, dok Rumun sam kao duh prilazi Stojkoviću i poentira, trojica naših ostaju pet metara iza i sakupljaju runolist. Na čelu sa navodno jednim od najboljih odbrambenih igrača Premijer lige (i to engleske, a ne bosanske).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]