banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 16:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Mar 2009, 13:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Avg 2008, 11:35
zavisi od izgovora...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2009, 16:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
BSE je napisao:
Talija vam je vec objasnila, RS je dio BiH

Da ali ne možeš onda u pitanju izjednačiti RS i BH.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2009, 16:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
to zasigurno ne

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2009, 19:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
kad je vec ova tema imam nesto da kazem i da pitam...

zasto na ATV, na BN, na Vikom TV pored broja telefona operatera Telekom Srpske znaci ono 094...... stoji srpska zastava a pored broja operatera BH Telecoma i HT Mostar stoji zastava BiH... pa ispada da zastava BIH nije i zastava RS-a vec samo federacije...

tako na onom glupom VIKOM radiju kad stizu sms poruke iz M tel mreze 065 onda uvijek naglase da je stigla poruka iz Republike Srpske a kad stigne poruka sa 061 onda kazu daje stigla iz BIH a kad stigne sa 063 eronet mreze onda kazu da je stigla poruka iz Herceg-Bosne i tako i na televiziji... koji kreteni... i jos tave kao zastavicu Herceg Bosne...

a da li ti glu pani sa pomenutih televizija znaju da onaj ko ima 063 mrezu ne mora nuzno biti iz Federacije ili jos i iz Herceg-Bosne... 5 mjeseci sam imao 063 broj a zivim u banjaluci... sad ja kad saljem poruku kao da nisam iz RS... glupost...

3 mobilne mreze imaju koncesiju na teritoriju cijele drzave...

slicno radi i BN TV jer za njih postoje gledaoci iz Republike srpske i gledaoci iz Bosne i Hercegovine sto se izgleda odnosi samo na Federaciju... mozda je to zelja ali to nije realna stvar i mislim da je krajnje neprofesionalno na takav nacin to raditi....

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2009, 19:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Obično svi iz RS više vole da vide svoju trobojku i da piše da je iz RS nego iz BH.
Što nije ništa čudno.
Možeš koristiti i Vodafon ako hoćeš, a ne samo Eronet ili BH mobile.
094 brojevi su posebni brojevi npr. za neko glasanje i sl.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2009, 20:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Talija je napisao:
Obično svi iz RS više vole da vide svoju trobojku i da piše da je iz RS nego iz BH.
Što nije ništa čudno.

obicno ljdi iz rs vise vole ali ne svi iz rs... naravno zive i drugi narodi u rs... a htio sam da kazem da je rs u drzavi bih kao i federacija i za oba entiteta je zajednicka bh zastava...

htio sam da kazem da ako neko iz Mostara, Sarajeva, Tuzla posalje sms na Vikom radio oni kao poznati idio.ti ce procitati na radiiju da im je "stigla telfonska zelja iz Republike Srpske" :evil3:

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2009, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
IloveBL je napisao:
Talija je napisao:
Što nije ništa čudno.

obicno ljdi iz rs vise vole ali ne svi iz rs... naravno zive i drugi narodi u rs... a htio sam da kazem da je rs u drzavi bih kao i federacija i za oba entiteta je zajednicka bh zastava...

htio sam da kazem da ako neko iz Mostara, Sarajeva, Tuzla posalje sms na Vikom radio oni kao poznati idio.ti ce procitati na radiiju da im je "stigla telfonska zelja iz Republike Srpske" :evil3:

Pa nema druge nego da se potpisuješ ili promijeniš operatera.
Nećemo negirati RS samo zato što nekome ne godi taj naziv. :)

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2009, 23:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
IloveBL , dok je zastva Pederacije PiH bila aktuelna, dok je nije smjenio ustavni sud nametnute PiH , pored naziva operatera iz Pederacije PiH stojala je njihova zastava. Sada kada im je zastava ukinuta jer vrijeđa nas velike Srbe, oni privremeno koriste zastavu PiH.

Zna se gdje je središte sva tri mobilna operatera i slušaoci u poruci naglase iz koga mjesta šalju poruku.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 11:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

filozof sa vrbasa je napisao:
IloveBL , dok je zastva Pederacije PiH bila aktuelna, dok je nije smjenio ustavni sud nametnute PiH , pored naziva operatera iz Pederacije PiH stojala je njihova zastava. Sada kada im je zastava ukinuta jer vrijeđa nas velike Srbe, oni privremeno koriste zastavu PiH.

Zna se gdje je središte sva tri mobilna operatera i slušaoci u poruci naglase iz koga mjesta šalju poruku.

nije tacno... mnogi slusaoci uopste ne neaglase odakle salju poruku i te poruke se automatsku obradjuju jer cim je pozivni broj mreze 065 odmah izbacuje da je iz RS poruka...

"prisiljen" sam na radnom mjestu slusati Vikom jer vecina u kolektivu to zeli i tacno znam... cim voditeljka na radiju vidi da je 065 odmah po defaultu kaze da je poruka stugla iz RS.. a ja znam mgo ljudi u Federaciji koji koriste mrezu Mtel... trenutno imam 065 mtel ali sam imao i 063 eronet i boli me briga odakle je i cija mreza...

kolega ja ne volim politiku... i za mene je ovo drzava Bosna i Hercegovina i Republika Srpska u njoj... i dok je tako ja cu to postovati... uostalom mozes ti nju zvati i pederacija i kurvancija ali ovo je bih i rs...

a sto se tice zastave federacije, pa i prije nego je ukinuta ta zastava... na bn i vikom kad stize sms sa 061 i 063 isla je zastava bih a ne federacije...

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 13:11 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Mar 2009, 12:59
a zasto gledate taj obn tu sarajevsko mahalsku antisrpsku televiziju. Kakvo nezavisno Kosovo to je samo pusti san, Kosovo je srpska kolijevka.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 22:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
IloveBL je napisao:

"prisiljen" sam na radnom mjestu slusati Vikom jer vecina u kolektivu to zeli i tacno znam... cim voditeljka na radiju vidi da je 065 odmah po defaultu kaze da je poruka stugla iz RS..

Ja znam ljude koji žive u Pederaciji, pa kada pošalju poruku pređu međuentitetsku liniju razdvajanja da bi čuli kako kažu da je poruka stigla iz Repubilke Srpske.

IloveBL je napisao:

a sto se tice zastave federacije, pa i prije nego je ukinuta ta zastava... na bn i vikom kad stize sms sa 061 i 063 isla je zastava bih a ne federacije...

Izmišljaš iz tebi samo znanih razloga.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2009, 10:26 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Mar 2009, 12:59
HAHAHAHAHAHA pravi naziv si reko - PEDERACIJA HAHAHAHAHAHA

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]