banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 08:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1596 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 80  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: najave igara
PostPoslato: 22 Mar 2009, 08:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
http://www.gametrailers.com/player/46477.html
:lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Frenki je napisao:
http://www.gametrailers.com/player/46477.html
:lol:

Majka Rusija će biti ponosna....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 21:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Jebeno genijalno ! :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 09:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
hahah dobar fol
svidja mi se koristenje fraza iz najpopularnijih pjesama `90-ih :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 11:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Majesty 2 tek u junu :(

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2009, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sve vaše najave su do sada bile minorne i bespotrebne u poređenju s ovom....ovo je vijest godine,kojoj ni najnovija medicinska otkrića ne mogu parirati..kava li je to informacija pitate se vi ...strpite se....ovaj, ne mogu vam više tajiti.... Službeno je potvrđen Max Payne 3. A ovo je prva slika novog Maxa, malo je krvav čini mi se....
Slika

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2009, 09:48 
Danas vadim Cd iz naftalina (Max Payne) i instalishem, dobro me podsjeti.

Ali dolazi tek na zimu.

Citiraj:
Apsolutno neočekivano i sa vrlo malo najava, Rockstar je objavio postojanje trećeg nastavka kultnog Max Payne serijala. Po njihovim rečima, od prethodnog nastavka je prošlo par godina, tako da će igrači biti u ulozi nešto starijeg Maxa, kojii ćete biti sumorniji i ciničniji nego sada. Igru možemo očekivati tokom zime ove godine za PC, Playstation 3 i Xbox 360

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2009, 10:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Ali dolazi tek na zimu.

Ma nek dođe i za tri godine samo nek on dolazi.
još malo o MP3, a inače neće ga raditi likovi koji su radili prva dva dijela,oni su zauzeti Alan Wake-om. Mada ako već izlazi na zimu možda će biti i kao prva dva dijela ultra-kratak. Al ajd šta ćeš....
Citiraj:
Since the last game, the press release states that Max has left New York behind and has "drifted from bad to worse". The press release then goes on to say that Max has been double-crossed in this new city and that he is searching for the truth and a way out

Naravno ništa ne može ipak saprati gorak ukus nevjerovatno očajnog filma o gore navedenom.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 09:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Citiraj:
THQ je izjavio da je igra Company of Heroes: Tales of Valor, najnoviji nastavak za Company of Heroes franšizu, koju je razio Relic Entertainment, dostigao gold status, tj. da je u fazi umnožavanja kopija. Tales of Valor donosi tri nove singleplayer kampanje, nove multiplayer modove, mape i jedinice...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 11:19 
InfernuS je napisao:
2Fast2Furious je napisao:
Jel se zna ista o novom NFS-u?

Mrzi me da trazim, pa ako neko zna vec ...

- pord naziva Undercover i pored obecanja i tvrdnje kako se ovaj dio razvija josh od nastanka prvog dijela Undergorund-a (paralelno uz ostale koji su vec ugledali svjetlo dana) i da ce biti do sad neshto nevidjeno, jedino shto je oficijelno najavljeno od EA Canada je da nece biti tipichno pimp-drive-be first m/f , vec da su se vodili filmom "Transporter" i da je po toj shemi igra napravljena

- logika je da bi, onda, trebala biti sandbox igra, sa filmskom prichom uz standardne pratece detalje NFS franshize ... ostaje da se vidi ... i proba u novembru 8)

Od svoje prve igre koja je izašla davne 1994, serijal Need For Speed imao je svojih uspona i padova. Zadnjih par godina, od kako je njegov razvoj preuzeo EA Black Box, igre iz ovog najpoznatijeg trkačkog serijala išle su uglavnom silaznom putanjom. Za to najviše možemo da krivimo ne tako kvalitetne filmove kao što su Fast and Furious i njegovi nastavci, posle čijih su prikazivanja igre sve više počele da izgledaju kao njihova bleda kopija. Pored svih neuspeha i razočarenja poslednjih godina, NFS serijal se i dalje dobro prodavao najviše zahvaljujući imenu koje na svojim leđima nosi sjajne NFS 2, NFS Hot Pursuit 2 (koji je, ujedno, možda i najbolja igra u celom serijalu) i NFS Porsche Unleashed, koja iskače iz svih kalupa klasične arkadne NFS igre.

Need for Speed Shift 03 Need for Speed Shift 06 Need for Speed Shift 01

Posle prošlogodišnjeg fijaska sa naslovom Undercover, glavonje iz Electronic Arts-a napokon su odlučile da preduzmu radikalne mere u poboljšanju. Razvoj sledećeg naslova u serijalu poverili su Slightly Mad Studios-u, ljudima koji stoje iza fantastičnih GT Legends i GTR 2. Jedan od problema koji se pojavljuje u samoj ideji i razvoju je taj da je svaki NFS naslov, sem Porsche Unleashed, bio klasična arkada, dok gorepomenuti odišu realizmom sa malim primesama arkadne vožnje, koje su manje-više morali da ubace zbog nešto šire publike. Ovo nikako ne može da bude loš potez jer je ipak, na kraju krajeva, svakom NFS naslovu falio taj mali prefinjeni dodir realizma.

Razvojni tim se vratio tematici koja je prvi put obrađena u naslovu ProStreet. Grafika je bila ok, ideja super, ali jednostavno to nije bilo to; nedostajao je dobar stari poznati NFS osećaj i igrivost. Iz demoa, koji je prikazan malom broju press redakcija, mogli smo da vidimo da, na prvi pogled, grafika jednostavno obara s nogu. Kao i u GRID-u, kamera je iz kokpita, ruke na volanu, a detalji na samoj kontrolnoj tabli su nestvarno dobro odrađeni. Kako razvojni tim kaže, igra je 95% čista simulacija vožnje sa malim arkadnim osećajem ubačenim u nju. Prosto rečeno, upotrebljavaju stari dobri recept koji krasi naslove koji stoje iza njih. Ako im čak uspe da makar malo atmosfere iz prethodnih igara prenesu u Shift, igra najviše podseća na Forza 2, naslov koji krasi Xbox360 konzolu. Pored grafike, igračima ne bi nimalo smetalo da je i gameplay barem približno sličan toj igri. AI je, makar u ovoj fazi razvoja, glup kao i svaki prosečan igrač. Protivnički vozači će ili prerano kočiti ili suviše usko ulaziti u krivine uz manje-više odlično kočenje. Kada se nađu van puta, odradiće par pirueta, čisto da bi zabavili publiku, a i vas. Čak će napraviti pravi mali lom na stazi, tj. veliki lančani sudar, isto što bi bilo ko od vas makar jednom u igranju odradio i, naravno, odmah posle toga pohrlio za ESC dugmetom i restartovao trku. Sve u svemu, AI će biti sve pametniji kako igrate sve više trka. Moglo bi se reći da je on projekcija vašeg ponašanja u igri - voziće dobro i pružati vam otpor samo ukoliko vi to želite.

Need for Speed Shift 04 Need for Speed Shift 08 Need for Speed Shift 05

Na kraju, šta možemo reći sem da svi sa nestrpljenjem očekujemo ovaj NFS naslov. Posle svega što smo videli do sada, trejlera koji su izbačeni, demoa koji je prikazan press-u, skrinova koji u nama bude onu sujevernu i paranoičnu stranu da je sve to prošlo photoshop tretman, skoro pa smo stoprocentno sigurni da nas čeka i više nego dobar naslov. Ako razvojni tim ponovi ono šta je uradio sa GRID-om, biće svakako pun pogodak. Ostaje nam samo da čekamo kraj 2009.

Naziv igre: Need for Speed: Shift
Žanr igre: Vožnja
Razvojni tim: Slightly Mad Studios
Izdavač: EA Games
Datum izlaska: septembar 2009.

Izvor: http://www.pcigre.com/content/view/13823/78/

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Modern Warfare 2 nije više "CoD"?
Activision je potvrdio ono što se već neko vrijeme nagađalo a to je da je zvanični naziv nastavka uspješne pucačine Call of Duty 4: Modern Warfare samo Modern Warfare 2, odnosno da je izbačen "CoD" dio. Ovo je dovelo do špekulacija da je ova igra prva u nizu novih spin-off serijala, kao što se često dešava u filmskom svijetu i svijetu stripova. To nagađanje je potvrdila i izjava iz Infinity Warda, u kojoj se kaže da je Modern Warfare dobio "život za sebe", te da su sada fokusirani samo na njega. Iako je još uvijek rano za davanje konkretnih detalja, naglašeno je su svi u kompaniji fokusirani na pravljenje igre koja će prikovati sve igrače. Što se tiče CoD4 igre, ona se prodala u dvanaest miliona primjeraka širom svijeta, čime je postala najprodavanija FPS igra svih vremena.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 00:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Alan Wake novi detalji
Remedy se svojski trudi da Alan Wake ostane u što većoj tajnosti. Međutim, s vremena na vreme se ipak odluče da otkriju ponešto od detalja vezano za igru. Tako su u jednom nedavno objavljenom intervjuu otkrili da će akcenat biti na radnji, i da će svetlost biti ključni element, slično kao što je bullet time u Max Payne-u. Najbitnije informacije, kao što je datum izlaska, i dalje ostaju tajna.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 00:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Wolfenstein screenshot-ovi
Pojavili su se novi screenshoti-ovi iz nadolazećeg nastavka igre koja je pokrenula žanr pucačina iz prvog lica. Wolfenstein je tokom godina uspeo da opstane uprkos konkurenciji, a novi nastavak obećava mračni zaplet sa obilnim elementima okultnog. Igra je planirana za leto ove godine, a nove screenshot-ove možete pogledatina ovoj lokaciji

http://www.gamespot.com/xbox360/action/ ... bj=6207059

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2009, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Blizzard šokira i iznenađuje
Poznat peti naslov i ne biste vjerovali - rade na auto utrci!

Blizzard je otkrio svoj peti, misteriozni, projekt - neočekivanom izjavom za tisak objavili su kako im novi naslov nosi radni naziv Diablo Street Racing. Kao datum izlaska navode klasično, kad ga zgotove, no vjeruje se da će se pojaviti na tržištu tek negdje krajem 2012. godine.

Diablo Street Racing smješten je u modernom dobu gdje mračna skupina automobilista pokušava otvoriti portal koji će naš svijet spojiti s Paklom. Mi ćemo biti u ulozi tajnog agenta misteriozne vladine organizacije nazvane Odjel 17 koja će se morati ubaciti u njihove redove. To ćemo raditi kroz cijelu seriju utrka koje će se odvijati ne u jednom gradu, nego po cijelom svijetu! Zbog toga se igra testira na engineu iskorištenom u World of Warcraftu - dakako, kad dođe vrijeme preći će na još neimenovani engine koji može iscrtavati skoro neograničene površine kopna.

Jeff Kaplan, prominentna ličnost iz svih novih Blizzardovih igara, kaže kako su uvidjeli da je ovaj žanr tokom godina jednostavno presušio i odlučili se okušati u nečem novom. S novcima koje zarađuju od WoW-a mogu si dozvoliti eksperimentiranje do kraja života, barem ako se nas pita. Kroz intervju koji je dao Gamespotu, Kaplan, insistira da nisu krenuli lakšim putem nego će postaviti svijet naopačke jer je ovo igra kakvu još nismo vidjeli. Veli da će se itekako koristiti nenadmašne animacije po kojem je njegova tvrtka poznata, a dio s utrkama ugledao se na sad već staru igru Screamer.

Diablo Street Racing izaći će ekskluzivno na PC-u, a kao medij izabran je Blu-ray disk - prema Blizzardovim analizama do 2012. DVD će dati svoje, a i količina podataka koju namjeravaju zapakirati bit će prevelika za današnje tržišne standarde.

http://www.bug.hr/master/vijesti/blizza ... 96129.aspx

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ha blizzard i prvi april :)

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Stavio sam i ja odmah aprililili... al je vjerovatno obrisao da se ipak neko i upeca XD

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

:)

Imali su još provala pored ove.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2009, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Syberia 3
Microids je najavio igru Syberia 3, nastavak franšize koja je definitivno poznata obožavaocima avantura. Kao i u dosadašnjim delovima, igrač vodi izvesnu Kate Walker, koja je u Syberia i Syberia 2 proputovala Evropu, a u trećem delu prati tragove mamuta. Igra se razvija za PC i PS3, a ugledaće svetlost dana u toku juna 2010. godine.

http://www.pcigre.com/content/view/13841/2/

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2009, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
^ woohoo

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2009, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Syberia 2 je bila bas kratka, za 2 dana sam je zavrsio..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1596 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 80  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]