banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 22:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Feb 2009, 22:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Evo i kako izgleda integralno tekst dopisa kojeg je RRA proslijedila jednom od kablovskih operatera u Srbiji...

Citiraj:
Poštovani.

Služba za nadzor i analizu RRA izvršila je monitoring programa TV Svet plus, TV S, TV Spektrum, TV Stankom, TV City 1, TV Astro, TV Kristal, TV Politika, TV Z1 i TV Duga čiji se programi distribuiraju podsredstvom kablovskog distributivnog sistema na teritoriji Republike Srbije. Na navedeni način utvrđeno je da ove TV stanice emituju programske sadržaje zasnovane na okultizmu, paranormalnim pojavama, magiji, proricanju sudbine, tumačenju horoskopa i drugim sadržajima koji se ne mogu kategorisati u predviđenu i zakonom normiranu delatnost, a čije je emitovanje zabranjeno odredbama poglavlja 7. Opšteg obavezujućeg uputstva o ponašanju emitera (Sl. glasnik RS br 63/07 os 9.jula 2007.g), kao i programe koji se isključivo ili dominantno sastoje od telefonskog glasanja, SMS. e-mail i sličnih poruka (TV chat i slični sadržaji), čije je emitovanje zabranjeno van termina od 01.00 do 05.00 časova, u smislu odredbe poglavlja 13. tačka 10. Opšteg obavezujućeg uputstva o ponašanju emitera.

Shodno navedenom, potrebno je da gore označenim TV stanicama, kao i svim drugim TV stanicama, koje nisu gore označene, a emituju navedene programske sadržaje posredstvom Vašeg sistema, naložite da u roku od tri dana o dana dostavljanja Vašeg naloga prekinu sa emitovanjem navedenih programskih sadržaja ili ih usklade sa označenim propisom i da, ukoliko one to ne učine u ostavljenom roku, obustavite distribuciju njihovih programa, bez obzira na područje na kom se programi distribuiraju.

Molimo Vas da nas u roku od sedam dana od dana dostavljanja ovog dopisa ovavestite o merama koje ste preduzeli po istom.

S poštovanjem,

U Beogradu,
dana 20.februara 2009. godine

Republička radiodifuzna agencija

Znaci redom: TV Svet plus, TV S, TV Spektrum, TV Stankom, TV City 1, TV Astro, TV Kristal, TV Politika, TV Z1 i TV Duga...ima tu jos pacijenata za cut... :wink: Ali dobro je da je krenulo...Mozemo samo da se nadamo da ce i ovi nasi u Kemal&co "prepisati" fazon pa isto to uraditi i u BiH...Da se razumijemo, nisam za to da se televizije "ukidaju" iz etera, vec samo da se tarot gurne u taj termin poslije keca...Ovo je brate prevrsilo svaku mjeru, po cio dan samo tarot, gledanje u karte, Cane prebranac, varanje naroda...

A sve je krenulo odavde, ovi dripci su "krivi" za sve :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=clORgvfQdgw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2009, 22:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
sta ne napisa srbijanskih televizija, mislio sam po naslovu da se to odnosi na nas... daj boze da i kod nas takvo sta donesu pa da oteraju gatare sa vikoma i k3

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2009, 21:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Jan 2009, 21:41
Konacno nesto PAMETNO ! Samo toliko.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2009, 11:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

IloveBL je napisao:
daj boze da i kod nas takvo sta donesu pa da oteraju gatare sa vikoma i k3

Sad bas nesto gledam taj Kodeks Keme i ostatka kompanije, gatare na Vikom i K3 su u tzv "dozvoljenom granicnom periodu tj od ponoci do 5 ujutro" ali ne postoji kodeks kojim se regulise nastup tarot genijalaca u kablovskoj mrezi...

I bas me zanima kako ce sve ovo sada izledati u Srbiji, jer ukoliko se bude postovala Odluka RRA i gore pomenute tv kuce izbace tarot i mi cemo u BL u kablu biti postedjeni vidovnjaka na Tv Svet plus i Tv Duga... Bar u tom dnevnom terminu koji u sustini i jeste sporan. Ali donosenje ovakvog ili slicnog kodeksa koji bi regulisao tarotanje i u kablovskoj mrezi i kod nas bi bilo krajnje pozeljno.
:evil3:

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2009, 20:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
na Dugi tarot pichi cijeli dan.. kao i oni ludi kvizovi sa nedjom... cak najmanje u programu ide krajiska muzika...

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 00:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Uskladise se ipak 8) Listajuci Total danas, upratih da su S i Spektrum pomjerili tarot u nocni termin, poslije 1, dok ga je niski Kopernikus u potpunosti izbacio. Koliko vidim, gatare su misteriozno nestale iz dnevnog termina i na Tv Svet plus.

Odlicno!

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ovaj narod je toliko ugnjetavalo i tralo da se hvata za svaku budalu koja će mu reći ono što želi da čuje...

A nisu ni sve budale iste... Bilo je zabavno dok je trajalo... Ali baš zabavno :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
Kakve sve nebuloze nisu na TV-u nije ni cudo sto smo na ovakvom nivou sada, klincima se samo ispira mozak...

Tu ludu kutiju treba samo sa prozora bacit'

Stupidni kvizovi, gatare, bigbrotherrrri, serije sapunjare, milion CSI idiotarija, politika (uhhh), obrazovne i muzicke emisije postadose naucna fantastika itd.... itd...... teski crnjak..

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 01:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2007, 18:54
hmmm odzvonilo? :fadein: pa njima posao procvjeto jos vise,jao bisera na obn-u ahahahahahaha

"Oni koji umeju da govore, govore kratko"

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 23:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jannet je napisao:
hmmm odzvonilo? :fadein: pa njima posao procvjeto jos vise,jao bisera na obn-u ahahahahahaha

He he, OBN nije srpska tv kuca...ali vidjeh na pregledu programa da Milan ima tamo "zabavnu emisiju", a prije njega psiho... :lol: :lol:

Citiraj:
22:55 Američki psiho / film, r.
00:40 Milan Tarot / zabavni program
02:40 Serie A: Inter-Roma / snimka utakmice

http://obn.ba/v2/index.php?option=com_c ... &Itemid=59

Kakvi smo mi kraljevi, tarot na tv sa nacionalnom koncesijom... :lol: :lol:
Doduse ima i gorih od nas, u Hrvatskoj, na Novoj i RTL-u, takodje tv kuce sa nacionalnim pokrivanjem, tarotaju u pola 9, odnosno pola 10, ujutro :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2009, 10:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2009, 10:07
te gatare treba prvo sa televizije otjerati pa iz drzave ih u albaniju pa nek tamo vode te gluposti

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Joj Milana kakve gluposti valja,a ovce zovu li zovu :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Odzvonilo gatarama na srpskim, ali im zato cvjeta posao na tv stanicama u Hrvatskoj :roll:

Citiraj:
Tridesetak poziva po emisiji prosjek je koji Nova TV i RTL ostvaruju u svojim relativno novim show emisijama koje se bave astrologijom, tarotom, numerologijom i ostalim alternativnim načinima pomoći i proricanja sudbine. Astro show RTL-a i Ezo TV Nove TV imaju oko deset posto udjela gledanosti, a na tim televizijama ističu da je razlog zbog kojega su krenuli s takvom vrstom emisija isključivo komercijalan.

Osim televizija, i neke dnevne novine preko cijele jedne stranice nude pomoć astrologa i vidovnjaka u rješavanju problema, a u posljednje vrijeme sve je više oglasa putem kojih se nude razne vrste pomoći sličnog tipa.

No, činjenica je da u situacijama kada se svakodnevno govori o krizi, otkazima, recesiji, štednji i općenito o nesigurnoj budućnosti, ljudi izlaz iz takvih neprilika traže upravo u alternativi. To potvrđuje i nemali broj poziva koje Nova TV i RTL ostvaruju u jutarnjim, ali i noćnim satima jer show Nove TV ide u dva termina.

- Ljudi se rijetko sjete potražiti takvu vrstu pomoći kada nemaju nikakvih problema i istina je da imamo mnogo više posla kada su teška vremena ili kada ljudi imaju neke osobne probleme i krize. Iznenadili biste se koliko se čak i oni najčvršći okrenu astrologiji ili tarotu u takvim situacijama. Moram priznati da je trenutačno taj posao dosta profitabilan, pa nije čudno što su se i mediji okrenuli takvoj vrsti usluga.

http://www.mediaking.hr/vijesti/televiz ... -recesiji-

Tridesetak poziva po emisiji...nije, nije lose... :)

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
http://www.index.hr/xmag/clanak/video-- ... 26283.aspx

Jednom sam gledala ovog danguba:D Mislim ne znam ko vjeruje u njegove nebuloze. Da li onaj narod sto zove zaista to ozbiljno shvata ili? Sve se mislim "ma i narod zove iz zajebancije" :-?

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 22:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
I ja sam tako mislio da zovu iz zajebancije. U pocetku mi taj Milan bio simpatican imao je neke jake provale koje se mogu naci na netu, Cinilo mi se da se lik zeza malo, da koristi svojih 15 min slave i da ce ga proci sve to kad skonta da su ga ljudi provalili.
Medjutim... Od kako je presao na Obn gledao sam ga par veceri i samo mogu reci sljedece, On je jedan veliki bezobrazni prevarant a narod je takva napacena i neobrazovana stoka da je to zalosno.
Znaci zvale su ga zene koje su mu plakale i molile da im pomogne, te jednoj sin poginuo, druga bolesna, treca ostala bez svega na Kosovu. Jednoj kaze da ponese kelj i da vice 30x kelj, kelj, drugoj da vrti tanjir, trecoj da pogleda novi film Bred Pita, cetvrta da baci sinov mobilni jer Nokia ima finsku magiju koja je najjaca, petoj da se prisloni na televizor i da mu javi kad joj postane toplo jer ce njegova magija da je izlijeci.
Znaci same gluposti koje mu u momentu padnu na glavu. A poziv se naplacuje papreno.
Smucio mi se, al bas je pretjero.
Istuce ga neko gore nego Vaskovica.

PS. Evo ide sad upravo na RTS kod Miljkovicke emisija o ovome.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
a sta reci za Tarota. mislim da je lik bogom dat da bude neki zabavljac jer ili spemi milion ovih gluposti pa prica kako se koje sjeti, ili mu stvarno mozak fercera 300 na sat. od emisije do emisije kako mu sta padne na pamet (primijetili ste da je jedno vece intenzivan sa stripovima, drugo sa likovima iz crtanih filmova, trece sa likovima iz filmova, cetvrto sa muzicarima). Zao mi je bilo cure prije par dana, zvala je jer joj neko rekao za njega, ostavio je momak, place onako online, vidi se da joj je muka dotuzila, a on joj prica gluposti, pa stvarno ima li i za jednu jedinu situaciju bar malo samiosti...
a da nije lud, jeste u 100 gradi...
i on je ociti dokaz gdje smo :evil:

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
drapa je napisao:
I ja sam tako mislio da zovu iz zajebancije. U pocetku mi taj Milan bio simpatican imao je neke jake provale koje se mogu naci na netu, Cinilo mi se da se lik zeza malo, da koristi svojih 15 min slave i da ce ga proci sve to kad skonta da su ga ljudi provalili.
Medjutim... Od kako je presao na Obn gledao sam ga par veceri i samo mogu reci sljedece, On je jedan veliki bezobrazni prevarant a narod je takva napacena i neobrazovana stoka da je to zalosno.
Znaci zvale su ga zene koje su mu plakale i molile da im pomogne, te jednoj sin poginuo, druga bolesna, treca ostala bez svega na Kosovu. Jednoj kaze da ponese kelj i da vice 30x kelj, kelj, drugoj da vrti tanjir, trecoj da pogleda novi film Bred Pita, cetvrta da baci sinov mobilni jer Nokia ima finsku magiju koja je najjaca, petoj da se prisloni na televizor i [b]da mu javi kad joj postane toplo jer ce njegova magija da je izlijeci.[/b]
Znaci same gluposti koje mu u momentu padnu na glavu. A poziv se naplacuje papreno.
Smucio mi se, al bas je pretjero.
Istuce ga neko gore nego Vaskovica.

PS. Evo ide sad upravo na RTS kod Miljkovicke emisija o ovome.

Legenda!!! Svaki put me nasmije do suza :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 22:51 
Citiraj:
cetvrta da baci sinov mobilni jer Nokia ima finsku magiju koja je najjaca

:lol: :lol: :lol:
Plachem od smjeha.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 09:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
tensSa je napisao:
Citiraj:
cetvrta da baci sinov mobilni jer Nokia ima finsku magiju koja je najjaca

:lol: :lol: :lol:
Plachem od smjeha.

takodje :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Zove neka zena za cerku,kaze ima 20 godina i nema srece u ljubavi.Kaze Milan uso je djavo u nju i ja ga trebam isjerati,nista ne boli ,ona samo treba leci i skinuti se,ne sekirajte se,to traje od 2 do 15 min zavisi od mog raspolozenja.Kaze zena hvala vam puno Milane,kad proslo desetak minuta zove cerka i on ugovori isterivajne djavola!!!Plako sam od smeha :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]