banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 17:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 816  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: off topic
PostPoslato: 17 Mar 2009, 19:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Jel' to G Wiz ? Ja skrenem pogled svaki put kada ga vidim, cisto da mirnije spavam :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2009, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
V@nja je napisao:
Jel' to G Wiz ? Ja skrenem pogled svaki put kada ga vidim, cisto da mirnije spavam :D

Ovo ja mislim radi na daljiniski, kao autici za decu, danas je prosao pored mene, radi kao motokultivator :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2009, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
@Vanja
nije to taj. U Docu je onaj zuti mali, smart smarta

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2009, 21:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Rekoh li da je unutra uglavnom dvotaktni motor od max 50 ccm, te otuda zvuk motokultivatora... Proizvodnja nema veze sa automobilskom industrijom. Cak sta vise postoji vise fabrika koje prave te konzerve.

http://www.aixam.at/ je jedna od.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 17 Mar 2009, 22:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2009, 21:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znao sam da mora biti neka caka zasto ima takav zvuk :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2009, 23:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Ne znam da li fabricki uz njega dodju antifoni. Ona buka je bas uzasna.

Neki dan lik s njim prodje pored mene pa sam se zainteresovao. Skroz je smijesan.

Evo jedan test vezan za sigurnost http://www.youtube.com/watch?v=JtGp8Sha ... re=related

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 18:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ne zna se sta je gore u Dolcu .. smrad od crkvene il' to smece kad je tamo parkirano :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 22:41 
Veteran
Veteran

E veceras svasta vidjeh. Neki ljudi mi stvarno nisu jasni. Prvo sam vidio lika kako se pod rucnom okrenuo na sred auto puta. Zatim dok sam prilazio semaforu kod tropika neki lik u sorentu blicao ljudima u desnoj traci pa u lijevoj pa poslije semafora pokusao preticati preko dvije pune da bi se nekako docepao tranzita. Prvo pomislim da nekog vozi u bolnicu, al valjda bi ukljucio cetiri zmigavca, svirao....sta ja znam...uglavnom kasnije on uspori... Onda kod zgrade vlade idem ja prema mljekari... covjek u novoj C klasi ladno iz lijeve trake produzi ravno, ni da ubrza ni da uspori. I to ja nekako shvatim kad u novoj varosi, skrecem ja desno, a faca sa golf peticom iz suprotnog smijera lijevo i ravno u mene, nije me ni pogledao.
Sreca pa se bazuke ne mogu naci u slobodnoj prodaji.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
o pa dobar si ti kad si to sve tek veceras primjetio......traje to duze nego sto mislis...pogotovo volim one nabudzene kuronje koji iz lijeve trake skrecu desno ... 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 00:19 
Veteran
Veteran

Ma znam da traje i desava se svaki dan, al ovog se nakupilo u 10-15km. Morao sam dusu olaksati posto sam skoro pa uspio da ne psujem:)

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

pcelica_501 je napisao:
o pa dobar si ti kad si to sve tek veceras primjetio......traje to duze nego sto mislis...pogotovo volim one nabudzene kuronje koji iz lijeve trake skrecu desno ... 8)

Ja ovo radim na semaforu kod stare zgrade vlade kada ides iz pravca stare autobuske... uvek bude guzva od milion auta, skoro do hotela Bosna, a leva traka prazna, a ja moram da cekam pa me mrzi. Skoro svaki dan tuda prolazim kad se vracam sa faxa, pa me mrzi da cekam kad vec imam mogucnost da je iskoristim :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
To je to. Ceka te gladno dijete kuci pa se zuris. E kako bi te isprepucala, samo da znas :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Hertzog je napisao:
Ja ovo radim na semaforu kod stare zgrade vlade kada ides iz pravca stare autobuske... uvek bude guzva od milion auta, skoro do hotela Bosna, a leva traka prazna, a ja moram da cekam pa me mrzi. Skoro svaki dan tuda prolazim kad se vracam sa faxa, pa me mrzi da cekam kad vec imam mogucnost da je iskoristim :D :D :D

Aaaa, kako me ovo nervira kad vidim. Sad ono ti si u guzvi, ides gladan i umoran kuci sa faxa, a mi ostali u koloni smo tu iz hobija, nemamo pametnijeg posla nego cekati u pravoj koloni.
I onda mi se jos na silu ugura ispred mene i zahvali mi sto sam ga "pustio". Dodje mi da kupim Pinc gauer ili 110 pa "oceifim" jedan dan po gradu na takvima, pa samo se ti ubacuj.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 12:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E nikada se ne uguravam i naravno ne pustam ljude ispred sebe kada me tako "lepo zamole". Svako ko si iole krece nekim stalnim ulicama ima neke svoje "fazone" ne mozes reci da si idealan vozac i da ne iskoristis neke situacije. Ne vidim nista lose u tome. Niti sam koga ugrozio niti bilo sta drugo. :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 12:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Hertzog je napisao:
Ne vidim nista lose u tome. Niti sam koga ugrozio niti bilo sta drugo. :D :D :D

To ti mislis

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa nisam, ako ima pesaka necu se probijati izmedju njih, a ako ne mogu da skrenem desno onda cu ici levo napraviti krug i shvatiti da sam se zajebao... Gori su mi oni sto se na toj raskrsnici krenju penjati preko trotoara sa dva tocka jer su obe trake zauzete a oni hoce da skrenu desno i to sam bezbroj puta video na toj raskrsnici

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BLAF77 je napisao:
Hertzog je napisao:

Aaaa, kako me ovo nervira kad vidim. Sad ono ti si u guzvi, ides gladan i umoran kuci sa faxa, a mi ostali u koloni smo tu iz hobija, nemamo pametnijeg posla nego cekati u pravoj koloni.
I onda mi se jos na silu ugura ispred mene i zahvali mi sto sam ga "pustio". Dodje mi da kupim Pinc gauer ili 110 pa "oceifim" jedan dan po gradu na takvima, pa samo se ti ubacuj.

Iz istog razloga jaucem za mojim jugicem.. Kako bi sad bio ceif imati ga :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 12:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Crna ajkula kao da ja imam neko bolje auto... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I ti si ono htio krug da ti dam? Pa da me poslije gledaju k'o sugavu.. "Evo one baustelke sto obilazi iz lijeve trake u desno" :lol:

Poslednji put menjao ajkula dana 21 Mar 2009, 12:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 12:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
ajkula je napisao:
"Evo one basutelke sto obilazi iz lijeve trake u desno" :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 816  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]