scorsese je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Spominjanja eura na ovaj nacin pokazuje da ne zna ni slagati.....
Tacno tako, čista laž. Nije plaćao u kuvajtskim dinarima pa dao 356.649 kuv.din. pa da nam olakša rekao da je to 10.000 €
Ako je dao 20.000 dem ili km šta će on nama prevoditi.... glupost.
Takođe da kažem da se 1999.god. za 20.000 dem/km mogla kupiti zgrada fakulteta sa svim profesorima unutra, tako da je priča čisti šupljak, a to potvrđuju sledeći dokazi:
Dokaz 1 - otvoriće privatni biznis / kasnije kaže da je privatnik
Dokaz 2 - platio 1999.god 10.000 € / euro uveden tri godine poslije
Dokaz 3 - u federaciji ne priznaju diplome iz rs / svaki komentar je suvišan
Dokaz 4 - Kunić prof ustavnog prava / niđe veze
Čovjek je vidio silne teme o privatnim fak. osjetio se uvrjeđen pa smislio glupu priču punu manjkavosti.
A da je bilo kupovine diploma na državnim fakultetima, bilo je - na stotine, ali sad je gotovo nestalo, jer imamo leganu kupovinu.
Pa i na Duda sat show je bilo o tome,: pita gledalac Spasoju kako će proći na ispitu imao je za učiti 2 stranice :
....." upisao sam onaj
kupovni fakultet..."
Dosta od mene za ovu (lažnu) temu, over & out.
Jest tip g.up mila majko, pa ti ne znas ni citati, a prevodis drugima...
1. Nisam rekao da cu otvoriti privatni biznis nego da cu da ULETIM u Biznis, mislio sam na biznis ispitima na nekom fakultetu, logicno cim sam spomenuu doktoriranje;
2. Rekao sam da sam
preveo DEM u € radi lakseg sporazumjevanja, ima djece koja danas ne znaju sta je DEM, tad su imali 9, 10, 11 godina, a sad su po forumima aktivni;
3. 1999 nisu priznavali, a i sad su klimave, sjecam se rodjaka mog koji je upisao 2000 i neke stomatologiju u banjaluci, niko se nije mogao nacuditi sta je tamo upisao, ko ce mu doc popravljati zube ako se cuje da je u BL zavrsio, a znam i neke doktore koji kazu da ne zele biti mentori onima koji su medicinu zavrsili u Banjaluci ili Bjeljini, Palama gdje li vec, a i moj otac je medju njima, ko bi dvojio izmedju diplomanta iz Sarajeva i tzv "Istocnog Sarajeva" !??... To u tzv "Istocnom sarajevu" kod nas je kao da je u Tunguziji, a par stotina metara je udaljeno, 0 stranih studenata, 0 profesora nesrba, 0 naucnih radova, 0 citiranja, 0 međunarodnih ugovora sa renomiranim ustanovama, dobre reference, nije ni Banjaluci daleko ....
4. Otkud ja znam sta je taj Kunic, gledao sam ga jednom kako laprda na ATV kako ne priznaje BiH niti presudu medjunarodnog suda u Hagu za genocid, pisalo je da radi na Pravnom fakultetu u Banjaluci, a spominjao je ustavno pravo. Tip radi na pravnom fakultetu, a ne priznaje drzavu u kojoj radi niti presude medjunarodnog suda, ma dajjj?!
Ako ti hoces ako bi se potrudio, mozda bi ti i sad mogao srediti da ti kupis diplomu u Banjaluci na nekom drzavnom fakultetu, da konacno nesto zavrsis, dobijes posao i prestanes ljudima tumaciti tudje postove ...
a shupljaka od price, slatko se ismijah! coek prvo plati u Evrima '99. godine (3 godine prije uvodjenja), a onda kao platio u DEM pa prevodi u evre (eto da nama neukima olaksa)...pa druze, KONVERTIBILNA MARKA uvedena '98. koji klinac imas bilo sta da ''prevodis''?
ma nek ti svoje OBE kupljene ozbiljno shvatas, alal ti sarma....