banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 23:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Mar 2009, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Najcrnja stvar koju sam vidio zadnje 2 godine su ležeci policajci dole kod onog univerziteta prema Prijedorskoj petlji... 'ladno su stavili i znak djece koja pretrčavaju ulicu...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 09:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
onaj sto je na onoj poljani gdje zive duse nema u okolini? :P
zar to nije domaci Harvard? :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 19:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Dec 2008, 21:05
Lokacija: Univerzitet "Posejdon"- friske diplome na kilu i po pola kile
mangia je napisao:
dole kod onog univerziteta prema Prijedorskoj petlji... 'ladno su stavili i znak djece koja pretrčavaju ulicu...

:laughing3: :laughing3: :laughing3:

Pošto imaju i studente koji su stari i više od 60 godina i ovaj znak će im dobro doći :lol:

Prikačeni fajlovi:
old.gif
old.gif [ 3.81 KiB | Pogledano 727 puta ]

PostPoslato: 10 Mar 2009, 21:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Je l' ti imaš nešto protiv starijih studenata?

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 10:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
stormbringer je napisao:
Je l' ti imaš nešto protiv starijih studenata?

Nisi skontao poentu :wink: .
Na tim privatnim imas ljudi od 40+ godina, koji se upisu, zavrse, da bi dobili povecanje plate, ili upisu postdiplomski studij, i kaze se da su zavrsili fax. Smijesno.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 10:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Ma znam...i to su najčešće oni koji već imaju poslove. Samo ima i ljudi (ja npr. poznajem jednu osobu) koji i 'stariji' odluče studirati i završe sve u roku... :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 22:50 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 14 Mar 2009, 22:32
veliki pozdrav svima,mnogo mi se svidja tema pa vas molim da mi pomognete,i ako moze da se javi neko malo upuceniji u cijelu pricu... maturant sam opste gimnazije,sve 4 god.bila sam odlican ucenik i imam veliku zelju da studiram pravo ali zelim neko kvalitetno obrazovanje..e sad..cula sam da je drzavni faks prava u BL pao na uzasan nivo pa mi se novost o otvaranju americkog univerziteta mnogo dopala ali poslije citanja vasih komentara vise nista nisam sigurna.. :-? zanima me da li je taj novootvoreni faks zaista toliko los ili je to samo sindrom nasih ljudi da pljuju po svemu americkom (kao da mi u BIH imamo nesto bolje,ali ajde..) ?? i da li je drzavni faks icemu,ili je mozda najbolje da idem u Beograd..?? eto ako moze neko da mi pomogne,unaprijed zahvaljujem.. :)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 23:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Feb 2009, 15:27
anjice, drzavno pravo jeste jako nisko palo, a ako hoces da ucis, moze se i na drzavnom jako puno nauciti . ove privatne pravne, ni pod razno, izaci ces gluplja, mislim na domace, jer sam jako dobro upoznat sa njihovim nacinom rada,a sto se tice americkog, nije jos poceo sa radom pa ti niko ne moze reci nista konkretno. drzavno pravo je jos uvijek ispred ovih privatnih. a ako imas mogucnosti, a vidim da spominjes beograd, to ti je najbolja solucija. a ako ti je to skupo, drzavno pravo.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2009, 10:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
anjica..idi vani studiraj :D rijesen problem.
za one koji ne znaju, aubih je uni/fax gdje se studira na engleskom jeziku. :D

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2009, 15:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ali na bosanskoj verziji engleskog. :lol:

BAE= Bosnian English :evil3:

Kako da ne? :o

How yes no? :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 19:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Maj 2009, 12:39
mangia je napisao:
Najcrnja stvar koju sam vidio zadnje 2 godine su ležeci policajci dole kod onog univerziteta prema Prijedorskoj petlji... 'ladno su stavili i znak djece koja pretrčavaju ulicu...

Tamo ima srednja skola,a u srednjoj skoli ima djece...

Ne razumijem zbog cega starijim ljudima oduzimate pravo da studiraju,pa kao prvo pogledajte koliko se prosjecno studira u BiH te s a koliko godina "omladina" trazi prvi,nakon faksa,posao...

Ne razumijem takodje zbog cega toliko napadate privatne fakultete?U cemu je drzavni Univerzitet bolji?Je li znate da isti profesori jos uvijek rade na oba mjesta,koristeci istu literaturu i program predmeta!/bez obzira na zabranu "dvoje prakse"/?...Na drzavnom fakultetu nema knjiga u bibliotekama,nastavnici imaju prosjecno 150 godina,obaraju na ispitima jer niko ne zna toliko- koliko zna "uvazeni"prof...Znam to iz iskustva-Filozofski Fakultet u BL-na jednom od odsjeka koristi se literatura od prije 40-50 i 60 godina...Nisu,naravno,svi privatni fakulteti idealni,ima mjesta gdje se diplome zaista prodaju,kao sto i nije normalno da se trogodisnji studij klasifikuje kao "visoka strucna sprema",ipak to je vec druga prica...
Ponekad mi se ucini da je ova kritika upucena od strane onih koji i da hocu,nemaju dovoljno para za skolarinu na privatnoj ustanovi...
PS.
Nisam student nijedne privatne ustanove,zavrsila sam drazvni fakultet.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 23:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Maj 2009, 17:31
Svi nasi fakulteti su katastrofa! Ali slazem se da su privatni (iako nemam s njima iskustva) malo veca katastrofa upravo zato sto im je jedini cilj lova i sve ce da urade da postignu taj cilj. Sta je motiv privatnika nego da zaradi pare! To je jedini razlog zasto je otvorio pekaru, kafic, butik, salon ili fakultet! Na drzavnim niko nema nikakav cilj pa je tamo stanje takvo kakvo jeste.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 20:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
ovakvih "fakulteta" ce biti dok god ima ovaca za shishanje a kod nas vala bas ima :(

aj bas da vidim ko ce koga oduvati i kako! 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 07:36 
Početnik
Početnik

Onda drzavni fakulteti su za manje bogate "ovce za sisanje"-jer i tu je nivo porazavajuci,ali skolarina mnogo manja nego na privatnim!

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 21:52 
Početnik
Početnik

U zgradi Glasa "Srpske" su u stvari Tuzlaci, a ne Ameri, tako da je tuzlanski skart dosao da oduva banjalucki...Amerika je zemlja daleka...: http://www.aubih.edu.ba/en/university/president_team.php, http://www.aubih.edu.ba/en/university/board.php.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 23:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
vitalia je napisao:
Onda drzavni fakulteti su za manje bogate "ovce za sisanje"-jer i tu je nivo porazavajuci,ali skolarina mnogo manja nego na privatnim!

o kom porazavajucem nivou tacno pricas? :evil3:

i zasto je default da neko ko placa manje ima manje??? vezeee

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2009, 07:42 
Početnik
Početnik

Procitaj sve sto u topicu pise pa ces shvatiti.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2009, 14:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
I ja sam trebao da izaberem npr. Slobomir P ( :lol: :roll: ) umjesto Akademije u BL?

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2009, 15:20 
Početnik
Početnik

Laughing Man je napisao:
I ja sam trebao da izaberem npr. Slobomir P ( :lol: :roll: ) umjesto Akademije u BL?

Tezak izbor majstore, ne znam sta je gore...nositi se s tim bolesnicima na Akademiji (procitaj par clanaka u o Akademiji u Reporteru i bice ti sve jasno) ili sa onim mostadzijom ... jedini most - koliko znam u Evropi - jos od srednjeg vijeka/turskih vremena na kom se naplacuje mostarina je Pavlovica most na Drini, koji su svom napacenom srpskom narodu 'donirali' nas najveci dobrocinitelji Slobo i Mira... http://www.nezavisne.com/dogadjaji/vije ... mosta.html. A most je jos i dobar, kakav im je univerzitet!

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2009, 11:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Miki98 je napisao:
Laughing Man je napisao:

Tezak izbor majstore, ne znam sta je gore...nositi se s tim bolesnicima na Akademiji (procitaj par clanaka u o Akademiji u Reporteru i bice ti sve jasno) ili sa onim mostadzijom ... jedini most - koliko znam u Evropi - jos od srednjeg vijeka/turskih vremena na kom se naplacuje mostarina je Pavlovica most na Drini, koji su svom napacenom srpskom narodu 'donirali' nas najveci dobrocinitelji Slobo i Mira... http://www.nezavisne.com/dogadjaji/vije ... mosta.html. A most je jos i dobar, kakav im je univerzitet!

Mislim da mi ne treba politički obojen novinski članak da bih znao šta se dešava u instituciji gdje provodim po 8-10 sati u prosjeku :wink:

Htio sam da kažem da nikad ne bih izabrao nešto po pitanju materijalnih mogućnosti naspram kvaliteta, kao što je neko gore insinuirao da većina ljudi bi. Ova Akademija, kakva takva je, ipak je kvalitetnija od takvih nakaradnih univerziteta.

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]